Προβλημα με ανθυγιεινη διατροφη και κιλα..
Γεια σας, εδω και παρα πολλα χρονια παιρνω αντιψυχωτικα και πριν αντικαταθλιπτικα με αποτελεσμα να εχω παρει πανω απο 40 κιλα, εχασα καποια με διατροφη και γυμναστικη αλλα τα ξαναπηρα, κανω πολυ ανθυγιεινη διατροφη και γενικα ειμαι ενα μαυρο χαλι εξαιτιας των κιλων. Τρωω, αισθανομαι χαλια λογω οτι δεν προσπαθω να κανω μια διαιτα, και λογω ανθυγιεινης διατροφης που λειτουργει αρνητικα στον εγκεφαλο, και μετα ξανατρωω. Πριν φαω παντα αναρωτιεμαι πρεπει να το φαω αυτο η οχι; Και καταληγω στο οτι πρεπει να το φαω γιατι δεν μπορω να κανω 3 μηνες διατροφη ποσο μαλλον 5-6 που χρειαζομαι για να τα χασω. Εχω κανει πολλες διαιτες στη ζωη μου, εχω κουραστει, εχω απελπιστει και παρολα αυτα με πιανει μια λυσσα για λιπαρα, αναψυκτικα και πιο σπανια γλυκα λογω φαρμακων. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω υποφερω δεν μπορω να ακολουθησω μια υγιεινη διατροφη ζηλευω οταν βλεπω ανθυγιεινα φαγητα..δεν μου αρεσουν με τιποτα τα υγιεινα οπως βρωμη, γιαουρτι, φρουτα, λαχανικα, κατι περιεργα που τρωνε οι χορτοφαγοι κτλ. Τι να κανω; Που να βρω τη δυναμη;