Θελω να μου πειτε οσοι ξερετε, πως ειναι καποιος οταν εχει πιει MDMA..ρωτω για καποιον γνωστο μου..
θα ηθελα να μου πειτε , οταν το πιει, μπορει να κοιμηθει μετα απο λιγο ανετα? τι ακριβως συμπτωματα ακολουθουν?
Printable View
Θελω να μου πειτε οσοι ξερετε, πως ειναι καποιος οταν εχει πιει MDMA..ρωτω για καποιον γνωστο μου..
θα ηθελα να μου πειτε , οταν το πιει, μπορει να κοιμηθει μετα απο λιγο ανετα? τι ακριβως συμπτωματα ακολουθουν?
Τσιτα πολυ τσιτα διαστελονται οι κορες των ματιων και ενα χαρακτηριστικο του συγκεκριμενου ναρκωτικου ειναι οτι οσοι το εχουν πιει σφιγγουν πολυ τα δοντια και τα τριζουν.....για υπνο λιγο δυσκολο κατευθειαν μετα απο κανα 3ωρο ισως
Να πεταχτω κ εγω η ακυρη!!τι ειναι το mdma?
Ααα,οκ!εγω ξερω ατομο που ηταν χρηστης κοκας!!υπερεναταση,κοιμοτα� � πολυ λιγο,διαθεση να κανει τα παντα!!βεβαια μετα απο λιγους μηνες εσκασε κ η καταθλιψη αλλα αλλο αυτο!ακυρη ειμαι αλλα οκ!
ωραια..τωρα αφου μαθαμε τι ειναι το MDMA..Ας απαντησει καποιος..
οτι αποτελεσμα και να εχει το να το παρει, σιγουρα θα διαφερει απ οργανισμο σε οργανισμο, οπως και θα διαφερει αν παιρνει αλλα χαπια, ειτε ψυχοφαρμακα ειτε αλλου ειδους φαρμακα, ειτε αλλα ναρκωτικα, αν εχει την ταδε παθηση, κλπ κλπ.
οποτε ποιος να σου απαντησει αν θα κοιμαται η οχι?
καποιον γιατρο που να ξερει την περιπτωση του θα πρεπει να ρωτησει.
Ανξιους σου εχω απαντησει πιο πανω τι αλλο ακριβως θελεις να μαθεις την χημικη του συσταση?
οχι kavkaz σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, ηταν πολυ to the point k ηταν ακριβως αυτο που ηθελα να ακουσω, πως ειναι καποιος οταν το παιρνει κ τελος.
Πως ειναι η εικονα του, αν νιωθει τσιτα κλπ...με φωτισες αρκετα κ χιλαι ευχαριστω.
Οσον αφορα την συσταση του, ξερω τα παντα για την συσταση του.
Απλα ηθελα να μαθω αν καποιος οταν το παιρνει ειναι τσιτα ή οχι? η φαινεται ηρεμος σαν να μην εχει παρει?πχ μιλαει πολυ? εχει ενεργεια κλπ?
γτ εχω δει κ ατομα να πινουν κοκα κ ειναι νορμαλ.
Τσιτομενος ειναι οι κορες του ειναι ασυνηθιστα μεγαλες γουρλομενα ματια μπορει να χει τρεμουλο μιλανε πολυ γρηγορα και δωσε βαση σε αυτο που ειπα η διαφορα με τα αλλα ανεβαστικα ειναι οτι στο mdma σφιγγουν πολυ τα δοντια σε σημειο που να ακουγεται τριξιμο....μετα απο ωρα οταν περναει η επιδραση νιωθουν λες και ειναι στον αερα μια χαλαρωση στο σωμα....αλλα πραγματα που μπορει να παρατηρησεις ειναι η εφιδρωση και ισως η παρανοια.....
Παντως να πιει καποιος mdma και να πεσει κατευθειαν για υπνο σχεδον αδυνατον οπως ειπα και πριν τουλαχιστον μετα απο 2-3 ωρες
μαλιστα.. ε τοτε δεν πινει MDMA.. πινει μονο αλκοολ..χααχαχχα!
το λεω γιατι μια φιλη μου φαινεται οτι οταν πινει 2-3 μπυρες γινεται ξαφνικα ευθυμη πολυ κ χαρουμενη... αλλα μετα απο κανα 3ωρο ταυλιαζεται στον υπνο..δεν σφιγγει δοντια, δεν εχει γουρλωμενα ματια, δεν εχει τρεμουλο. απλα ειναι ευθυμη κ πολυλογου.. κ καπως χαρουμενη.. αυτο τι μπορει να ειναι..
μετα χαλαρωνει κ κιομαται σαν βοδακι..
εγω δεν πινω αλκοολ κ εχω ξεχασει πως ειναι..
