Καλησπερα γραφω πρωτη φορα στο forum.Ειμαι 24 ετων η πρωτη φορα που ενοιωσα κατι διαφορετικο στο σωμα μου ηταν στα 20 ενα γυρνουσα σπιτι και ενιωθα την καρδια να χτυπα δυνατα και γρηγορα τρομαξα και πηγα νοσοκομειο εξετασεις διαφορα ολα καλα τιποτα.Πλεον φοβομουν μη το ξαναπαθω πραγμα που το ξανα επαθα βεβαια (,πηγα ακομα 2 φορεσ νοσοκομειο,παλι τα ιδια εξετασεις). Αρχησα να μη μπαινω σε αστικα........δεν μπορουσα να προγραματισω καποιο ταξιδι....οπου πηγαινα ηθελα και ενα ατομο μαζι μου.Τελος παντων αυτα καπως τα συνηθησα και δεν εχα τρομερο θεμα ημουν καλα. Και τελικα εγιναν χειροτερα ακριβως περσυ 23 ετων τετοια εποχη ηταν Αυγουστος-Σεπτεμβριος ηρθε το χαρτι να παω στρατο (Νοεμβριο εμπενα)και με επιασε τρομερο αγχος και μια ζαλαδα ανυποφορη.Δεν εβγαινα απο το σπιτι 1 μηνα και..πηγα σε γιατρους ολα,αιματολογικες,καρδιολο γο,οφθλαμιαστρο,οριλα,νευρ� �λογο, εκανα μαγνιτικη,αξονικη στο κεφαλι.Τιποα η ζαλαδα δεν περνουσε.Σταματισα δουλεια φυσικα. Διακοπες τιποτα εννοειται.και τελικα πηγα σε ψυχιατρο οπου μου εδωσε μια θεραπεια με tranxene για 6 μηνες.Τελικα πηγα στρατο ολα καλα ζαλαδα δε ειχα και ημουν καλα μετα το στρατο αρχησα να δουλευω παλι ολα καλα.Σταματησα δουλεια 20 Ιουνιου 2017 και χαρουμενος για διακοπεσ και τετοια..μετα απο 3-4 μερες με επιασε παλι η ζαλαδα και απο τοτε την εχω ακομη...με ενοχλει πολυ ολη την ωρα να ζαλιζεσαι ειναι πολυ ασχημο δεν εχω διαθεση καθολου να κανβ πραγματα ουτε να δουλεψω τιποτα γιατι φοβαμαι μηπωσ με πιασει πολυ και τα παρατησω η αμα πεσω κατω και διαφορα τετοια.Πηγα στν ψηχιατρο παλι και μου εδωσε να παιρνω μαγνισιο και Neurobion.Υπαρχει καποιος αλλος να εχει νιωσει αυτα? Αυτη την ζαλαδα
iPhone 7