Το μονο που ξερω σιγουρα ειναι πως ξανακυλησα. Το επιβεβαιωσε και ο γιατρος ο οποιος ητανε καθετος να παρω φαρμακα. Ιδψ και καποιες παρανοϊκες ιδεες που γνωριζω οτι ειναι παρανοϊκες αλλα ειναι τετοια η φυση τους που δεν θα μπορουσε να τις χαρακτηρισει αλλιως. Απο μικρο παιδι εχω μαθει να ζω με ψυχαναγκασμους και ιδεοληψιες, παντα ημουνα καταθλιπτικη προσωπικοτητα, εβλεπα τα οσα γινονταν στον κοσμο και με επιανε το παραπονο. Ακομα και σε στιγμες ευτυχιας δεν μπορουσα να βιωσω το οτιδηποτε θετικο στη ζωη μου χωρις να το επισκιαζει παντοτε μια βαθια μελαγχολια και ενα γιατι. Γιατι γεννηθηκα. Αχαριστια. Ενω καποιες φορες λεω απλα και γιατι να μην χαρεις αυτο που σου δωθηκε αφου τωρα εισαι εδω;
Απλα κουραστηκα. Ξανα οι μαυρες σκεψεις, ακομη και παθητικες αυτοκτονικες, ισως απο δειλια τωρα. 25 χρονων, να μην εχω καταφερει αντικειμενικα τιποτα στη ζωη μου.
Εδω και μερες θελω να γραψω και δεν μου βγαινει. Τωρα γραφω μαλακιες, θελω απλα να σας βαλω κααπως οσο γινεται στο πνευμα. Αδυνατο.
Γραφω γιατι πρεπει να παρω αποφαση πως κρεμομαι σε μια κλωστη, δεν εχω κανενα στοχο και δεν θα ηθελα να εχω αλλον απο αυτον που ειχα. Θα παρατησω τη σχολη μου γιατι πρακτικα το προγραμμα δεν βγαινει. Δεν ειμαι στην Ελλαδα, τα εχω κανει σκατα τα προηγουμενα χρονια, ειναι πολυ απαιτητικο και το συστημα και το αντικειμενο. 6 χρονια πεταμενα λεφτα κοπος χρονος και να μην εισαι ουτε στα μισα. Ειμαι αχρηστη. Και δεν μου κοβει κιολας να την τελειωνα αν ειχα αυτη τη δυνατοτητα.
Να εισαι 25 χρονων χωρις πτυχιο αλλα αυτο δεν ειναι το χειροτερο. Τοσοι δεν εχουν. Το χειροτερο ειναι να εχεις εναν στοχο να αγαπας ΜΟΝΟ το συγκεκριμενο πραγμα και να ανακαλυπτεις πως ΕΣΥ δεν εισαι γι αυτο το πραγμα. Πως εισαι αχρηστη. Ακομα και για οτιδηποτε αλλο γιατι εισαι απλα χαζη. Και να υποφερεις ηδη με ενα σωρο αλλα οικογενειακα σοβαρα θεματα και διαταραχες...
Απλα αναπνεω. Απαθης. Δεν ξερω πώς να αντιδρασω. Με σιχαινομαι και παντοτε θα με σιχαινομαι. Ουτε ξερω γιατι γραφω. Απλα ειμαι στο κενο και ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου. Ηδη οι γιατροι μου εχουνε πει πως ειναι λογικο να νιωθω ετσι. Το ξερω. Στην πραξη τι γινεται; Εχω κανει και ψυχοθεραπεια και απ' ολα. Φαρμακα δεν παιρνω. Θα με ανακουφισουν θα ειμαι λειτουργικη οκ. Το μυαλο και τις δυνατοτητες δεν τις πειραζει ομως και εγω δεν ειμαι αξια να βγαλω την σχολη που θελω και τοσα χρονια πηγανε χαμενα. Ντρεπομαι κυριως για τους γονεις μου. Για μενα χεστηκα. Δουλεψα για να ειμαι καπως ανεξαρτητη οικονομικα αλλα τιποτα δεν γεμιζει αυτο το κενο.
Δεν την φοβαμαι την καταθλιψη. Θα την ξαναπαλεψω χωρις αγωγη. Ουτε την ιδψ, ειναι κολαση αλλα μια ζωη ζω με αυτο το πραγμα. Αυτο που φοβαμαι ειναι αυτο που παντα νιωθω και που δεν αλλαζει. Αναξιοτητα