Ουτε εγω πινω αλκοολ.....παντως αν σκεφτεσαι αν επινε αλκοολ μαζι με mdma που ειναι συνηθισμενος συνδιασμος θα ταν κατι πολυ παραπανω απο ευθυμη θα σας ειχε κανει ανω κατω....αυτα τα πινουν στα psychedelic party και κανουν λες και τρεχουν σε μαραθωνιο....τωρα ιδως να ναι τοσο ευθυμη γιατι ισως δεν συνηθιζει να πινει αλκοολ στις ποσοτητες που πινει οταν ειστε μαζι αυτο μαλλον επιβεβαιωνεται επειδη λες ουι μετα κοιμαται σαν τιγρης....
Χαχαχαχαχα παντως αν εχεις αμφιβολιες και παλι την επομενη φορα κοιτα την στα ματια αν εχει παρει ανεβαστικα που δεν το νομιζω οι κορες των ματιων της θα ειναι τοσο μεγαλες που θα ναι σχεδον ολο το ματι μαυρο απο την κορη
α δλδ αν καποιος πιει MDMA με αλκοολ ειναι χειροτερο ε? δλδ ειναι ακομα πιο τσιτα?
Ναι συνηθως το ριχνουν μεσα σε μπυρα αλλα το πινουν και με νερο η χυμο αλλα γινεται και εισπνεομενο
κ οταν το ριχνυον σε μπυρα η επιδραση του εινια μεγαλυτερη?
θυμηθηκα μια φορα που ημουν με μια παρεα σε ενα πανηγυρι κ ηπιαν ολοι MDMA εκτος απο εμενα, μιλαμε οι τυποι αναποδογυρισαν τα τραπεζια !!! δεν υπηρχε αυτο..ειχα παει κ ειχα κατσει σε αλλο σημειο... ειχα φοβηθει..
μετα παιζανε μπουγελο με τσιπουρα κ νερο κ στο τελος τους διωξανε, ευτυχως ειχα κ αλλους γνωστους εκει..
Δεν το εχω δοκιμασει με.μπυρα μονο εισπνεομενο αλλα αν κρινω αλλους που το πιαν με μπυρα ηταν σε παραπανω διεγερση αλλα συνηθως ξερναγαν κιολας απο την ναυτια
αρα λοιπον η επιδραση του ειναι κατι εμφανες, δλδ κανει κρα καποιος που εχει πιει λογικα ε?
Πιστεψε με ναι....χαχαχα το πες και εσυ με το παραδειγμα που αναποδογυρισανε τα τραπεζια δεν ξερω αν θα το κανανε ολοι αυτο αλλα αν καθοσουν με καποιον ανεβασμενο με mdma πρωτον δεν θα σε αφηνε να μιλησεις και η ταχυτητα ομιλιας του θα ξεπερνουσε το φυσιολογικο και δευτερον δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να κατσει σε ενα σημειο.....
Ενα αλλο χαρακτηριστικο και αστειο ειναι οτι εχουν ψευδη αισθηματα συμπαθιας ακομα και για αγνωστους βεβαια αυτο ειν συμπτωμα κιαλλων ναρκωτικων
εμενα μου ειχε φερει ευφορικη διαθεση, πολυ ορεξη για να μιλαω και χασιμο καθε αναστολης..
σου χε φερει κτριξιμο στα δοντια?
Δεν τριζουν τα δοντια απο μονα τους δεν ειναι πορτες...γινεται επειδη σφιγγεις τα δοντια
ναι αυτο εννοω...
Λεω να παω στη θαλασσα
οχι δε μου εφερε τριξιμο στα δοντια
παντως ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι πιο επιβλαβες και απο την πρεζα για τον εγκεφαλο το mdma..
Λίγη προσοχή παρακαλώ στο τι αναφέρουμε σε αυτό το θέμα.
Είναι στα όρια διαγραφής....
Ωπ συγγνώμη, δεν το ήξερα.. Αν θέλετε διαγράψτε το..
http://medicalmarijuana.procon.org/f...erall-harm.png
Δε ξερω ποιος γιατρος μπορει να συγκρινει τη κοκα με το mdma και να καταληξει στο οτι το mdma ειναι πιο επικινδυνο για τον οργανισμο.
Καταρχην το mdma δυσκολα μπορει να το καταχρησεις αφου εν γενει χρησιμοποιει τη σεροτονινη του εγκεφαλου για να προσδωσει αυτο το effect της ευφοριας στον εγκεφαλο και σωμα. Η σεροτονινη δυσκολα αναγενναται, ετσι μετα απο ενα σημειο οση ουσια και να παρεις, πρεπει αναγκαστικα να περιμενεις μεχρι η σεροτονινη να ανανεωθει στον εγκεφαλο σου.
Αντιθετα, με τη κοκα ευκολα κανεις overdose αφου βασιζεται στη ντοπαμινη για να παραγει το συναισθημα της ευφοριας. Ετσι, φτανουν πολλοι πολυ ευκολα σε μια βραδια να χρησιμοποιησουν υπερογκες ποσοτητες αυτης της ουσιας, με αποτελεσμα τον θανατο σε αρκετες περιπτωσεις.
