Η ψυχολογος ζηταει 40 ευρω την συνεδρια!! (το ξερω δουλεια της ειναι) αλλα τι να κανω να θεραπευτω απο την κοινωνικη φοβια κ.α και να αποκτησω αγχος λογο οικονομικης κρισης!
Printable View
Η ψυχολογος ζηταει 40 ευρω την συνεδρια!! (το ξερω δουλεια της ειναι) αλλα τι να κανω να θεραπευτω απο την κοινωνικη φοβια κ.α και να αποκτησω αγχος λογο οικονομικης κρισης!
Επιχείρηση είναι, σου δίνει το "προϊόν" της και εσύ το αντίτιμο, έτσι λειτουργεί το σύστημα γενικά...
Οποτε πρεπει να βρω αλλη λυση!
Γιατι δεν πας σε ενα κεντρο ψυχικης υγειας? ή σε ψυχολογο δημοσιου νοσοκομειου?
υπαρχουν και πιο φτηνοι ψυχολογοι. εμενα μου παιρνει 30 ευρω και η συνεδρια κραταει 90 λεπτα περιπου
η τιμη που λες ειναι προ κρισης, πολλοι εχουν κατεβασει τις τιμες τους, αλλα προφανως οσοι μπορουν να τα βρουν, τα παιρνουν και τωρα.
υπαρχουν και φθηνοτεροι. ψαξε και βρες εναν φθηνοτερο. ελευθεροι επαγγελματιες ειναι, οσα θελουν μπορουν να ζητανε, αφου βρισκουν να τους τα πληρωνουν.
αν δεν μπορεις να πληρωνεις ουτε φθηνοτερο, απευθυνσου στα κψυ.
Δεν μπορουν να παρουν λιγοτερα απο 30 με 40. Θα ειναι σαν να υποτιμανε τη δουλεια τους...
Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
40 ευρω με το ΦΠΑ εννοείτε ειναι καλα, αν δεν κοψει αποδειξη πες της για λιγοτερα
Σιγα εγω εδινα 50 ευρω τη συνεδρια προ 3 χρονια
Εμενα ο παπαρας, στην αρχη επαιρνε 40 και μετά μου εκανε μειωση στα 30. Εντάξει, γίνονται κι αυτα για να φανούν ευαίσθητοι στις οικονομικες κακουχίες μας και καλα οτι νοιάζονται. Στην πραγματικότητα απλως τη δουλειά τους κανουν. Εξασφαλιζουν πελατες για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.
Οπότε προτιμώ ξεκαθαρα αυτον που θα παρει και 50, αλλα θα ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
δεν παει ετσι παιδια, ολα πρεπει να προσαρμοζονται στις υπαρχουσες οικονομικες και κοινωνικες συνθηκες. δε γινεται με το βασικο στα 480 και την ανεργια στο 30% να ζητας 50ευρα..οπως μειωθηκαν οι μισθοι του δημοσιου και ιδιωτικου τομεα, ετσι θα πρεπει να προσαρμοστουν και οι εισοδηματιες και οι ελευθεροι επαγγελματιες!
εμενα παντωςαυτη του 50 ερου ηταν μεγαλη παπαρω
για σκεφτειτε λιγο ποσα βγαζουν σε σχεση με ολους εμας!
Συμφωνω απολυτα. Ακου 50 και 40 και 30 ευρω η ωρα ποιοι ειναι; Κι αλλοι σπουδασανε αλλα δεν βγαζουν τοσα. Μονο οι γιατροι δικαιολογουνται να βγαζουν πολλα αλλα το πολυ μεχρι 20 ευρω την ωρα.....ολοι οι αλλοι κανονικα πρεπει να προσαρμοστουν αλλα που. Υπαρχουν ατομα που δουλευουν μια ζωη και παιρνουν 1,5 ευρω την ωρα ειναι δικαιο να παιρνουν αλλοι 50 ευρω και 40 ακομα και 30; Ελεος. Απλα εγω το ειπα για τα 50 που εδινα να δειξω οτι κι εγω εχω χαλασει πολλα λεφτα αλλα δεν γινεται κι αλλιως, καλυτερα να πηγαινουμε σε κεντρα ψυχικης υγειας η νοσοκομεια!
ετσι ακριβως... αλλα θα πεσειςσε καλο δημοσιο ή θα ειναι κανενας που βαριεται τη ζωη του? πφφφ τωρα εκλεισα ραντεβου στο νοσοκομειο γιατι αρχισα να φρικαρω με τα χαπια, ελπιζω να πεσω σε καλο
Δεν ειναι ολοι ανικανοι ή ολοι σαΐνια.
