παρεξήγηση ή υπάρχει κάτι περισσότερο;
Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια και περνάω πολύ καλά με το αγόρι μου. Με καταλαβαίνει σε πολλά θέματα, δείχνει υπομονή και κατανόηση στο απαιτητικό μου πρόγραμμα. Ήταν πάντα δίπλα μου και πάντα πρόθυμος να με βοηθήσει αλλά δεν ξέρω αν χάθηκε ο έρωτας. Όμως τους τελευταίου μήνες μιλάω με ένα συμφοιτητή μου από το πανεπιστήμιο πιο συχνά. Τον ξέρω περίπου 3-4 χρόνια και τώρα τον τελευταίο χρόνο μιλάμε πολύ περισσότερο και βγαίνουμε μαζί σαν παρέα. Νιώθω ότι μου δίνει περισσότερη σημασία από όσο πρέπει και ότι έχουμε μια πιο ιδιαίτερη σχέση. Αυτή η συμπεριφορά του με έκανε να σκεφτώ αν μου αρέσει ή αν του αρέσω ή αν έχω παρεξηγήσει τις καταστάσεις. Επίσης, έχει και εκείνος σχέση και παρόλο που έχει σχέση, μου στέλνει μηνύματα σε νυκτερινές ώρες. Όταν είναι μπροστά μου δεν μιλάει για την κοπέλα του. Οι φίλες μου πριν τους πω ότι υποψιάζομαι ότι κάτι συμβαίνει, μου είπαν ότι κατάλαβαν από την συμπεριφορά του ότι του αρέσω. Είναι υπερβολικά κοινωνικός και δεν ξέρω αν έχω παρεξηγήσει την στάση του. Τι να κάνω; Έχω μπερδευτεί..Από την μια δεν θέλω να χωρίσω και από την άλλη με απασχολεί αν αρέσω στον άλλο..