Quote:
Originally posted by susperia
παιδια εμενα ειλικρινα δε με ενδιαφερει καθολου αν θα σχηματισουν καλη γνωμη για μενα στο φορουμ, αλλωστε με τι διαθεσεις και σκοπους μπηκα μπορει να το δει κανεις στα ποστ μου και να κρινει. Ως εκ τουτου θα πω ωμα τα πραματα κι οποιος θελει να ακουσει ας ακουσει. Λοιπον ο Μανθες κατα τη γνωμη μου πολλες φορες δεν εκφραζεται σωστα και δεν το κανει απο κακια αλλα γιατι ετσι του βγαινει. Ετσι μπορει να πει κατι που το εννοει για 1-2 ατομα και να νομιζουν οι υπολοιποι οτι απευθυνεται σε ολους. Ασχετα απ αυτο βεβαια, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να εκτοξευονται απειλες και τσαμπουκαδες για τη σωματικη ακεραιοτητα ενος ατομου! Για ονομα του θεου! Και να πω και κατι? ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ γιατι, οταν τσακωνοταν ο phill_85 με τον showmehowtolive στο θεμα \'\'μια νυχτα στο μπαρ\'\' ολοι εμεις οι καλοθελητες τρεξαμε να καταδικασουμε τον phill που προκαλουσε σε καυγα τον showme ετσι? Εκει ειμαστε δημοκρατες ολοι. Οταν μπηκε ο ραψωδος κι ελεγε \'\'σε περιμενω στην καμαρα κι ελα να τα πεις μπροστα μου αυτα\'\' τοτε ξαφνικα ολοι να δικαιολογησουμε με τον εναν ή τον αλλον τροπο τον ραψωδο, εκει μπηκαν στη μεση τα \'\'επιχειρηματα\'\'. Αμα ειχε κρατηθει η κουβεντα απλα σε επιπεδο τσακωμου μπορει και να μην ελεγα τιποτα, αλλα απειλες για ξυλο κλπ. πρεπει να καταδικαζονται. Λοιπον για αυτο το λογο κι εγω δε ξερω τι θα κανα στη θεση μανθες αμα ειχα δεχτει τετοια επιθεση, ισως να εκνευριζομουνα κι εγω και να πεταγα διαφορα προς ολους οσους με βριζανε.
Στην τελικα το ολο θεμα εχει παρει πλεον μια μορφη βεντετας θα ελεγα που ειναι δυσκολα να πεις απολυτα αν φταιει \'\'αυτος\'\' για ολα ή \'\'εκεινος\'\'.
Και αν θελετε και τη γνωμη μου, ο phill στο θεμα που ειπα ηταν και \'\'καπως\'\' δικαιολογημενος γιατι ο αλλος ειχε ανοιξει το στομα του κι εβριζε σαν νταλικιερης, κι εκει ολοι καταδικασαμε! Εδω σ αυτο το θεμα ολοι παναγιες ειμαστε!
Εγω προτεινω απλα να μη συνεχιστει το θεμα γιατι το να μονιασουν οι εμπλεκομενοι ειναι κομματακι δυσκολο. Μανθες οπως ειδες τη θεση μου την ειπα, απλα σαν φιλικη συμβουλη σου λεω να μην αναφερεις γενικα για φαρμακα και γιατρους στο φορουμ στο στυλ \'\'παρε τα φαρμακα σου και παρατα μας\'\' ή κατι τετοιο γιατι καποιες αντιδρασεις δικαιολογουνται. Ειναι σαν να μπαινει καποιος σε φορουμ καρκινοπαθων και να λεει καποιος \'\'αντε παρε τα αντικαρκινικα σου φαρμακα και παρατα μας\'\'.
Αυτα! ελπιζω να παρει τελος καποια στιγμη αυτη η κουβεντα γιατι μονο φορουμ υποστηριξης δεν ειναι τον τελευταιο καιρο.
Συμφωνώ και επαυξάνω susperia