μοναξια και μοναχικοτητα στη ψυχωση
καλησπερα σε ολες/ους
οντας ψυχωσικη εχω βιωσει και τη μοναξια και τη μοναχικοτητα
μοναξια γιατι πανω στα επεισοδια νιωθω τους παντες εναντιον μου και να θελουν να μου κανουν κακο.
μοναξια γιατι δε μπορω να εμπειστευτω κανεναν και να μιλησω
μοναξια γιατι εχασα παιδικη φιλη οταν εμαθε τα συμπτωματα μου
μοναξια γιατι κατι με κραταει σε αποσταση απο το να συνδεθω και να επικοινωνησω με αλλους.νιωθω αταιριαστη, οτι δεν εχω τι να πω, οτι θα πω χαζομαρες.νιωθω οτι θα ειμαι λιγη απεναντι τους.
μοναξια γιατι δεν εχω εναν ανθρωπο να παω για καφε κι εχω βαρεθει να πηγαινω μονη μου ή με τη μανα μου που παντα θα με επικρινει.
απο την αλλη ωρες ωρες απολαμβανω το να ειμαι μονη μου μιας και με τον εαυτο μου κανω παρεα ετσι οπως ειμαι χωρις να πρεπει να συμπεροφερθω καπως.με καταλαβαινω, ασχολουμαι με τα δικα μου, χαλαρωνω χωρις να δινω λογαριασμο σε κανεναν.
εσεις τα νιωθετε αυτα?η ψυχωση νομιζω τελικα εχει πολυ και απο τα δυο και ειδικα απο μοναξια.
δε μπορεις να ανοιχτεις ευκολα σε κανεναν χωρις να σε κοιταξει περιεργα ή να μην εξαφανιστει
αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ειναι πολυ παρεξηγημενη παθηση και ολοι νομιζουν οτι θα μπλεξουν σε κατι κακο αν επικοινωνησουν μαζι σου ενω το μονο που θες ειναι απλα μια παρεα.
προσπαθησα στο παρελθον να βρω φιλους μεσα απο δραστηριοτητες αλλα τιποτα