'Εχω αρκετά θεματα αλλα έχω το σθένος και την δυνατότητα κατανοηση και αντιληψης να τα αντιμετωπίζω και μόνος μου,ακομα και αν τα κουβαλαω πολύ καιρο.Όμως μου συνεβη κατι,ενα συγκεκριμενο,που δεν εχω λύσει,όσο και αν προσπαθώ.Μου συνεβη κάτι που εχασα τον εαυτό μου και άφησε μια βαθιά πληγή.καθως δεν το είπα πουθενά.Μου συνέβη κάτι που επηρεασε τον τρόπο που σκεφτομαι,και αν πχ βλέπω κάποια ,ξέρω ότι υπο κανονικές συνθηκες θα εκανα ανετα κάτι η θα ηταν η κοπέλα μου(Το νοιώθω,ότι υπο κανονικη εκδοχή κανω ανετα κάτι),και όμως δεν γίνεται επειδη δεν σκεφτομαι φυσιολογικά,λόγω ενος τραυματος.Η σεξουαλική μου υπόσταση εχει αλλοιωθεί,διεγειρεται με μη συμβατικό τρόπο,εχω αμφιβολίες,ενοχές και αρνητική πίεση.Όταν το λεω σε ειδικό,χειροτερεύει,νοιωθω καλυτερα προσωρινά αλλα πρέπει να το λέω και να το ξαναλέω,και είναι μια παρέκκλιση που δεν λύνεται.Με διεγείρει κάτι που είναι λάθος και σαμποτάρει την σεξουαλική μου ζωή.υπό τον φόβο της στάμπας "αφύσικος,ανώμαλος".Θέλω να το λύσω,αλλά είναι πανίσχυρο.Τι να κάνω?Μπορώ να το ξεχάσω?Να κάνω κάτι να το ξεχάσω ή να το αναιρέσω.Ξέρω κατά καποιον τρόπο πω μπορω να το λύσω στον ύπνο μου.Μπορώ να το διαχειρίζομαι κάπως μα όχι να το αναιρώ και να διεγείρομαι "φυσιολογικά"
Το βάζω σε αυτο το θέμα,διοτι νοιωθω πως εξαιτίας αυτού νιώνω μία παρέκκλιση του εαυτόυ μου Τώρα,και όχι ακριβώς την φυσιολογική εκδοχή μου