Ρε παιδιά δεν κανονίζουμε μια συνάντηση να βρεθούμε όλοι εμείς οι καταθλιπτικοί και γενικά που έχουμε παρόμοια προβλήματα?Βέβαια λίγο δύσκολο γιατί δεν ξέρουμε και που μένει ο καθένας?Οι πιο πολλοί είστε από αθήνα?Εγώ είμαι από επαρχία
Printable View
Ρε παιδιά δεν κανονίζουμε μια συνάντηση να βρεθούμε όλοι εμείς οι καταθλιπτικοί και γενικά που έχουμε παρόμοια προβλήματα?Βέβαια λίγο δύσκολο γιατί δεν ξέρουμε και που μένει ο καθένας?Οι πιο πολλοί είστε από αθήνα?Εγώ είμαι από επαρχία
Ειχα παει σε μια συναντηση σαλονικη ωραια ηταν.Ειναι κανεις μεσαγια σαλονικη;
Εγώ είμαι μέσα πάντως ... Από Αθήνα ...
Αντε να κανονίσουμε άμα είναι.Εγώ είμαι από νομό πέλλης.Για θεσσαλονίκη με βολεύει
αχ βρε δοδονο με τα ωραια σου :D
Ax......εκει ηταν να παω.. στουσ ιαματικουσ καταρακτεσ....αλλα γνωρισα τον συντροφο μου...
...θα σασ επισκευτω ομωσ που θα μου παει...
EΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ...;
Μα για θεσσαλονίκη λέμε να είναι το ραντεβού.
Και να μην το αργούμε.Όποιος είναι μέσα ας το πει για να ξέρουμε να ορίσουμε ημερομηνία.
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΧΙ
Καραρχήν πως είναι το όνομα σου?
ico κι εγώ από Θεσ/νίκη είμαι.Σε προηγούμενες συναντήσεις που έγιναν εδώ δεν κατάφερα να πάω αλλά αν γίνει ξανά κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να έρθω.
Αν θέλετε εσείς που μένετε θεσσαλονίκη να γίνει αλλού το ραντεβού ας το κάνουμε π.χ. σε καμιά έδεσσα ας πούμε.
Γιατί να γίνει αλλού?
\'Ο λόγος που δεν κατάφερες ήταν από το πρόβλημα που έχουμε ή είχες κάποια δουλειά?
Έλεγα για την έδεσσα γιατί και μακριά δεν είναι από θεσσαλονίκη και επειδή αυτόν το καιρό με τους καταρράκτες θα είναι πιο ωραία από την πόλη.Αλλά πάλι αν υπάρχει κάλλημα ο.κ. ας το κάνουμε θεσσαλονίκη
Λόγω των προβλημάτων μου δεν μπόρεσα.Δεν ήμουν καλά.Quote:
Originally posted by ico
\'Ο λόγος που δεν κατάφερες ήταν από το πρόβλημα που έχουμε ή είχες κάποια δουλειά?
Dalia σε τι φάση είσαι τώρα?Μπορείς να έρθεις αν γίνει η συνάντηση?
Εκτός Θεσ/νίκης με τίποτα.Στη Θεσ/νίκη αν γίνει θα προσπαθήσω αλλά έτσι όπως είναι τα ψυχολογικά μου δεν μπορώ να είμαι ποτέ σίγουρη.Πάντως είμαι λίγο καλύτερα οπότε έχω ελπίδες να έρθω.
ο.κ. θεσαλονίκη λοιπόν.Θέλω όμως μια χάρη. Στείλε μου στο email μου στο yahoo είμαι γραμμένος πως θα στέλνω άμα θέλω π.χ. μήνυμα σε κάποιον και να τα διαβάζω.Είμαι λίγο άσχετος με το internet.Και ότι θέλεις στείλε μου για να τα λέμε.Θα σε περιμένω στη συνάντηση.
Δεν υπάρχει το email σου στο προφιλ σου.Στειλτο μου σε u2u αν θέλεις.
εγώ είμαι από Αθήνα και είμαι μέσα αν γίνει συνάντηση εδώ!
Για αθήνα λίγο δύσκολο.
Μπορούμε να κανονίσουμε 2 συναντήσεις.
Μία Αθήνα κ μία θεσσαλονίκη.
Εγώ πάντως Αθήνα μπορώ.
Kανείς Μόναχο ρε παιδιά; :P και με Φρανκφούρτη βολεύομαι...
Ναι κι εγώ αν γίνει Αθήνα είμαι μέσα !! Για ΘΕΣΣ λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω :((
Λοιπόν όσοι είναι από βόρεια ελλάδα ας πουν την γνώμη τους για συνάντηση.
Θεσσαλονίκη μια μέρα μέσα στον μήνα.Συμφωνείτε?:cool:
Ki εγω..Αθηνα..
λΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?
Προτείνετε ημερομηνία να δούμε ποιοι συμφωνούν
Τι λετε για το σαββατο αυτο 20:00 στο αγαλμα του Βενιζελου;
Skiaxtro,valtous allh hmeromhnia...To Savvato einai o telikos kupellou podosfairou kai isws na mhn boresoun na erthoun...kala na perasete...
για θεσσαλονικη υπολογιστε κ εμενα παιδια, μπορουμε σαββατο μεσημερι η και παρασκευη βραδυ αν προλαβαινουν τα παιδια που ναι σε κοντινες πολεις να ρ8ουν.
Εγω ζω θεσσαλονικη και ειμαι available ειτε παρασκευη ειτε σαββατο ειτε κυριακη.
Συγνώμη παίδες που δεν ασχολήθηκα τελευταία αλλά είχα κάποια προβλήματα.Λοιπόν θέλω αυτοί που θέλουν να γίνει συνάντηση να προτείνουν ένας ένας ημερομηνία.Εγώ είμαι από έδεσσα και όπως καταλαβαίνετε για αθήνα δεν μπορώ.Έτσι προτείνω για αυτούς που είναι από μακεδονία γενικά να πουν ναι η όχι για θεσσαλονίκη.Μέσα στον ιούνιο και κάπου στα μέσα του μήνα προτείνω για συνάντηση.Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις ημερομηνίες.Για αυτό λοιπόν ακούω τις τελικές προτάσεις σας.
Αν υπάρχει διάθεση από εσάς, μπορούμε να ορίσουμε ένα μέρος, στην Αθήνα, μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, να μαζευόμαστε και να ανταλλάσουμε τις εμπειρίες μας. Ισως, φανεί χρήσιμο σε όλους μας ή τουλάχιστον σε κάποιους από εμάς.
Διάθεση υπάρχει αλλά μερικοί δεν μπορούν εκτός θεσσαλονίκης.Αν εσείς από αθήνα δεν έχετε πρόβλημα με τα ταξίδια ελάτε εσείς πάνω.