Καλησπερα.. Θα ηθελα να ρωτησω κ κυριως στους κυριους της παρεας τι σημαινει το "θελω να μεινω μονος"...ειναι ξεκαθαρα δικαιολογια ετσι;; ναι οκ υπαρχει πιεση δουλειας...να βρηκε αλλη θα το λεγε στα ισια δεν κολλαει σε τετοια..οποτε τι φαση;;
Printable View
Καλησπερα.. Θα ηθελα να ρωτησω κ κυριως στους κυριους της παρεας τι σημαινει το "θελω να μεινω μονος"...ειναι ξεκαθαρα δικαιολογια ετσι;; ναι οκ υπαρχει πιεση δουλειας...να βρηκε αλλη θα το λεγε στα ισια δεν κολλαει σε τετοια..οποτε τι φαση;;
το "θελω να μεινω μονος" συνήθως αποτελεί μια πιο εύκολη έκφραση του "θέλω να χωρίσουμε".
συμφωνω .. πηρε αυτο που ηθελε απο σενα και τωρα θελει να τον αφησεις μονο να την πεσει αλλου
Δε σε αντεχει τον επρηξεσ εισαι μαμοθρεφτο ολα αυτα
ειναι δικαιολογια γιατι δεν θελει να ναι μαζι σ
Τιποτα δεν μπορεισ να κανεισ τουσ αφηνεισ ησυχουσ απλα
Τιποτα τουσ αφηνεισ ησυχουσ αληθεια σ λεω
Οκκκ θενκς το πηρα το μηνυματακι
Εστάλη από SM-J120FN στο E-Psychology.gr Mobile App
φουλ ζωα κ κομπλεξικα
Ρε γιαννη εσυ δινεισ τη φιλια σου ο αλλοσ το παιρνει πανω του δεν υπαρχει σχεση ισοτιμη πασ παρακατω κ τον αφηνεισ να βρει ακρη κ ψαχνεισ να βρεισ εσυ κ δεν βρισκετε κι οι δυο αυτο γινεται συνηθωσ
1000% δικαιολογια.
οταν εχεις δουλεια, λες "εχω δουλεια", δεν λες θελω να μεινω μονος.
το θελω να μεινω μονος, σημαιονει, εχω- δεν εχω δουλεια, δεν σε θελω κοντα μου.
μπορει να βρηκε αλλη αλλα να μην εδεσε ακομα η φαση γι αυτο δεν το λεει ξεκαθαρα.
μπορει να ψηνεται τωρα δλδ, η να ειναι μαζι της αλλα να μην εχει ακομα αποφασισει αν θα χωρισει.
μπορει να τσιλιμπουρδιζει χωρις να θελει να κανει κατι σοβαρο με αλλη, σχεση πχ, αλλα δεν μπορει να φαινεται δεσμευμενος. κανει τον ελευθερο.
η και να ψαχνεται γενικως με διαφορες.
παντως ειναι δικαιολογια.
Αρα τον στελνουμε στο διαλο :)
Πασ κι εσυ ομωσ ειναι απορριψη
Πολυ πιθανο να ειστε στα ιδια ουτε αυτοσ θελει ουτε εσυ
υπαρχει ένα τραγουδι του πασχαλιδη που λεει σε έναν στιχο.. ''τι μαλ... ειπα για να ξεμπερδεψω...''
καπως ετσι και ο δικος σου
δε γινεται να τον "στειλεις στο διαολο" οταν σε εχει ηδη γραψει στα @@ του ;)
chad's leftovers
Απλως θελει να χωρισει αλλα δεν ειναι τοσο δυνατος ωστε να το κοψει στα ισα. Κοψτο εσυ στα ισα γιατι παιζει με τη δικη σου ψυχη. Αλλιως θα σε κραταει ομηρο και αγχωμενη και θα ειναι ηρεμος αυτος μεχρι να σε ξεπερασει τελειως. Στο μεσοδιαστημα θα συμπεριφερθεις ετσι, ωστε να φανεις οτι εσυ τελικα φταις που διαλυθηκε η σχεση.
Εξαρτάται από το ποιος το λέει και κάτω από ποιες συνθήκες. Π.χ. εγώ είμαι ένας ιδιαίτερα μοναχικός τύπος που έχει πραγματικά ανάγκη να μείνει μόνος του. Μου κάνει καλό να μη βλέπω άνθρωπο για ένα διάστημα, χωρίς να έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο. Ούτε γνωστούς, ούτε συγγενείς, τίποτα. Μόνο τα υποχρεωτικά λόγω εργασίας.
Εκείνος όμως; Αν πεις περισσότερα για το χαρακτήρα του και τη σχέση του με σένα, αν έχει συμβεί ή έχει αλλάξει κάτι τελευταία, ίσως να καταλάβω καλύτερα τι σημαίνει.
Κατά την γνώμη μου συνδυασμός και τον δύο πάντως όταν το λένε κοπέλες αυτό σε λίγο θα κυκλοφορεί με άλλον ευτυχώς εμένα δεν μου το έχει πει καμιά
Εστάλη από GT-I9301I στο E-Psychology.gr Mobile App
Ξεκαθαρα δικαιολογια το πιστευω..μεσα μου με τρωει λιγο αν θα ξαναμιλησουμε η οτιδηποτε αλλα τζαμπα χρονος...τι μου προτεινετε να κανω; βασικα δεν κανω κατι δεν εχω στειλει..
Αν ήθελε απλά λίγο χρόνο όντως να μείνει χρόνος θα καθόριζε και πόσο χρόνο θέλει.. πχ θα σου έλεγε ''δώσε μου μια βδομάδα να κάτσω να σκεφτώ και να ηρεμήσω γιατι δεν ειμαι καλά " δε θα σου πέταγε την ατάκα και μετά εξαφάνιση. Οπότε δεν το έχετε αφήσει στη μέση. Έχει τελειώσει και απλά δεν είχε τα κότσια να το τελειώσει με απλά και κατανοητά λόγια. Υπάρχει πάντα μια περίπτωση να πέταξε την ατάκα για να σε κρατήσει καβατζα σε περίπτωση που δεν του βγει κάτι καινούριο
οχι μη μας το κανεις αυτο ποτε θα βρουμε γυναικα εμεις οι υπολοιποι.
βασικα σαν ανδρας εχω να σου προτεινω να μην ξανασχοληθεις μαζι του, σε μεγεθος που να μην υπαρχει πλεον . ειναι δυσκολο ξερω αλλα αυτες οι δουλειες θελους δυναμη. Θα σου δινει δυναμη οτι ισως καποια στιγμη θα θελησει επανασυνδεση και συ θα τον γειωσεις κανονικα, Τοτε θα δικαιωθεις και θα ανακτηθει ο πληγωμενος εγωισμος σου. (οταν οριμασεις αρκετα θα δεις οτι κανεις δε θα μπορει πλεον να στον πληγωσει και να κανει να νιωσεις μειονεκτηκα)
Ποναει στον ανδρα οταν μια πορτα που νομιζει οτι την εχει ανοιχτη εχει κλεισει και δεν το χει καταλαβει. Σιγουρα θα σε προσεγγισει ξανα να επιβαιβεωσει οτι σε εχει stand by.. τοτε πρεπει να φανεις δυνατη και οχι κοροιδο, Αν σε θελει πραγματικα θα σε διεκδικησει