Πώς να μαζέψω τα κομμάτια μου ;
Καλησπέρα σε όλους... Πριν δύο χρόνια βγήκα από μια πολύ επώδυνη ερωτική σχέση! Ζούσα το δικό μου "παραμύθι" μαζί του και εκείνος είχε παράλληλη σχέση με άλλη για αρκετούς μήνες ! Έφτασα πάτο , σε αυτό το σημείο να σας αναφέρω ότι έχω διπολική διαταραχή και αρκετά χρόνια κάνω αγωγή! Αφού λοιπόν επανηλθα και άρχισα να είμαι και πάλι ο εαυτός μου ... Γνώρισα τυχαία ένα κύριο 36 ετών εγώ είμαι 28! Ήταν τόσο διαφορετικός με φρόντιζε και ήταν πολύ καλός όμως δεν βρισκόμασταν αρκετά γιατί είχε πολύ δουλειά και παράλληλα έκανε και μεταπτυχιακό ! Πνιγόταν από το πρωί ως το βράδυ στη δουλειά και εγώ προσπαθούσα να τον στηρίξω ,δεν μιλούσα, δεν γκρινιαζα προσπαθούσα απλά να τον καταλαβω! Δεν κοιμηθηκαμε ποτέ μαζί γιατί έμενε με τους γονείς του και δεν είχε χρόνο γιατί κυνηγούσε λέει τον επαγγελματικό του στόχο! Μου έλεγε ότι με φαντάζεται γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του και γενικώς μου πούλαγε πολύ όμορφα το παραμύθι του ...όλα αυτά για 8 μήνες... Περιμένοντας το καλοκαίρι που όπως έλεγε εννοείται θα πηγαίναμε μαζί διακοπές να περάσουμε χρόνο μαζί! Και εγώ ο μ @ς περίμενα , ώσπου μια ωραία μέρα μου είπε ότι έχει οικογενειακό πρόβλημα με τους γονείς του... Και πως δεν μπορούσε να μου πει... Και φυσικά δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο την σχέση αυτή, γιατί δεν μπορούσε να μου δώσει όσα ηθελα...Εκείνος ηθελε να μιλάμε για να ξέρει αν είμαι καλά και πως ήλπιζε κάποια στιγμή να γυρίσει και να είμαι εκεί για να συνεχίσουμε όπως πρέπει αυτό που είχαμε! Του είχα μιλήσει για τη διπολική διαταραχή αλλά δεν το θεωρούσε κάτι σημαντικό ...υπήρχαν γιαυτον πιο σοβαρά προβλήματα ! Εκείνη την μερα που με χώρισε μου είπε και πρώτη φορά σαγαπω ,επαθα κρίση, μου φώναξε μετά λέγοντας τι πράγματα είναι αυτά που κάνω μπροστά του και μετά που ζήτησε συγγνώμη που μου φώναξε... Έκλαιγα δεν μπορούσα να φανταστώ πως για ακόμα μια φορά πίστεψα κάποιον και ημουν τόσο ηλίθια... Πάει ένας μήνας δεν μιλήσαμε άλλο από τότε... Κι εγώ?! Έδω να μαζεύω τα κομμάτια μου... Δεν έχω εμπιστοσύνη πια, έχω κουραστεί πολύ ... Νιώθω ένα κενό μέσα μου ... Μου λείπει αυτό που νόμιζα ότι ήταν... Πώς να μαζέψω πάλι τα κομμάτια μου πως;;;