Απελπισμενοι για ερωτα αλλα χωρις το συναισθημα που θελουμε
Τι φταιει...??..... κανεις σκεψεις ....θελεις στη ζωη σου συναισθημα..........κατι που θα σε παρασυρει........κτ εντονο......μα εισαι μονος.............το σκεφτεσαι το επιθυμεις......το κηνυγας .....προσπαθεις.......βγαινεις εξω με την ελπιδα οτι θα το συναντησεις....
Μα ΤΙΠΟΤΑ......επειτα το ξανασκεφτεσαι και το παιρνεις αποφαση.............ΔΕΝ ΘΑ Σ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ....ΤΟ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Γ ΣΕΝΑ...ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ....και ξεχνιεσαι.....δεν το κυνηγας .......κοιτας τις δραστηριοτητες σου .....τις ασχολιες σου...τη ρουτινα σου....και λες στον εαυτο σου οτι εισαι μια χαρα......και το νιωθεις....οτι"δεν πειραζει προς το παρον ειμαι πληρης,εχω τη ζωη μου κ δν χρειαζεται να ειμαι παντα ερωτευμενη" κ ετσι οι μερες..οι μηνες κυλουν.....και ο κυκλος γυρναει.........και σου ερχεται στο μυαλο το εντονο συναισθημα που θες κ δεν εχεις....και απελπιζεσαι....και φτου και απο την αρχη.....στον ιδιο κυκλο..........ελκυοντας στη καλυτερη περιπτωση χλιαρες καταστασεις.......
Τον ονομαζω ο κυκλος της επιθυμιας και της απωθησης...........
Και δν μπορω να βγω απο αυτο....παντα περιμενω κ δεν μου ερχεται..απογοητευομαι και σταματω να το.σκεφτομαι....και παλι το ιδιο.....
Τι λαθος κανω....??? Μηπως κυνηγαω το απιαστο...??? Μηπως "ψαχνω" με τον λαθος τροπο...να μου ρθει ουρανοκατεβατο.......
Βοηθεια.....