Χρειάζομαι επείγουσα βοήθεια! Επείγει να μπω σε ψυχιατρική κλινική!
Καλημέρα παιδιά, δεν ξέρω αν είναι εδώ η σωστή κατηγορία για το θέμα μου αλλά δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή ν' αποφασίσω που πρέπει να το βάλω και παρακαλώ τη διαχείριση να μην του αλλάξει κατηγορία και το ψάχνω γιατί η κατάσταση είναι επείγουσα και πολύ σοβαρή!!!
Είχα ένα καβγά με τους γονείς μου σήμερα κι ο πατέρας μου πήγε πάλι να με χτυπήσει, μου κατάφερε μερικές κι εγώ το ίδιο αλλά μπήκε η μητέρα μου μπροστά και σταμάτησε η βία αλλά εγώ δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ! Έχει ξανασυμβεί αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα το ανεχτώ άλλο, δεν το αντέχω!!! Την τελευταία φορά μου είχε ζητήσει συγγνώμη αλλά προφανώς δεν το εννοούσε αφού έκανε τα ίδια αλλά και να ξαναζητήσει (λέμε τώρα) δεν τον πιστεύω πια...
Η μόνη μου επιλογή για να φύγω απ' το σπίτι είναι η ψυχιατρική κλινική μιας και δεν έχω προς το παρόν τουλάχιστον την οικονομική δυνατότητα ούτε για να νοικιάσω σπίτι ούτε να μείνω σε ξενοδοχείο...όμως ο ψυχίατρος μου μου είπε ότι σε δημόσιες ψυχιατρικές κλινικές μπαίνεις μόνο με εισαγγελική παραγγελία...είμαι σε αδιέξοδο, δεν ξέρω τι να κάνω και πνίγομαι, κλαίω...πήρα δυο ηρεμιστικά μαζεμένα κι ακόμα να συνέλθω...
Να προσθέσω κάτι σημαντικό και διευκρινιστικό, καθώς τα έγραφα αυτά ήρθε και μου μίλησε και προς το παρόν δεν χρειάζεται να φύγω απ' ότι φαίνεται (αν κι αυτός με είχε διώξει, μου είπε να τα μαζέψω και να φύγω) αλλά εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής πια εδώ και δεν ξέρω τι να κάνω...
Το κείμενο που ξεκίνησα να γράφω δεν το άλλαξα μετά από τη συζήτηση για να καταλάβετε την αγωνία μου...
Όποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι, ας το κάνει, δεν αντέχω άλλο πια, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω...