Originally Posted by
anxious4ever
νομιζω πως αν φερω ψυχολογο σπιτι θα την πεταξει εξω με τις κλωτσιες..θα ντραπω..ακομα κ γω που κανω ψυχοθεραπεια το κατηγορει..τι να πω..θα δω ρε παιδια..
ρεμεντυ γεια, η ψυχολογος μου παρατηρησε οτι κανω ενδοβολες, ταυτιζομαι με τα προβληματα των αλλων κ επηρρεαζομαι κ πεφτω ψυχολογικα..
οποτε μου ειπε οτι θα ηταν προτιμοτερο να αποφευγω την επαφη με το φορουμ κ γενικως με ολο αυτο κ να διαβαζω περι σχιοφρενειας κλπ..
οταν σταματησα ενιωσα καλυτερα η αληθεια ειναι, ξεχαστηκα απο τα ψυχολογικα προβληματα γενικα..
επισης επειδη εχω βοηθησει πολυ κοσμο στην ζωη μου κ δεν μιλαω για το φορουμ, αλλα πρακτικα εκει εξω, ειναι μια συμπεριφορα η οποια με εχει κουρασει πολυ , με αποτελεσμα να αφηνω εκκρεμοτητες στην δικη μου ζωη..να μην εχω χρονο κ χωρο για εμενα... οποτε εβαλα ορια κ σε αυτη την συμπεριφορα μου κ ηδη νιωθω πολυ καλυτερα κ με αυτο..
το οτι μπηκα αυτον τον καιρο ξανα, αποτελει εξαιρεση μιας κ δεν εχω γιατρο ιδιωτικο αυτη την δεδομενη στιγμη να μιλησω για το φαρμακο της μανας μου, δεν ριχνω καμια ματια στα αλλα θεματα κ σε καμια αλλη ενοτητα..
οπως επισης μπηκα μονο να αναζητησω βοηθεια κ οχι να συμπαρασταθω σε οποιονδηποτε..
πρεπει απλα να προφυλαξω τον εαυτο μου ...