Originally Posted by
Macgyver
Σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι , εχωπερασει τα ιδια με την μανα μου , κι ο πατερας μου ηταν με το μερος της , δεν ηθελε να τον μουρλανει η μανα μου , αμα εδινετην συγκαταθεση του για την κποελα , δεν ηθελε κοντρες , με απειλησε νμε αποκληρωση .......χαλασε τελικως η σχεση , αλα τωρα που μεγαλωσα, τους τοχωαπωθημενο , και τους φερομαι ασχημεα , εχω πιασει τον πατερα μου να τον πνιξω ( στην κυριολεξια ) εχω σπασει ολα τα πιατικα της κουζινας της μανας μου , μεχριμε οπλο την απειλησα , να δεις για ποτε μαζευτηκαν κι οι δυο τους , με φοβουνται πλεον , και αυτο θελω ,να με φοβουνται , θελει να κανεις μια δραστικη κινηση , να φυγεις απ το σπιτι, να την τρομοκρατησεις , ευκολο να το λες , εγω εχω και μια μυικη δυναμη , εχω πιασει λαβη την μανα μου , να με τραβαει ο πατερας μου απ την αλλη , στο τελος σε αφηνουν ησυχο-η , αμα δει οτι εισαι αποφασισμενη , δεν θελει ολιγωρια , θα χασεις την σχεση σου , σαν εμενα , που ακομα και τωρα το μετανιωνω , μην σε βλεπει διστακτικη , παρε την κατασταση στα χερια σου , στο λεω σαν φιλος , σαν συμπασχων , τρομαξε την , κανε κατι ...........οσο σε βλεπει διστακτικη , τοσο θα τραβαει το σχοινι ......εγγυημενα , ειμαι 55 χρ. και ξερω τι λεω .....μην φοβασαι , αυτος που σε φοβιζει , σε ελεγχει κιολας .........παψε να φοβασαι , δεν εχεις να χασεις καμμια κληρονομια , ασε που αμα δει οτι εισαι ευτυχισμενη με το αγορι σου , θα υποχωρησει .....τι θα πειεχει ακρες παντου , τι ειναι , η μαφια ? ορμα , και μην φοβασαι τιποτα , εγω φοβηθηκα , και το μετανιωσα, γιατι ηταν στη μεση η κληρονομια , εσυ δεν εχεις τετοιο προβλημα ..........