παραξενη συμπεριφορα φιλου
γεια σας κ παλι,
θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας σχετικα με ενα θεμα που μου εχει προξενησει καπως απορια αυτον τον καιρο...
προκειται για ενα πολυ σοβαρο θεμα εδω στην εργασια μου..
εχω εναν φιλο εδω ο οποιος καποτε ηταν προισταμενος μου, πλεον δεν ειναι, αλλα εχει θεση στελεχους κ εχουμε καθημερινη επαφη, στον χωρο, γελαμε, κανουμε μαζι διαλειμμα κλπ..ειναι μεγαλυτερος μου κ γενικα ξερει τα παντα για μενα κ ειδικα σε ο.τι αφορα την γαδ κ την καραθλιψη με εχει στηριξει απειρα, ολα αυτα τα χρονια..
το σκηνικο ξεκινησε κανα μηνα πριν, οπου δεν εδωσα ιδιατερη σημασια..
μου ειπε οτι θα θελε να μου παρει ενα δωρο για τα γενεθλια μου, αλλα να ειναι ενα καλο δωρο κ με ειπε να διλεξω εγω τι δωρο θα ηθελα να ηταν..
ε ενταξει ειπα κ γω, καθως επεμενε αρκετα, ας μου παρει ενα δωρο κ με ρωτησε τι ηθελα, διαλεξα λοιπον κ γω κατι (ειδος ρουχισμου) κ μου το πηρε με την πιστωτικη του..
ειλικρινα δεν θα το εκανα αν δεν επεμενε τοσο πολυ..ειπα οκ.. ας μην το προσβαλλω..
το πηρε λοιπον, χαρηκαμε κ ολα οκ..του ειπα ποσο τον ευχαριστω κλπ..
να σημειωσω οτι αυτος ο ανθρωπος κατα καιρους μου δανειζε λεφτα οποτε χρειαζομουν, τα οποια κ επεστρεφα αμεσα με το που επαιρνα τον μισθο μου..
ομως το πραμα δεν τελειωσε εδω, απο κεινη τη στιγμη που δεχθηκα το δωρο του, καθημερινα με πιεζει να μου παρει κ αλλα δωρα, δλδ ερχεται κ μου λεει " θελω να σου παρω κ αλλα δωρα, θελω ο.τι θες να σου το δωσω".. εγω το παιρνω στην πλακα κ του λεω "δεν εχεις τι να κανεις τα λεφτα σου? " κ το παω ετσι συντηρητικα χαριτολογωντας..
καποια στιγμη αγχωθηκα μηπως συμβαινει κατι αλλο, ακομα κ τωρα που γραφω μου στελνει mail λεγοντας πως αν δεν πω τι αλλο δωρο θελω, θα προσπαθησει να μαθει με χιλιους δυο τροπους τι ελλειψεις εχω για να μου το αγορασει..
εχω παθει ενα σοκ θα ελεγα, μιας κ αυτος ο ανθρωπος ειναι στηριγμα κ πολυ καλος φιλος, ουδεποτε τον ειδα ερωτικα κ πραγματικα δεν ξερω τι εχει παθει ξαφνικα!!
γαιτι το κανει αυτο? τι θελει απο εμενα? τι θελει να πει ολο αυτο... εν τω εμταξυ εγω ντρεπομαι να τον ρωτησω ευθεως τι τρεχει, ειλικρινα ντρεπομαι για να μην το φερω σε δυσκολη θεση.!
με εχει τρελλανει στα τηλ , μου στελνει μειλ κ με παρακαλαει να μου παρει κ αλλα δωρα! δεν το πσιτευω αυτο που συμβαινει...εχω παθει ενα σοκ!
εγω του απαντω οτι δεν εχω κατι αναγκη γιατι πραγματικα, στενοχωριεμαι να χαλαει τα λεφτα του...
επισης ειναι παντρεμενος πολλα χρονια κ δειχνει αρκετα ευτυχισμενος, μιας κ με την γυναικα του ταιριαζουν πολυ κ μου εξιστορει παντα πως περνανε τον ελευθερο χρονο τους..
σορρυ για το γραμμα.. αλλα εχω σκασει κ δεν ξερω τι να κανω...
μαλιστα μια φορα πηγε φαρμακειο κ μου πηρε καποια φαρμακα που ηθελα , χωρις να του πω εγω, απλα πανω στην συζητηση του ειπα "θελω να παω φαρμακειο να παρω αυτο κ αυτο" κ μετα απο λιγη ωρα τα ειδα στο γραφειο μου!! ειχε παει ηδη αυτος!! να τονισω οτι δεν θελω να τον ρωτησω τι συμβαινει γιατι πραγματικα φοβαμαι κ δεν ξερω πως να το διαχειριστω... δεν θελω με τποτα να τον φερω σε δυσκολη θεση..
ευχαριστω πολυ!