Πόσο πετυχημένη θεωρείται μια σχέση όταν ο ένας απ τους δυό θεωρεί το σεξ ως δευτερεύον στοιχείο πάνω στον άλλο, με πρώτη προτεραιότητα τον παράγοντα άνθρωπο ?
Printable View
Πόσο πετυχημένη θεωρείται μια σχέση όταν ο ένας απ τους δυό θεωρεί το σεξ ως δευτερεύον στοιχείο πάνω στον άλλο, με πρώτη προτεραιότητα τον παράγοντα άνθρωπο ?
πολυ πετυχημενη....
;)
για μενα ειναι εξισου σημαντικο να μ εκτιμαει να με νοιαζεται σαν ανθρωπο .. οσο και να ταιριαζουμε αλλου :P το ενα δεν αναιρει το αλλο μαλλον αλληλοσυμπληρωνονται :P
Δεν μπορώ να μη διαφωνήσω με τον krino (ακόμαι και αν εκείνο το ερωτηματικό - εμοτικον που έβαλε με κάνει να φαντάζομαι ότι απάντησε ειρωνικά) οπότε θα γράψω:
Καθόλου πετυχημένη.....
χωρίς ερωτηματικό - εμότικον
Quote:
Originally posted by justme
Δεν μπορώ να μη διαφωνήσω με τον krino (ακόμαι και αν εκείνο το ερωτηματικό - εμοτικον που έβαλε με κάνει να φαντάζομαι ότι απάντησε ειρωνικά) οπότε θα γράψω:
Καθόλου πετυχημένη.....
χωρίς ερωτηματικό - εμότικον
εσυ αμα δεν διαφωνησεις μαζι μου θα βρεξει εξω το παραθυρι σου...
:P
Quote:
Originally posted by krino
πολυ πετυχημενη....
;)
\"Απο την αλλη ειναι ιδεολογημα, το πως μου αρεσει να αισθανομαι ανετα κανωντας σεξ???\"
από τα παραπάνω δικά σου λόγια, βγαίνει λάθος συμπέρασμα.
Δηλαδή σε βρίσκω \'καλό παιδί\' και άξιο, εκτιμώ τον ψυχικό σου κόσμο, αλλά το σεξ δεν με καίει κιόλας ή το βρίσκω \'έτσι κι έτσι\'?
Quote:
Originally posted by marina38
Δηλαδή σε βρίσκω \'καλό παιδί\' και άξιο, εκτιμώ τον ψυχικό σου κόσμο, αλλά το σεξ δεν με καίει κιόλας ή το βρίσκω \'έτσι κι έτσι\'?
ας πούμε..
Τότε, για τον έναν τουλάχιστον από τους δύο δεν είναι καθόλου ευοίωνα τα πράγματα!....
Αυτό λέω κι εγώ.
;)
Quote:
εγω εδωσα αλλη οπτικη στο πολυ πετυχημενη,
εκτιμω τον ψυχικο κοσμο και μου αρεσει το σεξ που κανω μαζι σου.
Απλα σαν προτεραιοτητα δινω πρωτα στον ψυχικο κοσμο και μετα στο σεξ.
Δινω μια εμφαση στην σωστη θεωρηση του πρωτου με φυσικα ολοκληρωμενη ποσοτητα του δευτερου.
Το ετσι και ετσι δεν ειναι μεσα στις θεωρησεις μου, ειναι για αυτους που ειναι για τα μετρια...
;)
Αν το καλοσκεφτείς πάντως θα καταλήξει για κανέναν από τους δύοQuote:
Τότε, για τον έναν τουλάχιστον από τους δύο δεν είναι καθόλου ευοίωνα τα πράγματα!....
Quote:
Originally posted by liberchild
Quote:
πολυ πετυχημενη....
;)
\"Απο την αλλη ειναι ιδεολογημα, το πως μου αρεσει να αισθανομαι ανετα κανωντας σεξ???\"
από τα παραπάνω δικά σου λόγια, βγαίνει λάθος συμπέρασμα.
κανω ανετα σεξ εχει να κανει με μια απλη λειτουργια του οργανισμου.
Ειμαι ψυχικα συνδεδεμενος με τον αλλον δεν ειναι καθολη απλη διαδικασια.
Πιστευω στις ισορροπημενες σχεσεις και οχι σε αυτες που ψαχνουν ιεραρχιες.
