Ιδια γονιδια αλλες ασθενειες κ οχι μονο!?σοσ αποψεις;;
εγω με το παιδι π εχει κανει τις εξετασεις (γτ ειναι ωραιο να βλεπουμε κ τη συγκριση μονοι μας μηπως βγαλουμε συμπερασματα..)εχουμε τ ιδια γονιδια κ πιο βαρυ το ενα εκεινος (με τον υποδοχεα ντοπαμινης με 2 μεταλλαγμενα γονιδια)κ εγω υποφερω απο μικρη με ιψδ και αυτος εχει γ.αγχωδη διαταραχη κ κκαταθλιψηκαι υποφερει προσφατα !αρα παιζουν ρολο οι ουσιες π δν λειτουργουν καλα αλλα αλληλεπιδρουν κ με αλλα λογικα κ κανουν το αποτελεσμαεπισης εεκεινοςυποφερει προσφατα ενω εγω απο μικρη εχω τρομερες συνεχεις εμμονες ιψδ που δν μαφηνουν ν ηρεμησω πως φντ αυτο κ εκεινος να υποφερει προσφατα προφανως παιζουν ρολο κ στοιχεια τ χαρακτηρα οι τυψεις π ειχα εγω γ ασημαντα πραγματα κ ηθελα να τ πω αλλα φοβομουν στους γονεις μ επδ τ καναν ολα τραγικα αλλα κ απο μικρη ειχα μια μεγαλη αισθηση ευθυνης κ σωστου απο μικρη.μηπως παιζει ρολο κ αυτο.αλλα πιστευα οτι αν εχεις γεννετικη βλαβη τ χεις απο μικρος μικρη αλλα δν ειναι ετσι τι γντ ρε γαμωτο ενας γιατρος μ χε δωσει ενα χαπι π ηταν γ τις τυψεις π ειχα κ μ επιασε αλλα μ αυξησε την προλακτινη τ κοψα αμεσα κ δν προλαβα να δω τα αποτελεσματα.πφφ παβτως εγω υποφερω απο μικρη.κ εχω κ γω υποδοχεα d3 της ντοπαμινης ελλατωματικο π σχετιζεται απο τ λεει ο γιατρος με ιψδ οι εξετασεις λεει σχετιζεται μ καταθλιψη κ αλλα αλλα θ πρεπε να χε ιψδ το παιδι αυτο ενω δεν εχει!!χαιρομαι που μπορεσα να συγκρινω αποτελεσματα γτ θα θελα να τ κανω κ μ τον αδερφο μ να δω τι τρεχει γτ ειναι πιο κουλ θελω ν καταλαβω ισως παιζουν ρολο κ στοιχεια κατασκευαστικα της προσωπικοτητας σ αν εισαι ευκολα ευαλωτος χωρις θαρρος δυναμικοτητα αν εχεις τυψεις προφανως καποιο αλλο γονιδιο το ελεγχει που δν τ χουν βρει.εχουν βρει ισωςς τα πιο σημαντικα γονιδια με τη σερετονινη κ την ντοπαμινη αλλλα ισως κ αυτα μπορει να οδηγουν μ καποιο τροπο ν επιδρουν καπου π να ελεγχει κ αλλα πραγματα.τι να πω