Ακυρο μαγκες παραμενω....
Printable View
Ακυρο μαγκες παραμενω....
ωραιο νημα, εγω θελω γυναικα.
ας συνεχισουν οι υπολοιποι με το τι θελουν
Απο οτι ξερω ετσι γινεται εσυ τωρα υι ζορι τραβας
ελα ενταξει μια πλακα εκανα!!
Διαγράψτε και μένα
Εγώ έστειλα πμ στον αεον ή ανοίγεις θέμα , σε κάνα μήνα θα χουμε διαγραφεί :P
Και για μενα δεν εχει πια ενδιαφερον το φορουμ , γι αυτο και ανοιγω δικα μου θεματα .......
ολοι κηδεμονα ψαχνετε (εκτος απο τον νικο που ψαχνει γυναικα).
ποιος σας κραταει με το ζορι βρε παιδια και φωναζετε στην διαχειριση οταν θελτε να φυγετε?
η πορτα ανοιχτη ειναι..
από ότι βλεπω το φορουμ δεν είναι αυτό που περιμενα! εχω σχιζοφρενεια και μπαινω και διαβαζω ροζ θεματα, ασχετα θεματα και ότι του κατεβει του καθενος! τωρα θα μου πεις μην τα διαβαζεις.
δεν θα σου πω μην τα διαβαζεις, αλλα θα σε ρωτησω ΓΙΑΤΙ τα διαβαζεις.
το φορουμ εχει ξεχωρισμενες ενοτητες, αν εσενα σε ενδιαφερει μονο η σχιζοφρενεια, μπορεις να δραστηριοποιεισαι η να διαβαζεις μονο εκεινο το φορουμ.
ποιος σε υποχρεωνει να τριγυρνας σε θεματα που σε ενοχλουν?
να υποθεσω τοτε ότι συμφωνεις ότι είναι ενας αχταρμάς αυτό το φορουμ οπου μπορεις να βρεις από θεματα με σοβαρες ασθενειες μεχρι θεματα ότι ναναι? τοτε ισως δεν θα πρεπε να λεγετε φορουμ ψυχολογιας αλλα φορουμ γενικου ενδιαφέροντος απλα ισως είναι πιο πιασαρικο ετσι!
όλα κομματια στον βωμο του χρηματος και της διαφημησης
οσο για το ονομα χρησιμοπειω το black angel σχεδόν παντου μπορει να συμβαινει το ιδιο και σε αλλους χρηστες και να μην επιθυμουν πλεον να αναφέρεται το ονομα αυτό σε αυτό το φορουμ
αν με το "αχταρμας" εννοεις οτι τα ψυχολογικα θεματα ειναι μια τεραστια γκαμα θεματων που μπορει να περιλαμβανουν προβληματα αισθηματικης φυσεως, φιλιας, σχεσεων με γονεις, μεχρι ψυχωσεις και διαταραχες προσωπικοτητας, τοτε μπορουμε να συμφωνησουμε.
μπορουμε να συμφωνησουμε ακομα οτι καποιος που εχει ενα σοβαρο προβλημα ψυχικης υγειας και χρειαζεται αγωγη, μπορει να μην ενδιαφερεται για κανενα αλλο "ειδος" προβληματος η αναρωτησης.
μπορουμε ακομα να συμφωνησουμε οτι στον τομεα "με καφε και συμπαθεια" εχει πολλα θεματα και πολλα ποστ που ειναι εκτος θεματος του φορουμ και "γενικου ενδιαφεροντος" ακριβως οπως λες.
γι αυτο τον λογο ομως δημιουργηθηκε το "με καφε και συμπαθεια" . για να μην γινονται μπαχαλο οι ξεχωριστες και πολυ συγκεκριμενες αλλες ενοτητες του φορουμ που αφορουν την ψυχολογια και να μπορει καποιος να συμμετεχει εκει ανεμποδιστος, χωρις να του σκανε σχολια γκομενικα η αλλα τρολαρισματα.
στο οτι τα θεματα σχεσεων ειναι "ροζ" και εκτος θεματος ομως, δεν θα συμφωνησουμε.
οσο και αν το ψαξεις, ειναι ο τομεας που επηρρεαζει την ψυχολογια μας οσο κανενας αλλος (πλην ασθενειων), στην ζωη.. ;)
αν βρισκεις ενδιαφεροντα θεματα στον τομεα που σε απασχολει (πχ ψυχωσεις) μπορεις να μεινεις να διαβαζεις εκεινα. αν θεωρεις οτι εχουν μεταβληθει ολες οι ενοτητες (και παλι) σε εναν αχταρμα με γενικου ενδιαφεροντος σχολια και θεματα, κανε και καμια αναφορα.