Ακομα, η κοκα ειναι σωματικα εθιστικη. Με μονο μια χρηση της ενεργοποιουνται διοδοι στον εγκεφαλο που σε κανουν να την επιζητας ξανα και ξανα, αναλογα βεβαια κ ποσο επιρρεπης στον εθισμο εισαι.
Τελος-και πιο συμαντικο μαλλον- η κοκα σκοτωνει πολυ πιο ευκολα και σε κολοσιαια μεγαλυτερο βαθμο απ το mdma.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Με τη κοκα αντιθετα, δε μπορεις να κανεις τιποτα. Μπορεις μονο να ελεγξεις τιν εαυτο σου να μη παρει πολυ και ακομα καλυτερα, να την αποφυγεις εντελως, ειδικα αν εχεις προβληματα καρδιας. Πολλοι εχουν παθει καρδιακο, ακομα κ απο τη 1η τους χρηση.
Αυτα περι συγκρισης των 2 (δεν συγκρινονται δλδ). Πολυ μουφα γιατρος! Μπορει βεβαια και να εκανε αυτο το σχολιασμο εμμεσα να μην αγγιξεις καμια ουσια, κατι που φυσικα ενδεικνυται.
(Στην εικονα φαινεται ξεκαθαρα μετα απο επισημη ερευνα, η θεση των 2 οσον αφορα το "κακο" που κανει η ουσια στο σωμα.)
απο ποια επισημη ερευνα?
οταν κανεις αντιγραφες, πρεπει να αναφερεις και την πηγη, ακομα περισσοτερο οταν μιλας για ναρκωτικα.
με μια γρηγορη ματια, βλεπω οτι η ηρωινη/κοκα ειναι πιο οικονομικη απο το αλκοολ :)
το αλλο το τονισμενο, ως τι το διαβεβαιωνεις? ως γιατρος? ως ερευνητης? ως χρηστης?
αν καποιος ακολουθωντας τις προφυλαξεις που προτεινεις παθει κατι, που μπορουν να σε βρουν?
Η έρευνα που επισημανα πηγαζει/διεξηχθει απο: David Nutt, Leslie King, Lawrence Phillips, "Drug Harms in the UK: A Multicriteria Decision Analysis," The Lancet, Nov. 1, 2010.
Ο καθενας μπορει να δοκιμασει κ απ το δικο του browser να ψαξει με keywords "drugs rated by harm" και να μεταφερθει σε ενα μεγαλο αριθμο ερευνων που εχουν διεξαχθει στο εξωτερικο απο αξιοσεβαστους οργανισμους. Αντιστοιχα αρθρα υπαρχουν και σε εμπιστους φορεις ειδησεων και στις ιστοσελιδες τους οπως πχ στο Economist, που εχει βαση στην Αγγλια.
Υστερα, εφοσον μερικοι θα παρουν ναρκωτικα ειτε τους το υποδειξεις ειτε οχι, δεν ειναι καλυτερα να τους προτεινεις τροπους ωστε οταν το κανουν να μειωσουν το κινδυνο που μπορει να εχουν στον οργανισμο τους; Οι υποδειξεις μου ηταν πανω σε αυτη την ιδεα, ουδεποτε δεν επικαλεστηκα καποια ιατρικη ιδιοτητα. Ο,τι εχω μαθει για αυτες τις ουσιες, ειναι συνολικες γνωσεις που εχω συλλεξει απο ιστοσελιδες ιατρικου περιεχομενου στο internet, μετα απο πολυ ψαχτηρι :) Προφανως και ο καλυτερος τροπος να προστατευσεις τον οργανισμος σου ειναι η αποχη απο τα ναρκωτικα και αυτο συνισταται!
Πρεζα = ηρωινη ετσι; Αν ναι ημουν εκτος σε ενα μεγαλο βαθμο στο ποστ μου, διοτι εκανα συγκριση mdma με κοκα και οχι με ηρωινη... περι του 2ου δεν εχω γνωσεις! Μονο η σκεψη με τρομαζει, υποθετω, δε μπορω να το ψαξω ουτε στο google..!
Μην ξεγελιεστε με τη φραση που λενε πολλοι οτι η ηρωινη ειναι φθηνη....ναι ειναι φθηνη αλλα ο χρηστης ερχεται σε γρηγορη ανοχη με αποτελεσμα να χρειαζεται ολο και μεγαλυτερες ποσοτητες
Ολα τα ναρκωτικα επιδρουν αρνητικα στον οργανισμο με τον ενα η τον αλλο τροπο, απλα μερικα επισρουν κατα πολυ λιγοτερο απο αλλα.
Λύστε μου και μένα μια απορία.... ντρόγκα ή ντρόγκια τι είναι;