καταρχας ενα γεια σε ολους ειμαι καινουργιος εδω και θελω να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας!!ειμαι 19 χρονων και αντιμετοπιζω ενα προβλημα οπως πολοι αλλοι σε αυτο το forum!!θα μπω κατευθειαν ομως στο θεμα!!εδω και 7 μηνες περιπου εχω μια σχεση με μια κοπελα με την οποια ομως δεν εχουμε ολοκληρωσει και αυτο γιατι το αγχος μου εκεινη την ωρα απλα τα καταστρεφει ολα!!στα προκαταρκτικα ολα ειναι μια χαρα την ωρα ομως που παμε να προχωρησουμε ολα χαλανε!!δεν εχω απολυτως κανενα βιολογικο προβλημα και αυτο το γνωριζω διοτι οταν ημουν 17 ειχα επισκεφτει και εγω οπως πολλα παιδια στην ηλικια μου καποιους οικους ανοχης και δε ειχα απολυτως κανενα προβλημα στυτικης λειτουργιας!και με αλλες σχεσεις που ειχα πιο παλια δεν ειχα καταφερει να ολοκληρω!δεν ξερω πια τι να κανω θελω πραγματικα να με βοηθησετε με τις αποψεις σας και αμα καποιος ειχε αυτο το προβλημα και καταφερε να το ξεπερασει ας μου απαντησει με ποιο τροπο το καταφερε γιατι εχω απαγοητευτει τελειως!ειχα σκεφτει καποια στιγμη να παρω καποιο αγχολυτικο αλλα δεν ξερω αν θα βοηθουσε και δεν ξερω και καποιο συγκεκριμενο φαρμακο οποτε το αφησα!να σημειωσω οτι ευτυχως η κοπελα μου μου εχει σταθει με τον καλυτερο τροπο σε αυτο το προβλημα!!!ξερω οτι οι περισσοτεροι θα μου πειτε οτι πρεπει να χαλαρωσω και οτι δεν εχω να αποδειξω τπτ σε κανεναν κτλ.προσπαθω να χαλαρωσω εκεινη την στιγμη αλλα δυστυχως δεν γινεται!!!ειναι το μονο πραγμα που με βασανιζει στην ζωη μου και ειναι πολυ ασχημο να θες να περασεις καποιες ομορφες στιγμες με μια κοπελα που λατρευεις απιστευτα και το αγχος να μην σε αφηνει!!!!τι μου προτεινετε να κανω?να καταφυγω σε καποιο αγχολυτικο και αν ναι σε ποιο?υπαρχει καποια πρακτικη λυση που να ξεπερνιεται αυτο το προβλημα?περιμενω τισ αποψεις σας παιδια.ενα μεγαλο ευχαριστω προκαταβολικα!!