η διαχειριση εχει πει ξεκαθαρα οτι δεν θελει να γινεται αυτο.
οσο γι αυτο, αν εχεις οντως συγκεκριμενους λογους για να σβηστει το ψευτικο ονομα σου απο το φορουμ, αυτο που χρειαζεται ειναι προσωπικο μηνυμα (μειλ) στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ολα τα παλια μελη το ξερουν.
αυτα τα δημοσια μηνυματα με παρακαλια η απειλες (στο παρελθον) μονο σαν προσελκυση ενδιαφεροντος μπορω να τα ερμηνευσω.
Συγνωμη ρε παιδια τι ακριβως περιμενατε απο το φορουμ?εχει διαφορα θεματα κ ο καθενας μπορει να διαβασει οτι του αρεσει!κ να μιλαμε 24 ωρες για καταθλιψη,ψυχωση κλπ εχει καποιο νοημα?υπαρχουν ανθρωποι που εχουν αλλες ανυσηχιες που εχουν να κανουν με την ψυχολογια!ο καθενας διαβαζει οτι θελει κ μπαινει στο φορουμ οποτε θελει!κανενας δεν σε αναγκαζει για τιποτα!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Μαλλον ο καιρος επηρεαζει κ τον εγκεφαλο!δεν υπαρχει αλλη εξηγηση!
Στη προκειμενη περιπτωση τον δικο σου τον εχει συρικνωσει σε μεγεθος τονοσαλατας
Εχεις δικιο αγορι μου!οπως τα λες ειναι!να παρουμε κ κανενα χαπακι ομως!δεν ειναι κακο!
Ειναι πολυ κακο
Καλησπέρα kavkaz! Όχι ότι μου πέφτει λόγος, αλλά αν έχω καταλάβει, έχεις κάνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα και έφτασες σε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, σε έναν καλό δρόμο, δύσκολο αλλά σωστό.
Βλέποντας να γράφεις ότι η φαρμακευτική αγωγή είναι κάτι πολύ κακό προβληματίστηκα και στεναχωρήθηκα μήπως σταμάτησες την προσπάθεια.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά πάντως. Για μένα, έχεις μια πολύ καλή συμβολή στο φόρουμ. Προσωπικά, κάποια πράγματα που έγραψες με έχουν βοηθήσει.
Να είσαι πάντα καλά και να μη τα παρατάς ποτέ!
Καβ έχεις υγιείς βάσεις μπορείς να μπεις σε ένα χώρο κ να συζητήσεις δεν έχουν όλοι υγιείς βάσεις άκου τον παλιό
.........................
Ευχαριστω παιδια αληθεια.....
Κασσανδρα συο θεμα με την αγωγη απλα ειμαι προβληματισμενος με εχει βοηθησει ναι αλλα με τις μακροπροθεσμες επιπτωσεις ανησυχω....εμενα η προσδοκια μ ειναι να ζησω χωρις αγωγη αλλα απο ουι φαινεται πρεπει να υο αποδεχτω
Κλείσε μία πενταετία με φάρμακα κ γυμναστική κ μετά ότι θέλεις άκου τον παλιό
Ελις περνω ηδη 3 χρονια αλλα το κακο ειναι οτι κανω συχνα υποτροπες εχω κακη προγνωση...
Παντως στα συμπτωματα η αριπιπραζολη με εχει βοηθησει εδω και λιγες μερες που τη περνω και φαντασου περνω το 10αρι μονο
καντα πεντε πρεπει ειναι θεμα υγειασ
αν αλλαξες γνωμη, μαζεψε το θεμα, γιατι θα βρεθεις να διαγραφεις ενω θα συζητας.
το λεω γιατι βλεπω οτι συζητας σε διαφορα θεματα.
αν δεν σε απασχολει, ολα καλα.
Ρεμεντυ δεν ξερω πως μαζευω θεματα δεν ξερω καλα πως δουλευει το φορουμ
Παιφια γινεται σε αυτο το προγιλ να αλλαξω ονομα? Αν ναι πως
Στείλε μεηλ στο διαχειριστή νομίζω είναι εκεί που λέει επικοινωνία
kavkaz, τελικά μένεις. Σωστά κατάλαβα?
Μενω Αεον....αλλα πες μου λιγο αν γινεται να αλλαξω ονομα σε αυτο το προφιλ