Originally posted by vythos
Quote:
Originally posted by paramythi
Μέσα από αυτή τη φάση που περνάς, θα καταλάβεις ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έκανε για ταίρι σου και ότι κάθε μέρα που περνάει έρχεσαι όλο και πιο κοντά σε έναν καινούργιο έρωτα. Να θυμάσαι ότι συνήθως όταν πάψει να μας απασχολεί ένα ζήτημα, τότε έρχονται και οι μεγάλες χαρές.
Αληθεια, υπαρχει κατι τετοιο...??? Χωρισα οριστικα απο το γαμο μου πριν απο ενα μιση μηνα και νιωθω τοσο κουρασμενη ψυχολογικα.Φοβαμαι πως δεν θα μπορεσω να αγαπησω ξανα, δεν εχω αλλα αποθεματα μεσα μου, κουραστηκα να προσπαθω να ερθω κοντα στους ανθρωπους ,νιωθω πως δεν εχω αλλα να δωσω.Ειμαι 30 και αισθανομαι 70. Οι φιλοι που μου εχουν απομεινει (καθοτι με το χωρισμο \"χαθηκαν\" καποιοι) εχουν τις ζωες τους -και καλα κανουν δεν τους κατηγορω- κ που κ που μου προτεινουν να βγουμε εξω καθαρα κ μονο απο υποχρεωση.Δυστυχως το καταλαβαινω απο τονο της φωνης τους κ απο τον βαρεμενο κ κουρασμενο τροπο που μου λενε \"εε να παμε για φαγητο κανενα βραδυ αλλα νωρις γιατι εχουμε δουλεια κ παιδια\" η \"παμε να πιουμε κανενα καφε αλλα να τελειωσουμε νωρις γιατι θελω να δω το φιλο μου το βραδυ\".
Θελω να βρω φιλους, θελω να νιωσω οτι ξαναζω, αλλα ειναι τοσο δυσκολο να γνωρισεις ανθρωπους πλεον. Εχω πεσει σε μια παγιδα μοναξιας κ ελλειψης ενδιαφεροντων που ομως δεν κανω τιποτα για να βγω γιατι το θεωρω ανουσιο και αδυνατο. Το μονο που μου εχει μεινει ειναι η δουλεια μου κ αυτη τη κανω δια της βιας κ δυστυχως επειδη ειναι δημιουργικη δεν μου βγαινει καλα.
Sorry αν κουρασα, ειχα ομως τρομερη αναγκη να τα πω μετα απο τοσο καιρο αλλα κ να τα διαβασω για να βλεπω τον εαυτο μου.
Καλημερα σε ολους κ κουραγιο σε οσους το χρειαζονται.