Τραγικο!!η πρωτη ειδηση που διαβασα!τρελαθηκα!!ειναι δυνατον???κ τα πυροβολησε μπροστα στα μικρα παιδια που παιζαν!!ο ανθρωπος του θεου!!τι να πω?!δεχομαι να μην σου αρεσουν τα ζωα αλλα οχι κ να τα σκοτωσεις!!
Printable View
Τραγικο!!η πρωτη ειδηση που διαβασα!τρελαθηκα!!ειναι δυνατον???κ τα πυροβολησε μπροστα στα μικρα παιδια που παιζαν!!ο ανθρωπος του θεου!!τι να πω?!δεχομαι να μην σου αρεσουν τα ζωα αλλα οχι κ να τα σκοτωσεις!!
τι να λεμε ρε συ!! με τον παλιοταγοπαπα!! ποιος ανθρωπος του θεου?? λιγοι ειναι αυτοι που ειναι "ανθρωποι του θεου"...
αντε με τον παλιομαλακα!! στην κολαση να καει ρε!! εγω προσωπικα αν ηταν ιερεας της ενοριας μου, θα τον εδερνα στανταρ..
τωρα εχει 30000 ευρο προστιμο και απολυση απο τη δουλεια του αν εχει γινει καταγγελια
''Άνθρωπος του θεού''...
Μάλιστα...
Τι ανθρωποι του Θεου , δημοσιοι υπαλληλοι ειναι , λιγοι ειναι αξιοι εκτιμησεως ......
με μια προχειρη αναζητηση ειδα οτι τα σκυλια μπηκαν στην αυλη του σπιτιου του και εκει μεσα τα πυροβολισε. για οσους καταλαβαινουν ειναι αθωος μαλιστα ο τυχων ιδιοκτητης τους θα του πληρωσει πολλα λεφτα. αν δεν εχουν ιδιοκτητη θα τα πληρωσει ο δημος ως αποζημιωση κτλ.
Που την ειδες την ειδηση οτι ηταν στην αυλη του, εγώ δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει αθώος.
Ακόμα και στην αυλή του να μπήκαν όμως, αυτό τι σημαίνει; Οτι έπρεπε να τα σκοτώσει; Του επιτέθηκαν ας πούμε και τα πυροβόλησε για να σωθεί;
Γιατί αν δεν του επιτέθηκαν θα μπορούσε απλά να πυροβολήσει στον αέρα και τα σκυλιά θα είχαν εξαφανιστεί.
Όλα αυτά...αν δεν ήταν απλά σκατόψυχος που πηρε και σκότωσε δύο σκυλιά και μάλιστα μπροστά σε μικρά παιδιά!
Δεν ειναι το θεμα των παιδιων , στο εξωτερικο , θα σεχωναν μεσα , για τετοια πραξη ,δεν πυροβολεις κατοικιδια , αμα εχεις σωας τας φρενας , η αμα εισαι μ@λακας ........εγω θα τον εβγαζα προγραμμα στην λειτουργεια του , θα του λεγα ευθεως , γιατι προβολησε τα σκυλια , αν ειχα διαθεση ........και δεν ειμαι σκυλοφιλος , γατοφιλος ειμαι .....
μια στον αερα ναριχνε , θαφευγαν .......καθαιρεση επι τοπου , αν υπαρχει καποιος φορεας ........που υπαρχει ....σκατοπαπας ...απορω ποιοι ειναι αυτοι που θα ξαναπανε στην λειτουργεια του ....
αμφιβαλλω αν θα τον καθαιρουσαν οι ομοιοι του.
κορακας, κορακου ματι, δεν βγαζει.
η λυση ειναι να απευθυνθειτε νομικα να γινει οπως πρεπει η καταγγελια και να πιεσετε να φτασει μεχρι τελους.
Ενα καλό ξυλοφόρτωμα θα του έκανε καλό! Είναι η καλύτερη ποινή!
Καλά μη τα λέμε κι όλα καλά για το εξωτερικό. Στην Αμερική άνθρωπο σκοτώνουν για πλάκα άμα μπει στην αυλή τους μέσα και δεν τρεχει μια... ευτυχώς δεν είμαστε Αμερική.
Κι εδω οι ποινές εχουν αυστηροποιηθει για τα ζώα, αν μπορέσει να δέσει η υπόθεση γιατί από οτι είδα ο τύπος φρόντισε και τα εξαφάνισε μετά και δεν μπορούν να τα βρουν τα σκυλιά. Αν μπορέσουν να αποδείξουν πάντως οτι το έκανε, να καθαιρεθεί δεν νομίζω, αλλά σίγουρα θα φάει τόσο γερό πρόστιμο που θα σκεφτεί πολύ καλά πριν το ξανακάνει...