Από την δική σου μεριά όλα καλά όλα ανθηρά.Quote:
Quote:
εγω εδωσα αλλη οπτικη στο πολυ πετυχημενη,
εκτιμω τον ψυχικο κοσμο και μου αρεσει το σεξ που κανω μαζι σου.
Απλα σαν προτεραιοτητα δινω πρωτα στον ψυχικο κοσμο και μετα στο σεξ.
Δινω μια εμφαση στην σωστη θεωρηση του πρωτου με φυσικα ολοκληρωμενη ποσοτητα του δευτερου.
Το ετσι και ετσι δεν ειναι μεσα στις θεωρησεις μου, ειναι για αυτους που ειναι για τα μετρια...
;)
Από την άλλη μεριά???
Εδιτ : Αρχικώς η θεματοθέτρια έγραψε
\" όταν ο ένας απ τους δυό θεωρεί το σεξ ως δευτερεύον στοιχείο πάνω στον άλλο\" (δηλαδή ο άλλος δε το θεωρεί δευτερεύων).
ε ναι αν συμβαινει ετσι υπαρχει ενα προβληματακι....Quote:
Εδιτ : Αρχικώς η θεματοθέτρια έγραψε
\" όταν ο ένας απ τους δυό θεωρεί το σεξ ως δευτερεύον στοιχείο πάνω στον άλλο\" (δηλαδή ο άλλος δε το θεωρεί δευτερεύων).
:cool:
Krino, δε θα το πιστέψεις αλλά έπιασε βροχή
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Πιστευω στις ισορροπημενες σχεσεις και σε αυτες που ψαχνουν ιεραρχιες.
Εγώ πάλι σκέφτομαι πιό απλά. Θέλω να με ποθούν, να με ζηλεύουν έστω και λιγάκι, και να έχω ένα εξαιρετικό σεξ, με τον άνθρωπό μου, πριν ενώσουμε τους κοινούς μας στόχους. Δεν πιστεύω σε καμμιά ιεραρχία ούτε μ ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι δημόσια μέσω της σχέσης μου. Κανείς δεν μπορεί να μου αποδείξει την ποιότητα πλήν του ίδιου μου του εαυτού.
Quote:
Krino, δε θα το πιστέψεις αλλά έπιασε βροχή
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ κατι θες να πεις με αυτο αλλα δεν θα το παρακολουθησω....
θα μεινω σιωπηλος.
:P
Quote:
Quote:
Πιστευω στις ισορροπημενες σχεσεις και σε αυτες που ψαχνουν ιεραρχιες.
Εγώ πάλι σκέφτομαι πιό απλά. Θέλω να με ποθούν, να με ζηλεύουν έστω και λιγάκι, και να έχω ένα εξαιρετικό σεξ, με τον άνθρωπό μου, πριν ενώσουμε τους κοινούς μας στόχους. Δεν πιστεύω σε καμμιά ιεραρχία ούτε μ ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι δημόσια μέσω της σχέσης μου. Κανείς δεν μπορεί να μου αποδείξει την ποιότητα πλήν του ίδιου μου του εαυτού.
συμφωνω σε ολα εκτος απο την ζηλεια.
Δυστυχως δυσκολευομαι να ζηλεψω, τι να κανω για αυτο?
:(
liber, σαν τίτλος διδακτορικής διατριβής ακούγεται η ερώτηση...
Quote:
Originally posted by Manos88
liber, σαν τίτλος διδακτορικής διατριβής ακούγεται η ερώτηση...
Ε, δεν είναι και υποχρεωτικό να απαντήσεις.
Αν μου επιτρεπετε να αντιστρεψω λιγο την ερωτηση, γιατι ισως βγαλω ακρη και με τις δικες μου αποριες..
Πόσο πετυχημένη θεωρείται μια σχέση όταν ο ένας απ τους δυό θεωρεί το σεξ ως πρωτεύον στοιχείο πάνω στον άλλο, με δεύτερη προτεραιότητα τον παράγοντα άνθρωπο ?
Quote:
Originally posted by weird
Αν μου επιτρεπετε να αντιστρεψω λιγο την ερωτηση, γιατι ισως βγαλω ακρη και με τις δικες μου αποριες..
Πόσο πετυχημένη θεωρείται μια σχέση όταν ο ένας απ τους δυό θεωρεί το σεξ ως πρωτεύον στοιχείο πάνω στον άλλο, με δεύτερη προτεραιότητα τον παράγοντα άνθρωπο ?
Βingo !
Μήπως τελικα δεν εχει σημασια τι θεωρεί ο καθένας μας πρωτευον , αλλα το πόσο αυτό ή αυτά καλύπτονται στη σχέση ?