Οπως σε καθε επαγγελμα, και στο δικο σου (αν εργαζεσαι θα το γνωρίζεις πολυ καλα), υπαρχουν απ'ολα.
Δεν νομιζω ομως σου ξαναλεω να πιστεύεις οτι με 10€ την ωρα ενας ειδικος ψυχικής Υγείας θα εκανε δουλειά. Εδω νυχια πας να φτιάξεις, και σου παίρνουν 15-20€.
Το παιδι σου θα το εμπιστευοσουν σε καθηγητρια με 10€; Θα εφερνες υδραυλικο στο σπιτι για βλαβη με 10€;
Και οι μοδιστρες για τα στριφωματα παραπανω παιρνουν.
Οποτε μη μου αραδιαζεις επαγγελματα, ολοι ξερουμε ποσο δυσκολα ειναι τα πράγματα, αλλα να είμαστε και λιγο λογικοι....
Ναι μη σου αραδιαζω επαγγελματα λες και εσυ κανεις κατι αλλο. Μα ειναι δυνατον; Αλλοι να παιρνουν 1,5 ευρω και αλλοι 50; Καπιταλιστρια εισαι; Νομιζεις ειναι δικαιο αυτο; Κανονικα ολοι ισα επρεπε να παιρνουν αναλογα βεβαια με τη δουλεια που κανουν, δηλαδη ενας οικοδομος θα επρεπε να παιρνει λιγο παραπανω απο μια κομμωτρια. Αυτο ειναι σωστο οχι να παιρνει ο αλλος 50 ευρω για μια ωρα λες και ειναι κανενας βασιλιας η ακομα και ο υδραυλικος που ειπες η ενας κομμωτης λες και κανουν κατι δυσκολο ενω ενας που δουλευει σκληρα να αμειβεται ελαχιστα; Το θεωρεις δικαιο αυτο; Αν ναι, δεν ειμαι εγω η παραλογη..........
Μη ξεχναμε οτι κυριως οι ψυχιατροι αλλα και οι ψυχολογοι εχουν αφιερωσει τοσα χρονια σε σπουδες, μεταπτυχιακα και εκπαιδευσεις και εννοειται εχουν δωσει παρα πολλα λεφτα. Οποτε λογικο ειναι να παιρνουν και τα αντιστοιχα χρηματα.
Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
Εγώ πάντως πηγαίνω σε μία ψυχολόγο στη θεσσαλονίκη που μου παίρνει 15€ την ώρα τις ατομικές συνεδρίες χωρίς απόδειξη φυσικά και είμαι ικανοποιημένος.Βέβαια εμένα μου κοστίζει συνολικά 35€ γιατί έχω και πήγαινε-έλα 280χλμ και ευτυχώς έχω αμάξι με υγραέριο συν τα διόδια.Γιατί εδώ που είμαι έδινα απο 40 ως 50ευρώ και δεν με βοηθούσαν καν.
Μάλιστα τώρα θα δίνω και ένα επιπλέον 40αρι για όλο το μήνα και μετά την συνεδρία θα κάνω και μαθήματα aerial yoga (με δασκάλα yoga) αλλά στον ίδιο χώρο και διαπιστώνω ότι είναι άκρως βοηθητικά στα θέματα που αντιμετωπίζω.Εντυπωσιάστη� �α απο το πρώτο μάθημα και θα το συνεχίσω μιας και οικονομικά με παίρνει.
Απαξιω να απαντησω σε ειρωνειες. Εξηγησα τη θεση μου δεν θα τα τα λεω 100 φορες για οποιον δεν καταλαβαινει. Και αλλοι εχουν αφιερωσει χρονια σε σπουδες και χρηματα και ειναι ανεργοι.
δεν πειραζει τα εξηγησαμε με πολυ απλα λογια, τωρα εαν καποιοι δεν εχουν μαθει να διαφωνουν πολιτισμενα ειναι δικο τους προβλημα, οχι δικο μας.
εγω να δεις λεφτα που εχω δωσει κατερινα. κανονικα ωρα και 100ευρω επρεπε να ζηταω. τωρα που θα αρχισω και το διδακτορικο μαλλον λεω να το ανεβασω σε 200. το θεμα ειναι οτι οι ψυχολογοι και οι γιατροι ασκουν ενα επαγγελμα που εχει να κανει με την υγεια του ανθρωπου.. ολοι θα δωσουμε οσα λεφτα χρειαζεται προκριμενου να γινουμε καλα. ετσοι κ αυτοι ζητανε οσα περισσοτερα μπορουν ναζητησουν.