Δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα σε μια δουλειά από παντού με διώχνουνε. Από μικρή δεν είχα δουλειά και δεν τα κατάφερνα πουθενά. Μήπως είμαι χαζή????
Printable View
Δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα σε μια δουλειά από παντού με διώχνουνε. Από μικρή δεν είχα δουλειά και δεν τα κατάφερνα πουθενά. Μήπως είμαι χαζή????
Δελφίνι, θες να ακούσεις από τον κόσμο ότι είσαι χαζή; Θέλεις να μας τρολλάρεις ή μας το λες σοβαρά;
Σύνελθε, ηρέμησε και σοβαρέψου.
Μη τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά. Κάνε προσπάθεια να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, μην ανατρέχεις σε αυτό οδυνηρό παρελθόν που είχες και μην κλαις τη μοίρα σου.
γιατι βρε εγινε τιποτα στη κοινωφελη;
Οχι , δεν εισαι χαζη , αυτοπεποιθηση σου λειπει ........
Εγώ είμαι χαζός που βλέπω τα χαρίσματα σου εσύ για τυφλή καλά το πας
μακαρι να ησουν χαζη οι περισσοτεροι χαζοι εχουν αυτοπεποιθηση και τους βγαινει καλα οι νοημονες ειναι γεματοι αμφιβολιες
Κι εγω τα ιδια πιστευω για μενα, αυτοπεποιθηση μας λειπει δελφινι........
Σας αγαπώ πολύ. Είστε τέλειοι! φιλάκια
Τελειο κοριτσια
https://www.youtube.com/watch?v=lF9Asep94Do
Είσαι εξύπνη δελφινακι δεν παίζετε αυτο
Τι τέστ IQ δελφίνι; Από αυτά που βρίσκεις δεξιά και αριστερά στο ίντερνετ; Αν θες, σου βρίσκω ένα και σε βγάζει με IQ 150 και άλλο ένα με 75...
Μην τα πολυπιστεύεις όλα αυτά. Είναι σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
Αν πιστεύεις ότι είσαι ανίκανη και δεν θα τα καταφέρεις, μάλλον αυτό θα συμβεί στο τέλος.
Στο τεστ iq εσυ παλι καλα που βγενεις μετρια.εγω που βγενω πολυ κατω του μετριου τι να πω?η συμπεριφορα σου μια χαρα ειναι.μια χαρα κοπελα εισαι γενικοτερα.
Οσο για της δουλειες νομιζω σε εσενα παλι το ελεγα
Αν δεν κανω λαθος.εγω ξερεις απο ποσες δουλειες εχω απολυθη?απειρες δουλειες και απειρες φορες.πολλες φορες την επαγγελματικη μας αποτυχια τη συνδεουμε με την εξυπναδα μας και ειναι τελειως λαθος παλια το εκανα και εγω αλλα ειναι λαθος.δεν μπορεις να ξερεις πραγματικα για ποιο λογο μπορει να σε διωξει ενας εργοδοτης.μπορει να σε διωξει π.χ για να μην παλιοσεις
Και εχεις δικαιωματα.κατι το οποιο το κανουν πολυ συχνα στην εποχη μας.η μπορει πλεον να λιγοστευη η δουλεια και να μην σε χρειαζοντε.ειναξ πραγματικα απειρει οι λογοι.μην το συνδεεις με την εξυπναδα ειναι πολυ λαθος αυτο.γιατι αν ηταν ετσι εγω επρεπε να ειμαι ο πιο χαζος ανθρωπος στη γη με της απολυσεις και της αποτυχιες που ειχα..
Αν σε ρωτουσα τωρα αν σου φενομε χαζος.τι θα απαντουσες ειλικρινα??
https://www.e-psychology.gr/forum/th...355#post681355
Για δες τι γραφω στο τεστ iq