Υπάρχουνε άνθρωποι που έχουνε μυστικά και δεν λένε τίποτα από αυτά στους άλλους?
Printable View
Υπάρχουνε άνθρωποι που έχουνε μυστικά και δεν λένε τίποτα από αυτά στους άλλους?
πολοι εχουν μυστικα δελφινι...........
αν τα λεγανε δε θα ηταν μυστικα
ρε συ δελφινι φανταζεσαι να εβγαινα στην κοινωνια φατσα-καρτα και να λεω σε οποιον γνωριζω οτι προ 20ετιας η μανα μου φανταζοταν διαφορα και ελεγε διαφορα για μενα??
θα γελουσαν ολοι μαζι μου, θα με περνουσαν για χαζο....
καποια πραγματα τα κραταμε για παρτη μας και τα διαχειριζομαστε μονοι μας!!
εννοειται οτι υπαρχουν..και καποιες φορες καλο ειναι ..δεν ειναι σωστο να τα ξερουν ολα ολοι.καποιοι σε εκμεταλλευονται οταν γνωριζουν πολλα για σενα
Συγνώμη κυρία μου είστε σίγουρα σαράντα χρόνων ;
Χαααχχαχχαχχααχ τελικα αλλος ειναι το τρολλ :P :P αχααχχααχ αστειευομαι φυσικα...
μηπως ειναι αυτο που υποψιαζομαι?
αν θα νοιωθεις τυψεις που το κρατας μυστικο, που μετανιωσες για μια πραξη που εκανες?
χαχα, κατι με παραπεμπει σε αυτο...
Ειναι πολη το Παρισι ?
Δεν μου αρέσουνε τα μυστικά .... εγώ είμαι ανοιχτό βιβλίο
Σε κάποιους έρχονται όλα δεξιά και σε κάποιους σαν εμένα αν έρθει μία κατραπακιά παθαίνουνε ψύχωση και πάνε στο τρελοκομείο.
εγω νομιζω οτι ΚΑΠΟΙΑ απο αυτα που θα επρεπε να κρατας μυστικα λες, οχι οτι δεν εχεις μυστικα.
συγνωμη δηλαδη, γνωριζεις ενα νεο ατομο, πχ εναν ανδρα που σε ενδιαφερει. θα κατσεις να του πεις μολις τον γνωρισεις , στον πρωτο καφε, οτι εχεις ψυχωση?
πιστευω οτι δεν θα το κανεις.
αν κατσεις και του πεις για τον γκομενο της φιλης, δεν ειναι επειδη δενε χεις μυστικα, αλλα επειση εχεις κολλημα με αυτο το θεμα και το λες παντου.
Ναι πολλοι ανθρωποι κρατανε πραγματα για αυτους. Λενε πως μην λες για την ευτυχια σου για να κρατησει.λενε κρατα κατι για σενα. Ολοι εχουμε μικρα η μεγαλα μυστικα. Ο χρονος τα αποκαλυπτει ομως
ειναι ψυχοθεραπευτικο το θεμα, νομιζω.
δεν ειναι καποια"ιδεα" που θα σου πει καποιος εδω και θα σε ξεκολλησει.
ειναι συμπτωμα καποιας παθησης οπως ειναι η ιδψ, και θελει ψυχοθεραπεια για να βελτιωθει, οποτε νομιζω πρεπει να κανεις δουλεια με καλο ψυχολογο, δελφινι.
ασχετως αν θα παιρνεις και φαρμακα. ισως και τα φαρμακα βοηθανε, αλλα πιστευω η ψυχοθεραπεια ισως βελτιωνε την κατασταση.
Δελφίνι ξέρεις ότι σε συμπαθώ πετάς κεραμίδια πριν πεις οτιδήποτε να σκέφτεσαι τώρα να το πω η να μην το πω για να καταλάβεις αν τα πεις αυτά έξω θα σε αντιμετωπίσουν οπωσ αντιμετωπιζεσ εσύ στα νιάτα σου τους ακυρουσ που ερχόταν ο άλλος κ σου μιλούσε κ με το που άνοιγε το στόμα του έτρωγε πόρτα εγώ σε λέω κεραμιδογατα από τα κεραμίδια
Φυσικα και υπαρχουν...