Ειλικρινά δεν ήξερα που να βάλω το θέμα μου. Δεν μπορώ την μοναξιά καθόλου! Το έβαλα εδώ μήπως έχω κάποια φοβία.. του στυλ ότι φοβάμαι να μείνω μόνη..γενικά μου αρέσει να περιτρυγυριζομαι από ανθρώπους..Έτσι βρίσκω την χαρά!
Printable View
Ειλικρινά δεν ήξερα που να βάλω το θέμα μου. Δεν μπορώ την μοναξιά καθόλου! Το έβαλα εδώ μήπως έχω κάποια φοβία.. του στυλ ότι φοβάμαι να μείνω μόνη..γενικά μου αρέσει να περιτρυγυριζομαι από ανθρώπους..Έτσι βρίσκω την χαρά!
και εγω δεν τη παλεβω μονος μου.........
Τελικα δεν ειμαι ο μονος!! Καλος ηρθατε αδερφια στο κλαμπ!!
ξερω στην αρχη ετσι ειναι. μετα το βλεπεις σαν παρεα του εαυτου σου. αλλα ναι ξερω είναι εποδυνο
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
δηλαδη οταν μενεις μονη εστανεσαι να πεφτεις μες σε ενα κενο? σαν να σε ρουφαει αυτο το κενο? η κατι αλλο?
ναι καταλαβα ολλοι το θελουν. εξαλου ολλοι ανθρωποι ειμαστε
αν επιτρεπεται ποσο εισαι?
εγω ειμαι 20 κ το εχω περασει αυτο που λες.
οκ. θελω τωρα να μου πεις. εχεις κατσει ποτε μια απο τις φορες που εισαι μονη μες στο δωματιο. κ να πρωσπαθησεις να αναγνωρισει τη κ πως αισθανεσαι εκεινη τη στιγμη? οχι να μου πεις οτι σκευτεσαι πως δεν θες νασαι μονη. απλα τη συνεσθηματα ερχωνται στη επιφανεια.
το ξερω βρε κουκλα μουυυ. κ γω μια απο τα ιδια. απλα αν δεν φτιαξεις την σχεση με τον εαυτο σου πρωτα καλα. δεν θα μπορεσεις να φτιαξεις καμια αλλη καλη σχεση
πες μου πως μπορω να σε βοηθησω κ θα το κανω
ναι καταλαβαινω. ξαδερφια δεν εχεις?
ναι οκ. σπουδαζεις κ αν ναι εκει δεν ειχες καμια συναναστροφη?
σορυ αλλα αυτες οι καλες σχεσεις που βρισκονται? τις ειχες η τις εχεις ακομα?
οκ σορυ δεν θελω να σε πιεσω. απλα μπερδευτικα λιγακι
κοιτα μπορω να σου πω. πως το καλυτερο θα ηταν να εστιαζεις σε σενα πιο πολυ παρά στους αλλους. κ δεν λεω να του αφησεις τελειος απλα να ξες πως κ οι αλλοι δεν ειναι το παν. δεν ζουμε για τους αλλους. για παραδειγμα πολυ περισοτερα κερδισα οταν αρχισα να επενδυω σε μενα παρα οταν κυνηγουσα τους αλλους