Originally Posted by
menis_64
ηθελα να ηξερα ειναι δυνατον μια γυναικα, οπως εσυ καλη ωρα, που εχει ανταποκριση απο τον ανδρικο πληθυσμο να καθεται και να σκεφτεται κατι τετοιο? οκ, δεν θελω να νιωσεις μειωνεχτικα, αλλα αν ειχες καποιον διπλα σου που ολη την ωρα σε συγκρινε και στην τελικη σε μειωνε, γιατι καθοσουν? για να σε κανει να νιωσεις ακομα πιο πολυ ανασφαλεια? μου την δινει οταν υπαρχουν κοπελες που ακουω την ιδια στιγμη να καθονται σε μια προβληματικη σχεση, ενω εγω ξερω οτι αν ειχα μια μονο διπλα μου θα την φερομουν σαν βασιλισσα απλα για να την εχω.......... μου την σπαει που εγω ενω προσπαθω τοσο δεν εχω πετυχει μια απλη σχεση, και βιδωνομαι οταν ακουω κοπελες να καθονται σε προβληματικες σχεσεις και να ανεχονται αχαριστια....και δεν ξερω αν θα το εκτιμησει ποτε αυτο καμια.........!!!!!!!!! ηδη μια φιλη ειχα και την φερομουν τοσο αψογα που στην τελικη δεν της αρεσει και την βλεπω σε λιγο να μπλεκει σε σχεση με κανεναν προβληματικο και να καθεται να επιμενει μαζι του να τα εχει...
και θα ηθελα τοτε να της πω, εγω σαν φιλη σε φερομουν αψογα, και στην τελικη σκεψου να σε εχα κοπελα, δεν θα μετανιωνες ποτε!!!!!!!!
τελικα, ειστε και εσυ της παλιας σχολης... τα αγορια τα θελετε να ειναι ''κωλοπαιδα'' αλλιως δεν γυρνατε να τους κοιταξετε.......
ουφ!!