Γειά σας. Εδω και 1μισο χρονο προσπαθούμε για παιδάκι με τον σύζυγό μου και τελευταία ενω έπρεπε να ξεκινήσουμε να ψαχτουμε και οι 2, εχω κανει καποιες εξετάσεις μονο εγω, αυτος αποφεύγει τελειως ενω μου λεει οτι θα παει να κάνει και με κατηγορεί οτι για ολη την καθυστέρηση φταίει μονο το άγχος μου. Οι τσακωμοί γι αυτο το θεμα εχουν ξεφυγει εντελώς! Σήμερα ενω ειμαι με μια εβδομάδα καθυστέρηση και μια αρνητικη χοριακη ξανα εθιξα το θεμα των εξετασεων και επειδή λεει μιλαγα δυνατα και ακουγε η πολυκατοικία (ενω δε φώναζα για να ακουει η πολυκατοικία! Λιγο εντονα μιλουσα αλλα δεν άκουγε και η πολυκατοικία κιολας!) ξαφνικα σηκώθηκε πανω και με εβρισε που θέλει λεει να τον βγάλω ανίκανο και το φωναζω να το ακουσουν στην πολυκατοικία! Κουφαθηκα! Επειδη με εβρισε αντεδρασα και πλακωθηκαμε για τα καλα! Ενω μιλουσα και για καποιο δικο μου πρόβλημα που ανακάλυψα με καποια εξεταση, εστίασε μονο στην εξεταση που τον αφορά και δεν λεει να την κάνει! Εν τω μεταξυ ουτε το αποτέλεσμα της δικης μου εξέτασης που δείχνει ενα θέμα που διορθώνεται ευτυχως, δέχεται! Δε θελει να πιστεψει οτι μπορει να υπάρχει προβλημα που μπορούμε να διορθώσουμε ενδεχομένως αν το βρούμε!Εχουν παιξει τα νευρα μου κανονικα..νιωθω οτι με καθυστερει απίστευτα και απλα τα ρίχνει ολα πανω μου οτι φταιει το άγχος μου! Τι κανω τοσο λαθος; γιατι δεν μπορω να τον πεισω να εξεταστει; εχει ξεφυγει η κατάσταση μεταξύ μας... πειτε μου τη γνωμη σας...