Γιατι νιωθω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι με κανουν σκ@τ@ ψυχολογικα?
Καλησπερα.Ειμαι 19 χρονων φοιτητης.Τον τελευταιο καιρο νιωθω οτι μου πανε ολα στραβα.Για παραδειγμα,θα ξυπνησω ενα πρωι,θα ειναι ολα μια χαρα θα παω στη σχολη και μετα οταν θα φυγω να ειμαι σκατα γτ καποιος μου χαλαει τη μερα παντα.Καποιες φορες ειναι οταν μου την λεει καποιον 'φιλος', ετσι ή θα του την πω και εγω και μετα θα νιωθω ωραια ή που θα κομπλαρω,δεν θα υποστηριξω τον εαυτο μου και μετα θα νιωθω χαλια ολη μερα.Αλλες φορες αυτο γινεται με καθηγητες.Ειμαι παιδι που σεβομαι τους παντες,δεν ξεχοριζω,μιλαω με ολους,κανω την πλακα μου,κανω τους αλλους ανθρωπους να νιωθουν ομορφα.Και πανω απ ολα αν καποια μερα δεν ειμαι στις καλες μου δεν θα ξεσπασω ποτε σε καποιον,πραγμα που ολοι σχεδον κανου.Οι καθηγητες μιλανε λες και ειμαι κανα αποβρασμα της κοινωνιας,τα περισσοτερα παιδια απο τη σχολη ειναι συμφεροντολογοι.Επισης,αν καποια μερα γυρισω σπιτι και ειμαι στις καλες μου,σιγουρα θα τσακοθω με καποιον απο εκει μεσα,πχ με τον πατερα μου,λες και δεν θελει να με βλεπει χαρουμενο,λες και με μισει,λες και με ζηλευει.Τι να πω ευχομαι ωρες ωρες να σπυδαζα εξω.Τελος παντων πιστευω οτι αν και εχω γνωρισει 100αδες παιδια αυτη τη σεζον και μιλαω με πολλα δεν νιωθω οτι εχω πραγματικους φιλους.Φιλους δλδ να τους εμπιστευομαι.Βλεπω δλδ παιδια απο το σχολειο που κρατανε ακομα επαφη με τις παρεες τους(οχι μονο κρατανε επαφη,ειναι κολλητοι ακομα) και πραγματικα ζηλευω,δεν φθονω,απλα ζηλευω.Δεν λεω εχω γνωρισει και καλα παιδια και κανουμε παρεα απ τη σχολη αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να εχεις για κολλητους τους παιδικους σου φιλους.Περιση που πηγαινα τριτη λυκειου ειμουν ακομη με παιδια που τα ηξερα χρονια,ενιωθα ομοφρα.Φετος νιωθω που ειμαι φοιτητης οτι σαπιζω σιγα σιγα,γενικα ολους τους φοιτητες ετσι τους βλεπω.Σορρυ αν σας κουρασα.Ηθελα καπου να το πω.