Originally Posted by
Natalia_sups
Εγω αναφερθηκα στο εξης μηνυμα σου:
εγω ημουν ατολμος προσωπικα και μην νομιζεις την πρωτη μου κοπελα απο τηλεφωνο την ειχα ψησει βεβαια εγω ειχα και θεμα με την κοινωνικοτητα μου και βολευτηκα με σχεσεις εμφανισιακα πολυ κατωτερες απο εμενα κατα κοινη ομολογια φοβομουν να διεκδικησω αυο που μου αρεσε πραγματικα γιατι φοβομουν την απορριψη ειχα ομως την λογικη δεν πειραζει ας πιασω και την ασχημουλα βασικα η πρωτη μου βγηκε πολυ ασχημη ενω στις φωτο που μου εστειλε ενω ημουν στρατο φαινοταν πολυ καλυτερη οταν την ειχα δει στεναχωρεθηκα αλλα στρατο ημουν δεν βαριεσαι την κρατησα ασε που ειχα αναγκη απο μια ενεση αυτοπεποιθησης και με ηθελε και πολυ σκεφτηκα αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις κατι θα εχει να με μαθει και αυτη στην ουσια δεν εμαθα κατι μαλλον εμαθα να παιζω εκ του ασφαλους στα ρηχα στην ζωη μου βρηκα καλες κοπελες που στην πορεια αγαπησα αλλα καμια δεν ηταν το ουπερ ουαου δεν με συγκλονησε θελω να πω ο απολυτος ερωτας οχι οτι δεν θα ηθελα να τον ζησω αλλα προεχουν αλλα πραγματα τωρα για να ειμαι καλα με εμενα
Δεν λεω πως εισαι κακος...δεν πιστευω σε καλους η κακους ουτως η αλλως, το ειπες μονος σου, ησουν ατολμος. Και αυτη η ατολμια και η αδυναμία ειναι που μας οδηγουν να κανουμε μαλακιες, κακια δεν υπαρχει...αλλα αδικουμε τους ανθρωπους γυρω μας αμα δεν σεβομαστε το δικο τους δικαιωμα σε κατι καλο και αληθινο...ειναι εκμεταλλευση αυτο.
Το ειχα καταλαβει για αυτο σου ειχα πει αφησε την ησυχη την πρωην σου στο ποστ που ανοιξες για τον προσφατο χωρισμο σου. Δεν εχεις ζήσει τον απολυτο ερωτα λες. Ε με το να μενεις στη ζωη της την εμποδιζεις και εκεινη να τον ζησει και θα ηταν εγωιστικο και αδικο αυτο...θα ηταν η καβατζα σου μεχρι να βρεις αυτο που θα θεωρούσες απολυτο ερωτα...αλλα μισος εδω μισος εκει, ουτε αυτον θα εβρισκες ετσι.
Τωρα εισαι σε καλυτερο δρομο νομιζω...το καταλαβαινεις, το συνειδητοποιεις και οσο χαλια και αν νιωθεις εχεις περισσοτερες ελπιδες για καλυτερα πραγματα στη ζωη σου, να κηνυγησεις αυτα που φοβοσουν οταν παρεις τα πανω σου χωρις αλλα μπλεξιματα. Και μην με παρεξηγεις, σε καταλαβαινω και χαιρομαι που εισαι ειλικρινης και εχεις επιγνωση, δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου....απλα τα "προβληματα" μας ειναι οι αντιθετες οψεις του ιδιου νομισματος...ο μεγαλυτερος φοβος μου στα προσωπικα μου ειναι να ειμαι ξανα για καποιον ο, τι ηταν οι πρωην σου για εσενα...δεν θελω να αγαπησω ποτε κανεναν που θα με δει με την λογικη "νταξει δε βαριεσαι". Ειναι πολυ άσχημο ironman...για αυτο σου μιλαω τοσο ευθεως και προσωπικα...και σε παροτρυνω αν βλεπεις οτι δεν ειναι καποια αυτο ακριβως που θες να φευγεις, δεν αξιζει σε καμια κοπελα να επενδυσει σε σενα απολυτα ονειρα και συναισθηματα ενω για εσενα " περναει τη βαση" και ειναι η πατεριτσα σου...απο εκει και περα δεν θελω να νιωθω σαν να χτυπαω καποιον που ειναι ηδη πεσμενος κατω φυσικα...αμα θελεις απαντησε μου σε αλλο θεμα για να μην χαλαμε το θεμα του παιδιού.
Θεματοθετη πες μας πως τα περασες στην παραλια, περιμενω καλα νεα!