Originally posted by ShowMeHowToLive
Quote:
Originally posted by Phil_85
Γεια σας ειχα παει σε ενα μπαρακι με 4 φιλους στην πολη οπου μεγαλωσα. Επιασα την κουβεντα με τη σερβιτορα οπου οταν ημασταν στο γυμνασιο πηγαινε στο φροντηστηριο των αγγλικων μου κ την ηξερα απο παρτυ που εκαναν τα αγγλικα κλπ. Μετα στο λυκειο την απεφευγα κ δεν της μιλουσα γιατι περιμενα αυτη να με χαιρετησει πρωτη τελος παντων για 2,3 χρονια δεν ειχαμε πει ουτε γεια. Τη ρωτησα που σπουδαζει κ με τη ασχολειται κ αφου ολοκληρωσα μου λεει εσυ Θεσσαλονικη εεε? Ηξερε που σπουδαζα χωρις να της το εχω πει. Στη συνεχεια ο barman κερασε σφινακια την παρεα μου αλλα ενας εφυγε απ το μαγαζι κ το σφινακι που ξεμεινε το εστειλα με ενα φιλο μου να της το δωσει κ να της πει οτι ειναι απο εμενα. Η κοπελα ειπε στον φιλο μου να μου πει εκ μερους της ευχαριστω... κ στο καπακι ηρθε η ιδια με μια παρτιδα σφινακια κ λεει αυτα ειναι εκμερους της κερασμενα. Μετα εφυγα αφου της ειπα καληνυχτα. Αυτα.... απο τοτε μου κολλησε γιατι ειναι πολυ ωραια κοπελα κ φερθηκε πολυ ευγενικα.... Τι να κανω? Να σημειωσω επισης οτι ειναι απο ευκαταστατη οικογενεια κ δουλευει για την παρτη της...
Στα τέτοια μας ρε φίλε! ʼκου διήγηση ! Δηλαδή μας είπες όλη αυτή την ιστορία απο τότε που πήγαινες αγγλικά για να καταλήξεις οτι σε κέρασε σφηνάκια και να μοιραστούμε τον προβληματισμό σου??? Στα τέτοια μας ρεεε! Με τη μαλακία ιστορία σου....\"αχ,καλε, μπορεί να γουστάρει? η μήπως όχι?\" ,
\"αχ, την κέρασα 1 σφηνάκι απο αυτά που μου κέρασε πρώτος ο μπαρμαν, είχαν χυθεί 2-3 σταγόνες, το σφηνοπότηρο είχε και μερικούς λεκέδες απο τον προηγούμενο, ο μπάρμαν μου φαίνεται δεν καθαρίζει καλά τα ποτήρια, βέβαια τον ξέρω απο τότε που πηγαίναμε για πλέξιμο μαζί και μου είχε πει να μην βάζω πολύ τζατζίκι στο σουβλάκι... τελικά μήπως η κοπέλα με γουστάρει? \"
ʼσε μας ρε φλώρε με την μαλακία ιστορία σου ........ Τι τι να κάνεις??? Αντε γαμήσου! Πήγαινε μίλησε της , ψιλοψάρεψε την και θα καταλάβεις τι γίνεται.... το αν γουστάρει η όχι θα ψιλοφανεί με λίγη κουβεντα..απλά πράγματα!
Σκατόφλωρε.....