Originally Posted by
Natalia_sups
...
Δεν επικοινωνει αποτελεσματικα η καθολου στα ατομα που τα αφορα αμεσα το οποιο προβλημα εχει τι τον χαλαει, δεν εχει θεμα να σου κρυβει πραγματα και να παραπονιεται δεξια και αριστερα, δεν εχει προβλημα να λεει ψεμματα, μπορει να ειναι κρυψινους, μπορει να προσποιειται, αλλα να λεει και αλλα να σκεφτεται, γενικα μπορει ενα πρωι να ξυπνησει και να μη σε υπολογιζει οπως εκανε στη πρωτη του συντροφο. Δεν ειναι κανονας οτι θα συμβει, αλλα ειναι παιδιαστικο να θεωρεις πως τα μοτιβα συμπεριφορας καποιου που εχεις μπροστα στα ματια σου δεν θα στραφουν καποτε προς τα εσενα. Εκει παει το "λουσιμο". Και δε λεω οτι σωνει και καλα θα σε απατησει. Λεω οτι απλα θα ζεις με εναν δειλο ψευτη, αυτο μπορει να σου δημιουργησει προβληματα στη κοινη σας ζωη και να μη το συνδεσεις καν ποτε με το πως τον γνωρισες...αυτο εννοουσα με το αρχικο μου μηνυμα λοιπον...
Ναι πιθανοτατα υπαρχουν εξαιρεσεις, τι να σου πω, ισως αυτος ο παντρεμενος αντρας ειναι το αλλο σου μισο απο τις προηγουμενες ζωες σας και οι ωροσκοποι σας ταιριαζουν ιδανικα και βρηκατε την ευτυχια και ισως δεν θα φερθει οπως ειναι στο χαρακτηρα του να φερεται...θα αλλαξει χαρακτηρα και θα φερθει αλλιως οταν αντιμετωπισετε δυσκολια, που ολο και καποια θα αντιμετωπισετε...
Προφανως εκει πονταρει οποιος χωνεται...αλλα ποσο μπορεις να πιστεύεις οτι εισαι η τοσο φανταστικη εξαιρεση; Ολοι πιστευουμε οτι ειμαστε η εξαιρεση σε ολα, κλασικη φραση οταν μας βρει συμφορα: "γιατι σε εμενα;..." Σε μενα; Πως εγω ειμαι η εξαιρεση εγω δε γινοταν να το παθω αυτο! ".
Μπορει και να εισαι...εισαι; Δεν είσαι; Μαδα μαργαριτες...αυτοματη" τιμωρια" χωρις να χρειαζεται να πει τιποτα η κοινωνια, με τις υγιες σου :P
Οποτε οπως βλεπεις δεν εχει να κανει με ηθικη το θεμα ουτε ενοχες...εχει να κανει με το οτι μονος σου μεσα απο τις επιλογες σου δημιουργεις τον παραδεισο η τη κολαση σου ειτε το συνειδητοποιεις ειτε οχι.