Originally Posted by
Remedy
υπαρχουν δυο περιπτωσεις για τον λογο που επιμενει τοσο να ζηταει την γνωμη σου, ενω οπως λες ειναι ταυτοχρονα τελειως αρνητικη σε οτι της λες.
ο ενας ειναι οτι ειδε απο εκεινη την παλια ιστορια της οτι ειχες δικιο τελικα και εκτιμαει την γνωμη σου.
ο αλλος ειναι οτι εχει την ψευδαισθηση οτι αν πεισει εσενα οτι κατι τρεχει με τους τυπους αυτους, θα τρεξει κιολας...
μια παιδικη αντιληψη δηλαδη...
μεταξυ του χυμα και του λεω ψεματα εχει κι αλλες διαβαθμισεις.
προσωπικα θα ελεγα την γνωμη μου μονο αν την ζητουσαν, ΕΙΔΙΚΑ μιας και ουσιαστικα ειστε γνωστες και οχι κολλητες φιλες απ οτι λες.
μου ειχε τυχει κι εμενα στο παρελθον με δυο φιλες (μεταξυ τους) και γνωστες δικες μου.και οι δυο ειχαν καποιον που κυνηγουσαν με μανια κι εκεινος τις εφτυνε.
μα ηταν εμφανες, δεν ηταν χαζες, αλλα επεμεναν και οι δυο. απο εγωισμο και πεισμα νομιζω, οχι απο ερωτα.
μα κααααθε φορα την ιδια συζητηση ειχαμε. η μια ελεγε οτι δεχτηκε να την συναντησει αλλα της εκανε "συμβολαιο" οτι πρεπει να παραδεχτει οτι δεν εχουν σχεση (τι ξεφτιλα) την αλλη δεν την συναντουσε καν αλλα ετρεχε απο πισω του, στα μπαρ που πηγαινε, στο εξοχικο του, παντου κι ετρωγε πορτα ενω εκεινος ηθελε αλλες, κι εγω επρεπε να τις παρηγορησω και να συμφωνησω οτι τρελαινονται γι αυτες αλλα τους εχουν κανει μαγια και δεν το παραδεχονται...
μιλουσα οταν με ρωτουσαν, δεν τους αρεσε αυτο που ακουγαν , αλλα επανερχονταν μηπως κι αλλαξα γνωμη. μονιμα αυτη την συζητηση ειχαμε, ωσπου βαρεθηκα να λεμε σαχλαμαρες κι αποχωρησα απο το τρελο παρεακι.
εννοειται οτι τους τυπους δεν τους ειχαν ποτε ουτε η μια , ουτε η αλλη.
η μια προταση που εχω λοιπον, ειναι να συζητας το θεμα μονο αν σε ρωταει.
η αλλη ειναι, μολις εκφρασει αρνηση η δυσαρεσκεια, να της πεις, οτι απ οτι θα επρεπε να εχει καταλαβει, εσυ αυτες τις συμπεριφορες δεν τις θεωρεις πεσιμο, αλλα ασημαντες ενδειξεις, οποτε καλυτερα να μην ρωταει εσενα, αλλα αλλες φιλες της που συμφωνουν μεταξυ τους σε αυτα τα θεματα, γιατι εσυ θα την στεναχωρεις.
η θα το κοψει η θα αναγκαστει να δεχτει την διαφορετικη σου γνωμη ως τετοια.
ας ελπισουμε το πρωτο..
το αλλο ερωτημα ομως ειναι, μηπως με αυτη την μονιμη συζητηση που εχετε, ειναι καπως βαρετη αυτη η παρεα? μηπως αυτο σε ενοχλει περισσοτερο παρα η κακη της αντιληψη για το ποσο την θελουν οι ανδρες?
αν ειναι βαρετη παρεα, ειναι αλλου ειδους προβλημα και θα πρεπει να ψαχτεις εσυ, πλεον..