Χτύπησαν μωρό 9 μηνων;;;; Που φτάσαμε...τραγικό!
Η έλλειψη αστυνόμευσης και τιμωρίας δυστυχώς μας έχει φτάσει στο σημείο να πρέπει μόνοι μας να προστατεύουμε τον εαυτό μας... αλλά μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Στην Αμερική η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει χαθεί εντελώς ειδικά αν είσαι μαύρος κτλ σε σκοτώνουν για πλάκα. Ο κάθε αστυνομικός μπορεί για το παραμικρό να βγάλει ένα όπλο και να σου ρίξει.
Εμείς είμαστε στο αντίθετο άκρο που δεν τους κάνουν τίποτα, ούτε αυτό είναι καλό βέβαια. Μια μέση λύση χρειαζόμαστε...
http://www.protothema.gr/greece/arti...se-duo-skulia/
εδω το λεει καθαρα οτι εγινε στην αυλη
τωρα σχετικα με το αν θα επρεπε η οχι να πυροβολισει,ειναι σαφες οτι θα πει πως το εκανε πριν φανε τα παιδια κτλ
σιγα μην περιμενει να δει αν θα ξεσκισουν ενα μικρο η τον ιδιο και οσο το κανουν να προσπαθει να βαλει σημαδι κτλ αυτα δεν γινονται πουθενα.
δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να περιμενει να δει αν θα αρχισει τα δαγκωματα ενας σκυλος αν θα ειναι μεγαλα η μικρα αν θα προκαλοεσουν μονιμη η οχι βλαβη κτλ μεσα στην αυλη του για να αρχισει να τον αντιμετωπιζει.αν προλαβει οσο τον δαγκωνει..........
οτι εγινε συλληψη ειναι καθαρα νομικο θεμα και εχει σχεση απλα με το οτι εγινε καταγγελια απο τους φιλοζωους αυτο και τιποτα περισσοτερο.
Τα χω διαβασει ολ αυτα!γιατι τα εκρυψε απο την στιγμη που του επιτεθηκαν?γιατι δεν λεει οτι του επιτεθηκαν?αθωος μπορει να βγει,πλεον ολα γινονται σε αυτη τη χωρα,λεφτα να εχεις!!
Σύμφωνα με ποιον νόμο γίνεται αυτό; Δικός σου είναι αυτός ο νόμος που σου δίνει δικαίωμα να πυροβολήσεις χωρίς να βρίσκεσαι σε άμυνα; Γιατί τέτοιος νόμος στο ελληνικό κράτος δεν υπάρχει.
Σαφώς κι έχει ευθύνες ο ιδιοκτήτης -αν υπάρχει- των σκύλων που κυκλοφορούσαν ελεύθερα, αλλά αν ο κύριος δεν αποδείξει οτι τα ζώα ήταν επιθετικά και του επιτέθηκαν την έχει άσχημα!
Αυτός μπορεί να πει οτι θέλει, υπήρχαν μάρτυρες και τα παιδιά που έπαιζαν πιο κει και κανείς δεν είπε οτι οι σκύλοι όρμησαν σε κάποιον. Αντιθέτως είπαν οτι ο κύριος ενοχλούνταν από τα ζώα γιατί του έτρωγαν τις κότες και μόλις τα είδε τα πυροβόλησε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! Κι επειδή ο ίδιος είναι τόσο ΚΟΤΑ όταν κατάλαβε πως θα πάει η αστυνομία τα μάζεψε και εξαφάνισε τα πτώματα.
Η σύλληψη έγινε γιατί είναι παράνομο να σκοτώνεις ζώο χωρίς να σου έχει επιτεθεί.
εεεε αφου του ετρωγαν της κοτες καλα εκανε και οι κοτες εχουν ζωη ποιος θα της προστατεψει
η συλληψη εγινε γιατι καποιοι του εκαναν μηνυση. ετσι ειναι ο νομος. αν σου κανει καποιος μηνυση σε πανε στο τμημα κτλ
ειμαι σιγουρος μεσα στην αυλη σου δεν ειναι καθολου παρανομο να τα σκοτωσεις πριν σου επιτεθουν γιατι μετα δεν υπαρχει αμφιβολια
Πρώτον τα κοτέτσια απαγορεύονται σε κατοικημένη περιοχή, επιτρέπεται νομίζω μόνο συγκεκριμένος αριθμός σε περιορισμένο περιφραγμένο χώρο εννοείται και εφόσον δεν ενοχλούνται οι γείτονες. Γιατί αν οι γείτονες ενοχλούνται σου φέρνουν το υγειονομικό και τις μαζεύεις τρέχοντας.
