Originally Posted by
Fanoula
Δεν ξέρω αν στην παρούσα φάση είμαι αρκετά δυνατή ώστε να συνεχίσω να κανω παρεα με χρήστες ή με ανθρωπους που "άραζα" όταν εκανα χρηση. Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς ακόμα. Τους έχω κανει πέρα όλους, άλλωστε το μόνο που μας ένωνε ήταν πως θα "γίνουμε" και απο πού. Απο κει και πέρα ο καθένας ήταν μονος του με το πρόβλημά του. Αν βρω κάποιον τυχαία στο δρόμο, φυσικά και θα πω καλημέρα, αλλα δεν θα επιδιώξω να πάω για καφε ή για μπυρα μαζί τους. Άσε που, απο αυτούς τους ανθρώπους, κανενας δεν διαθέτει τα λεφτά του σε μια βραδια στο σινεμά ή για ένα ποτό. Οι χρήστες είναι μονίμως άφραγκοι! Εκτός κι αν προέρχεσαι απο πολύ πλούσια οικογένεια. Γενικα η χρηση είναι πού μοναχικό σπόρ. Αν επιλέξεις να είσαι με κάποιους ανθρώπους σίγουρα το κάνεις για να τους πάρεις δανεικα. Τουλάχιστον έτσι λειτουργούσαν αυτοί που γνώριζα εγώ, και όσο κι αν ντρέπομαι που το λέω, έτσι λειτουργούσα κι εγω. Οπότε τουλάχιστον για την ώρα (που θεωρώ οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα) προτιμώ να είμαι με ανθρώπους που δεν εχουν καμμια σχεση με όλα αυτα τα σκατα. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα μεσα στις ίδιες παρέες. Άλλωστε στο παρελθόν, όσες φορές προσπάθησα να κόψω και συνέχισα να βρισκομαι με τους ίδιους ανθρώπους, κυλούσα ξανα σε πολύ συντομο χρονικό διάστημα. Μπορεί για καποιους ανθρώπους να είναι ευκολο, αλλα εγω δεν είμαι ακομα τόσο σιγουρη για τον εαυτό μου. Μπορεί βεβαια να παιζει ρόλο και το πόσο καιρό είσαι μακριά απο όλα αυτά. Άλλο 2 μήνες, άλλο δυο χρονια... Σκέφτομαι πως είμαι δυνατή και το παλευω, αλλα όχι και τόσο ώστε να σνιφάρουν οι άλλοι δίπλα μου και εγώ να το πάιζω υπεράνω.... Αλλα και πάλι, επιμένω, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Παιζει ρόλο η ιδιοσυγκρασία, ο χαρακτήρας, ακόμα και η "δικαιολογία" που έχει ο καθενας για να ξεφύγει.... Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με το πρόβλημά μου. Είμαι πάντα εδώ για να τα λέω με όλους σας!