Κλειώ υπάρχει σοβαρός λόγος που ρωτάω και δεν μπορεί να αναλυθεί εδώ. Πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Παρ όλα αυτά δίκιο έχεις όπως το τοποθετείς.
Εσυ απαντηθηκες, εγω συνεχιζω. Ποσο πετυχημενη θεωρειται μια σχεση, οταν αυτο που ενας θεωρει πρωτευον αντιστοιχει σ εκεινο που ο αλλος θεωρει δευτερευον, δεδομενου οτι η πληρης καλυψη και των δυο (πρωτευον δευτερευον ) ταυτοχρονα και εξ ισου, ειναι ανεφικτη?
Ειτε πρωτεύον ειτε δευτερεύον αν ειναι να πάρουν φωτιά τα σεντόνια τοτε δεν εχει και πολυ σημασία.
Αν ταιριάζουν ειναι το θέμα γιατί και δευτερεύον να ειναι για τον έναν και πρωτεύον για τον αλλον, εκεινη την στιγμή πρέπει να τα βρούν για να δέσει το κεκάκι που λεγεται σχέση με ολο το περιτύλιγμα-ψυχικό κοσμο και μπλα μπλα...
Αν ταιριαζουν?Quote:
Originally posted by Έλξη
Ειτε πρωτεύον ειτε δευτερεύον αν ειναι να πάρουν φωτιά τα σεντόνια τοτε δεν εχει και πολυ σημασία.
Αν ταιριάζουν ειναι το θέμα γιατί και δευτερεύον να ειναι για τον έναν και πρωτεύον για τον αλλον, εκεινη την στιγμή πρέπει να τα βρούν για να δέσει το κεκάκι που λεγεται σχέση με ολο το περιτύλιγμα-ψυχικό κοσμο και μπλα μπλα...
Έαν το αν ταιριαζουν ειναι ασχετο με τη θεωρηση του καθενος, τοτε με τι ειναι σχετικο?
Αν ταιριάσουν εννοω σεξουαλικά γιατί μπορει να λέμε θεωρητικά οτι το σεξ ερχεται δευτερο σε μια σχέση και οτι μας ενδιαφέρει πρώτα ο χαρακτήρας του άλλου αλλα μετα δεν παίζει ρόλο και αν ταιριάζουν και στο σεξ;
Εκτος και αν εννοεις οτι ο ενας απο τους δυο κανει κρα μόνο για το σεξ.
Ξενέρωτη.Quote:
Έχουμε τον Α και τη Β.
Ο Α θεωρεί το σεξ ως πρωτεύων σε μια σχέση. Η Βου θεωρεί πρωτεύων τι συναίσθημα και τον ρομαντισμό κάτι που ο Α θεωρεί δευτερεύων.
Αν αγαπιούνται πραγματικά θα δίνει ο ενας προτεραιότητα στο...πρωτεύων του άλλου...
ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ
Αυτό είναι το σωστό, αλλά αν το έλεγα θα έπεφταν καμιά δεκαριά πάνω μου να με φάνε όπως έγινε όταν το είπα σε ένα άλλο θέμα...Quote:
Originally posted by MANTHES
ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ;
ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΕΞ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ; ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ;
ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Να μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο όμως . Και το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση .... και δημιουργεί και συναισθήματα προς τον σύντροφο σου ........ αφου είναι αυτός που σου το προσφέρει ........
(Manthes , ερωτευμένος , ε ? ;) )
ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΞ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΑΣ.
(ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;)
Πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες ? Σχέση χωρις σεξ και χωρίς συναίσθημα και χωρίς επικοινωνία δεν νοείται (κατ\'εμε). Αρα είναι 3 απο τις κολώνες του οίκου \'\'σχέση\'\' .
(Η υπογραφή σου τι λέει ? Ελπίζω αυτή τη φορά να μην σας χωρίζει η απόσταση ........ )
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ; ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ;
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ;
ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ Μ\'ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑΛΑ ΣΤΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΣ; :cool:
Καλά , κάνε τον κινέζο !! Σου εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη ! :)
(Παντως αυτήν την περίοδο δεν θα έκανα σχέση ούτε χωρίς αγάπη , ούτε χωρις σεξ (ίσως αν γίνω γιαγιούλα να αλλάξω γνώμη)........ Εσύ θα έκανες ? )
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.
ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ.
ΠΟΙΟΝ ΚΙΝΕΖΟ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