Originally Posted by Natalia_sups;689045[B
]Εμενα μου εχει τυχει να δω απο τα λεγομενα "προφητικα" η καλυτερα διαισθητικα. Πιστευω πως απλα το μυαλο μου συγκεντρωνε ασυνειδητα πραγματικες ανεπαισθητες πληροφοριες και ενδειξεις στην καθημερινοτητα μου, στον υπνο μου επςξεργαζοταν αυτες τις πληροφοριες και μου εβγαζε το αποτελεσμα σε ονειρα.[/B] Πχ εχει τυχει να δω λιγες εβδομαδες πριν μαθω οτι με απατουσε ενας πρωην ονειρο οτι ηταν ψυχρος και κακος μαζι μου και τσιλιμπουρδιζε με καποια αλλη απροκαλυπτα μπροστα στα ματια μου. Ξυπνησα, του το ειπα, γελασαμε, και λιγο καιρο μετα...ε τα γνωστα :P
Προφανως και ειχε πιασει το μυαλο μου ασυνειδητα πραγματικες ενδειξεις οτι κατι δεν παει καλα στη σχεση μας/στη συμπεριφορα του, ενδειξεις που στον ξυπνιο μου δεν χαμπαριαζα στο ελαχιστοτατο, περα βρεχει...αλλα ηταν εκει και το ονειρο το προφητεψε, λολ.
Και αυτο μου συνεβη πολλαπλες φορες μετα το αρχικο σοκ...εβλεπα σχετικο ονειρο, μπαμ, την επομενη μερα ηταν αληθεια, λολ.
Επισης ειχα ονειρα που με βοηθουσαν να επεξεργαστω/συνειδητοποιησω καποια πραγματα μεσα μου και να ανακουφιστω. Θα τα ελεγα ισως θεραπευτικα...Πχ ενα διαστημα αφου ειχα χωρισει ειδα ονειρο οτι ημασταν ξανα μαζι...και ενιωθα ασχημα, ξενερωτα σε αυτο το ονειρο μου, σε φαση "τι σκατα ειναι αυτο; Ευχαριστω δεν θα παρω". Και ξυπνησα και λεω κοιτα να δεις, και να παρακαλαγε σερνομενος παλι εχω ξενερωσει τερμα, τελειωσε. Και καπως ετσι μπηκε οριστικο τελος μεσα μου σε αυτο.
Κατα τα αλλα ασχημα ονειρα με τερατα και δολοφονους και να με κηνυγανε και να πεφτω και τετοια εχω πολυυυ καιρο να δω.
Κατα καιρους βλεπω ομως ονειρα στα οποια πεθαινουν/εχουν πεθανει αγαπημενα κοντινα μου προσωπα. Προσφατα ειδα πχ οτι ειχε πεθανει ο πατερας μου και θρηνουσα μεσα στο ονειρο μου και ξυπνησα με τοοοσο σκατα διαθεση...σχεδον σαν να ειχα τραυματιστει ψυχικα με αυτο το ονειρο. Αυτο πιστευω εχει να κανει απλα με φοβους και αγχος μαλλον...
Στο παρελθον εχω δει τουλαχιστον πεντε φορες οτι πεθανε/πεθαινει η μητερα μου...δεν ξερω τι φαση παιζει με το μυαλο μου και παντα τους ξεκανει, λολ.
Ωστοσο εχει κι αυτο πιστευω να κανει με πραγματα που θελω να επεξεργαστω μεσα μου...που δεν εχουν να κανουν τοσο με την απωλεια, αλλα ισως με την σχεση μας και την ζωη της, τα απωθημενα της, τις εκρεμμοτητες της, την ζωη που δεν θα προλαβει να ζησει, τα οσα δεν θα προλαβει να καταλαβει, την πληρωση που δεν θα καραφερει να νιωσει, την κατανοηση στην οποια δεν θα καταφερουμε να φτασουμε, τα οσα μετανιωνει, τα οσα θα βαραινουν αναποφευκτα εμενα...Δεν ξερω αν υπαρχουν ανθρωποι που πεθαινουν με ελαφρια καρδια και χωρις φορτια απο τη ζωη που εζησαν...ξερω ωστοσο πως πολλα βαραινουν τους γονεις μου και τις καρδιες τους και περα του οτι με στενοχωρει αυτο πολυ, σχεδον με προσδιοριζει ως το ατομο που ειμαι και θα ειμαι.
Ενιγουει ξεφυγα σε ασχετες αναλυσεις λολ.
Ονειρα...τι αλλα ονειρα. Καλα τα σπασμενα/πεσμενα δοντια κλασσικο. Συχνα νομιζω οτι θα ξυπνησω φαφουτα λολ. Εκει απλα ανακουφιζομαι που ξυπναω και βλεπω οτι μπορω να φαω μπριζολιτσα και σημερα, αρα ολα καλα :P