Originally Posted by
Theojamaica
Βρίσκομαι στο γήπεδο.Γύρω μου πολλά διαφορετικά πρόσωπα.Κάποιος είναι γιατρός άλλος είναι σκουπιδιάρης.Κάποιος φοράει ζαρτιέρες κάτω από το τζιν και κάποιος άλλος είναι ο γνωστός γυναικάς της γειτονιάς του. Επιχειρηματίες ,μεροκαματιάρηδες ,δεξιοι, αριστεροί ,χορτοφάγοι, κρεατοφάγοι.... .Στο σύνθημα όμως φωνάζουν όλοι μαζί σαν ένα.Αυτό τους ενώνει.Έχουν κάτι κοινό.
Έτσι είναι και η κρίση πανικού.Δεν κάνει διακρίσεις σε κοινωνικά στρώματα,σε πολιτικές πεποιθήσεις.Ούτε σε σεξουαλικές προτιμήσεις ούτε στο φύλλο.Θα εκπλαγείτε αν με λίγο ψάξιμο διαπιστώσετε πως ο πετυχημένος άνθρωπος που στέκεται απέναντί σας και πιθανώς τον ζηλεύετε μάθετε ότι πάσχει από κρίσεις πανικού.
Φίλοι μου
Μην διστάσετε στιγμή να συζητήσετε το πρόβλημα σας με οποιονδήποτε.Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε.Δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεστε.Δεν είστε αδύναμοι.Ίσα-ίσα.
Πριν καιρό ένιωσα ότι θα λιποθυμούσα και αναγκαστικά μίλησα για το πρόβλημα μου στο αφεντικό μου.Μου λέει "έλα στο γραφείο".Ανοίγει μια τσαντούλα και τι να δώ.Μια απέραντη συλλογή από χάπια.Λεξοτανίλ,ζάναξ κτλ τακτοποιημένα μέσα σε θηκούλες."5 χρόνια έκανα να συνέλθω" μου λέει "αυτά τα έχω για ασφάλεια".
Από την πρώτη αντίδραση του ατόμου στο οποίο απευθύνεστε μπορείτε να καταλάβετε αν μπορεί να σας στηρίξει η όχι.Φυσικά οι παθόντες θα σας καταλάβουν αμέσως.Νιώθω πολύ διαφορετικά όταν μιλάω με κάποιον συμπάσχοντα.Ακόμη και τα άτομα που με αγαπούν δεν μπορούν να με βοηθήσουν το ίδιο γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν τι είναι.
*Jock77 σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και σου εύχομαι επίσης ότι καλύτερο.
Η συμμετοχή στο φόρουμ έχει ακριβώς αυτόν τον σκοπό.Εγώ είχα πλήρη άγνοια για την ύπαρξή του και όταν το ανακάλυψα (αυτοθεωρούμαι και λαγωνικό του ίντερνετ πανάθεμά με) χάρηκα πολύ.