Αν ο συγκεκριμένος τις είχε σε περιφραγμένο χώρο δε το γνωρίζω αλλά αμφιβάλλω γιατί τότε πώς μπαίνανε τα σκυλιά;
Ακόμα κι έτσι να είναι όμως και πάλι ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να πυροβολήσεις! Κάνεις καταγγελία και φροντίζεις να περιφράξεις καλύτερα τον χώρο σου.
εχω κοτετσι και ξερω πολλες φορες μας εχουν πνιξει σκυλια κοτες, τα σκυλια ορμανε πνιγουν οσες μπορουν και μετα καθονται και μπωρει να φανε καμια, μεγαλη πληγει τα αδεσποτα σκυλια αυτη που τα παρατανε φταινε.....
Τι ασυναρτησίες είναι αυτές; Αν κάποιος πάει και κάνει μήνυση για το οτιδήποτε έρχονται και σε συλλαμβάνουν;
Δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος ή νομικός, απλή λογική χρειάζεται.
Έγινε καταγγελία ότι σκότωσε δύο σκυλιά στην αυλή του και του ασκήθηκε δίωξη.
Αν εγώ πάω και σου κάνω καταγγελία ότι πάτησες ένα μυρμήγκι θα έρθουν να σε συλλάβουν;; Μάντεψε γιατί... γιατί δεν υπάρχει νόμος που να λέει οτι είναι παράνομο!
Αν το κοτετσι είναι έτσι όπως πρέπει (στην απόσταση που απαιτείται από κατοικημένη περιοχή κτλ) γιατί δεν κάνετε καταγγελία στον δήμο σας για τα αδέσποτα; Ο δήμος είναι υποχρεωμένος να επέμβει. Παιρνουν και χρήματα μέσω ΕΣΠΑ ακριβώς για αυτό τον λόγο, για να φροντίσουν για τα αδέσποτα.
Από απλή περιέργεια..πώς μπαίνουν τα σκυλιά στο κοτέτσι; Δεν είναι περιφραγμένο;
Και οι γονείς μου έχουν κοτέτσι και μπαίνανε αλεπούδες....δεν σκότωσαν τις αλεπούδες. Έκαναν καλύτερη περίφραξη και πήραν κι ένα σκύλο για να το φυλάει.
σου διαφευγει
μια "μικρη" λεπτομερεια.
για να σε συλλαβουν, πρεπει να κατηγορεισαι για κατι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
η πραξη του πα΄πα και παρανομη ηταν και μαρτυρες αυτοπτες υπηρχαν οτι εγινε.
τα υπολοιπα στον εισαγγελεα...
ΦΥΣΙΚΑ και ειναι παρανομο να συκοφαντει την δημοσιγραφο, γι αυτο και κρυβοταν!
η πιθανοτητα να ξεκλειδωνουν οι κοτες για να μπουν οι σκυλοι δεν σου περασε απο το μυαλο ε;;;;
https://www.youtube.com/watch?v=zZE8M7kN5ls
ρε δεν εχω διαβασει οσα λετε γιατι δεν ειχα χρονο!! θα πω το εξης!
να καει στην κολαση ο παλιανθρωπος που πειραξε δυο πλασματα του ΘΕΟΥ!
ο.τι κ να ηταν , οπου κ αν μπηκαν δεν ειχε κανενα δικαιωμα να αφαιρεση την ζωη τους!
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Κ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
ντροπη,αηδια κ αισχος!!!!! κανονικα θα επρεπε να τον καθειρεσουν τον αληταρα!!!!!!!
ο.τι κ να πω λιγο θα ειναι!!
εχουμε 2 σκυλια στην γειτονια μας που είναι λιγο ζαβα... πριν μερικες μερες δεν ξερω πως βγηκαν από την αυλη και μου ορμηξαν... τελευταια στιγμη πριν πεσουν πανω μου τα φωναξε το αφεντικο τους και φυγαν... ειλικρινα παντως αν καναν πως δαγκωνουν θα τα στραγγαλιζα με τα ιδια μου τα χερια.. ξερω ότι δεν φταινε τα σκυλια για το ότι γιναν όπως γιναν αλλα οι συμπεριφορά των αφεντικων τους...
αλλα ειλικρινα ημουν ετοιμος και θα τα εστελνα στον αγυριστο
πρεπει να τα πιασεις απο το λουρι που εχουν στον λαιμο απο το πανω μερος και να αρχισεις να σφιγγεις δεν ειναι ευκολο παρα μονο αν εκεινη την στιγμη δαγκωνουν καποιον αλλο. καλο ειναι να το καβαλησεις κιολας γιατι ετσι θεωρει οτι εισαι δυνατοτερος του