Όπως φαινεται ειναι η αιτια ολης της ψυχολογικης μου καταστασης.
Μπορει να βελτιωθεί πλεον άραγε;
Εχω απογοητευτει πληρως με τον εαυτο μου πλεον.
Καμια συμβουλη;
Printable View
Όπως φαινεται ειναι η αιτια ολης της ψυχολογικης μου καταστασης.
Μπορει να βελτιωθεί πλεον άραγε;
Εχω απογοητευτει πληρως με τον εαυτο μου πλεον.
Καμια συμβουλη;
Γυμναστική και διατροφή ίσως?
Και το σημαντικότερο,ψυχοθεραπεί� �.
καθε μερα ειναι μια καινουρια μερα............
Αμα το γκουγκλαρεις , θα σου βγαλει ενα σωρο απαντησεις/συμβουλες , ειναι περιπλοκο ερωτημα .....τι ρωτας απο δω κι απο κει ?
Κάνε ένα ταξίδι εγχώριο ή αν έχεις την δυνατότητα στο εξωτερικό, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Επίσης ξεκίνα γυμναστική ή κολύμπι, που είναι το καλύτερο.
Δεν ξερω, εγω δεν το ψαχνω το θεμα! Δεν εχω κινητρο για να αγωνιστω! Αλλα μη τολμησεις και ακολουθησεις το παραδειγμα μου αγωνισου, οσο το αφηνεις ειναι πιο δυσκολο!
ακριβως αυτα, με χτυπησες εκει που ποναω.......
βεβαια αυτα ειναι η κλασικη θεωρια
η πραξη ειναι τ θεμα που εμενα για τους χ ,ψ λογους ειναι μια κατασταση χρόνια και επιπονη....
το κακο ειναι οτι επαναλαμβανεται ειδικα αυτό εχω εντυπωση
να μην εξαρτατε απο την γνωμη των αλλων για εσενα τι πιστευεις για τον εαυτο σου.
με τσουζει κ με ενοχλει η αρνητικη παντα αποψη των αλλων για μενα...ειτε φιλος,φιλη, αγνωστος...
κ το αλλο το πρωτο βεβαια
->να θετεις παντα ρεαλιστικους στοχους τους οποιους θα επιτυγχανεις.
ΔΕ ξερω κατα ποσο θετω ρεαλιστικούς στόχους....ΠΟΤΈ δε το εμαθα κ δν τ ΞΕΡΩ και χανομαι...
Λύσεις υπάρχουν και ήδη έχουν αναφερθεί πολλές, αλλά δεν θέλεις να βοηθηθείς, θέλεις απλά να σου πουν ότι έχεις δίκιο. Όσο για την γνώμη των άλλων, αν κάνεις ένα ταξίδι, ειδικά στο εξωτερικό, που δεν σε ξέρει κανένας, ούτε τον ξέρεις, θα γυρίσεις πίσω, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το να κάθεσαι και να μην δρας, απλά για να αναφέρονται μόνο τα προβλήματα, αυτό δεν δίνει κάποια λύση και όλα αυτά στα λέω πολύ φιλικά. Δράσε, αν θέλεις να το λύσεις, μην κάθεσαι απλά να το αναλύεις το θέμα...
Η αυτοπεποίθηση, αφορά των εσωτερικό μας κόσμο, επηρεάζεται ωστόσο κι από τον εξωτερικό... Το θέμα είναι βαθύ και πολύπλοκο, όπως ανέφερε παραπάνω και κάποιος άλλος.... Για αρχή θα μπορούσες να απομονώσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και να δουλέψεις με αυτόν, χτίζοντας σταθερές ώστε να μην καταρρέεις μπροστά στην κριτική και ό,τι άλλο προϋποθέτει η αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους γύρω σου.