τι συμβαινει στην ανηψια μου
γεια σας, θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την ανηψια μου η οποια ειναι 14 χρονων...
παει σε μουσικο γυμνασιο επειδη απο νωρις εδειξε την προτιμηση της στην μουσικη..ξεκινησε να παιζει διαφορα οργανα απο την ηλικια των 7 χρονων, εχει παρει καποιες σπουδαιες διακρισεις, περασε στο μουσικο γυμνασιο πρωτη κ βγαζει μεσο ορο 20.Ολοι οι καθηγητες μιλανε για ενα υποδειγμα κ ενα μουσικο ταλεντο, εγω περηφανη θεια λοιοπν την καμαρωνω..
τωρα τελευταια ομως ασχοληθηκε με την φωνητικη οπου πααρτηρω , μιας κ ειμαι κ γω μουσικος , οτι εχει εξαιρετικη φωνη σε σημειο ανατριχιαστικο!
το προβλημα μας τωρα ποιο ειναι?...
με παιρνει η αδερφη μου(η μαμα της δλδ) σε πανικο καθε τοσο να μου πει οτι εχουν προβλημα με το παιδι, γιατι της ζηταει να παει στην Αμερικη μονη της διοτι θελει να γινει διασημη κ οτι εδω στην Ελλαδα δεν γινεται να συμβει αυτο..
εχω καπως θορυβηθει μιας κ η ιδια σε εμενα δεν εχει πει τιποτα..γιατι ξερει οτι θα την μαλωσω κ μου κανει καπως εντυπωση το οτι αυτο το παιδι βλεπω οτι βρισκεται σε υπαρβολλικη επαρση...
εχτες ειπε στην μανα της οτι θα δουλεψει το καλοκαιρι για να μαζεψει λεφτα για να φυγει για Αμερικη απο Σεπτεμβρη μαλιστα για να παει σε μουσικο σχολειο εκει!!!
βγηκα απο τα ρουχα μου...νιωθω οτι το παιδι εχει προβλημα κ λεω στην αδερφη μου να το παει σε καποιον παιδοψυχολογο, αλλα μολις το ακουει η αδερφη μου, νευριαζει κ μου λεει " γιατι μου λες οτι το παιδι μου ειναι αρρωστο?"
θεωρειτε οτι αυτη η μεγαλομανια στα 14 της ειναι φυσιολογικη??εχει υπερβολλικες απαιτησεις απο τον εαυτο της, η αδερφη μου κλαιει κ νιωθω οτι δεν της βαζει ορια...νιωθω οτι την κανει ο.τι θελει..
εχω κ γω ανησυχησει για το αν θα ειναι καλα...μηπως αυτη η επαρση ειναι δειγμα καποια παθολογιας??μου φαινεται καπως ακραιο για ενα παιδι 14 χρονων να ειναι τοσο υπερβολλικα ανησυχο..να σκεφτεται μονο το οτι θελει να γινει διασημο κ να του εχει γινει εμμονη...τι τρεχει?