Παιδιάααα μην ντρέπεστε, στείλτε μου κάνα μήνυμα για παρέα.
Ειδικά όσα νυχτοπουλια συμπασχετε.
Printable View
Παιδιάααα μην ντρέπεστε, στείλτε μου κάνα μήνυμα για παρέα.
Ειδικά όσα νυχτοπουλια συμπασχετε.
Πώς και δεν κοιμάσαι πεταλούδα;
Καλημερα!!!
Μποτζορνο :)
Goodmorning, elis.
Γεια χαρά νταν κ τα κουκιά μπαγλαν κάτι τέτοιο Ελλάδα το ενενήντα
Ιράκ Ιράν Συρία Πακιστάν αν δεν μας πάτε εκδρομή θα γίνει Βιετνάμ
Bad bitches ΟΕ ΟΕ οε
Τι βριζεις μωρε τωρα το ειδα καλησπερα ελπιζω να εισαι καλα.
Σε ευχαριστω, δεν θελω να κοιμηθω πλεον, μ'αρεσει να μιλαμε, μονο τα κιλα με απασχολουν! Εχω πολλα να χασω και θελω 2 χρονια τωρα αλλα τιποτα.....Η γυμναστικη μου ανοιγει κι αλλο την ορεξη και δεν χανω.
Δεν θελω να περασουν κι αλλα χρονια αυτο ειναι το θεμα. Και δεν νομιζω να γινει κατι νωριτερα, παιρνω τα λαντος, με βοηθανε μεν αλλα οχι παντα. Τουλαχιστον δεν παιρνω (κιλα) πολλα γιατι παιρνω και αλλη φαρμακευτικη αγωγη που αν δεν επαιρνα τα λαντος θα αυξανοταν το βαρος μου ακομα και αν ετρωγα κανονικα, ποσο μαλλον τωρα που τρωω πολυ. Δεν ξερω τι να κανω, ειμαι σε απογνωση. Το θελω τοσο πολυ να χασω τα κιλα, νομιζω θα πεταω αν γινει αυτο, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι πως ισως μου παρουσιαστουν αλλα, σοβαροτερα προβληματα, γιατι υπαρχει μια ισορροπια στη ζωη, δεν μπορουν να μας πηγαινουν ολα καλα!
Σ'ευχαριστω, αλλα ειμαι 91 κιλα, δεν γινεται να μην τα χασω. Δεν θελω να γινω και στυλακι, 70 κιλα αν παω θα ειμαι ευτυχισμενη. Το αγχος οντως δεν βοηθαει σε μενα, αλλους τους βοηθαει στο να αδυνατιζουν, οπως και η καταθλιψη, αλλοι αμα στενοχωριουνται τρωνε πολυ οπως εγω αλλοι καθολου.
Δεν νομιζω να γινει κατι νωριτερα εννοω να το παρω αποφαση. Και τα λαντος οπως ειπα με βοηθανε αλλα ως ενα σημειο, θελει και προσωπικη προσπαθεια.
Καλησπερα παρεουλα.....
Κάποιος μικρός μικρή γύρω στα 16 για τσατ;