Καλώς ήλθατε Latin και double trouble.
Σκουπίστε τα πόδια στην είσοδο και προσοχή στους τοίχους.... είναι φρεσκοβαμμένοι!!!
Printable View
Καλώς ήλθατε Latin και double trouble.
Σκουπίστε τα πόδια στην είσοδο και προσοχή στους τοίχους.... είναι φρεσκοβαμμένοι!!!
Να καλωσορίσω και τον Μπάμπη και τον Γρηγόρη.
Βολευτείτε παιδιά!
Ασε βρε τα νέα-ανακοινωσεις στην ησυχία τους και έλα από δω που είναι... ότι να ναι.
:cool:
Εντάξει και το u2u, ουφ.... δουλεύει.
Διορθώθηκαν και τα smilies.
Αλλο τίποτα?
Δεν ήξερα, καινούριο το σπιτάκι και το ' κανα σα τα μούτρα μου:( I' m sorry!
Λοιπόν οι φατσούλες πάνε καλά είναι και πιο σικ, το μόνο που σου ειπα αυτο με τα μηνυματάκια να μπορούμε να τα διορθώνουμε γιατί έχω κάνει κάτι χοντράδες.
Ευγε για το αβατάρ, αφού τώρα μπορώ να βάλω όποια γουρουνοκεφαλή κρίνω να μου μοιάζει:D
Αυτά για την ώρα, θα προσπαθήσω να δείξω κατανόηση για ό,τι άλλο παρουσιαστεί:P
Καλά, έχω πάθει πλάκα με το avatar σου.
Κι αυτή η μπούκλα στο μαλλί, άλλο πράγμα. :D
Τα smilies είχαν χρώμα, αλλά χάθηκε....
οποιος το πήρε παρακαλώ να το επιστρέψει......
Για την ημερομηνία και για το edit, παλεύω....
Σοβαρά τώρα επειδή είδα το άλλο ποστ και δεν ήθελα να σου καταστρέψω το φορουμοψυχολογικό φορουμ, μήπως είναι πολύ μεγάλο? Εχω και άλλα γουρούνια στη διάθεσή μου...:D
Μια χαρά είναι. Αν χρειαστεί θα στο μικρύνω λίγο, και θα στο ξανατοποθετήσω.
Πώς θα γίνει να γίνουμε λίγο κρυφοί?:cool:
παρατήρησα ότι με το που έβαλα την υπογραφή μου πριν από λίγο εμφανίζεται μόνο στα μηνήματα από εδώ και στο εξης και όχι και στα προηγούμενα.
αλλά αυτό δεν είναι σοβαρό.
Μη μου πεις, σου κάνω σκληρή κριτική:D
παρατήρησα ότι με το που έβαλα την υπογραφή μου πριν από λίγο εμφανίζεται μόνο στα μηνήματα από εδώ και στο εξης και όχι και στα προηγούμενα.
-----------------------------------------------------
ομίζω ότι είναι θέμα επιλογής, την ώρα που κάνεις ένα post. Θα το δω και αυτό, ουφ.....
ΥΓ. Μου βαλε δουλειά για ένα μήνα......
Σου έκανα ουρά και χάθηκε, χε χε κοίταξέ το και αυτό σε παρακαλώ:D
Φυσικα και σου έβαλα δουλειά, για δύο μήνες παρακαλώ. Αμ πώς? έτσι θα τους παίρνουμε τους τίτλους του γουέμπη?
Καλά μιλάω με το γουέμπη, αισθάνομαι ένα δέος:D
Δυστυχώς και γω λίγο πριν πρόσεξα ότι τις ουρές κάποιος τις τρώει.....
Το δέος να παραμείνει παρακαλώ επ' άπειρο!
κι εγώ νόμιζα ότι τις τρώω εγώ:D από το αβατάρ μου καταλαβαίνεις ποιός τις τρώει:D:D
χα χα, δέος στο γουέμπη:D μα γιατί δε με πείθεις?:D
κόπιασε στο φτωχικό μας,
η πλάκα είναι ότι αισθάνομαι κάτι σαν οικοδέςπεινα:D
Κέρνα όμως τα παιδιά και ένα φοντάν από τον μπουφέ, εγκαίνια έχουμε! :D
Καλώς ήλθατε paradise lost και Orfeus.
Βολευτείτε....
Batigoal, καλώς ήλθες.
Βολέψου. ;)
Αμ πως? έτσι θα δεχόμαστε τους καλεσμένους? χωρίς όλα τα κομφόρ?:cool:Quote:
Originally posted by nido
Κέρνα όμως τα παιδιά και ένα φοντάν από τον μπουφέ, εγκαίνια έχουμε! :D
Καλώς ήλθατε paradise lost και Orfeus.
Βολευτείτε....
Quote:
Originally posted by latin pig
Αμ πως? έτσι θα δεχόμαστε τους καλεσμένους? χωρίς όλα τα κομφόρ?:cool:
Εσένα προτείνω να σε βάλουμε στην πόρτα να παίζεις με τα κρουστά σου. :D
[Edited on 19/11/2002 by nido]
Αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία.... άσε που θα φύγουν όλοι...:DQuote:
Εσένα προτείνω να σε βάλουμε στην πόρτα να παίζεις με τα κρουστά σου. :D
[Edited on 19/11/2002 by nido]
είσαι σίγουρος ότι είμαι *μη εξαρτημένο μέλος*? :o
:D
Γουαου:) βλέπω δουλεύει και η διόρθωση γιατί ως γνωστόν είχα κάνει μια πατάτα και έσπευσα να τη διορθώσω!
ΕΥΓΕ!
[Edited on 16/11/02 by latin pig]
γεια σου πανμεγιστε ντοκτορα ψυχολογε-τρελογιατρε κι οτι αλλο συναφη υπαρχει..σε ειδα μεσα κι ειπα να πω μια καλησπερα...
Καλησπέρα φίλε!Quote:
Originally posted by xathanas
γεια σου πανμεγιστε ντοκτορα ψυχολογε-τρελογιατρε κι οτι αλλο συναφη υπαρχει..σε ειδα μεσα κι ειπα να πω μια καλησπερα...
Παλεύω να διορθώσω τα προβλήματα....
Ανεβήκαμε στα 13 μέλη... και εκεί κολλήσαμε! :(
Σπρώξτε ρεεεεε!
Πές μου τί κάνεις όταν όλα σου φαίνονται να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και δεν μπορείς να καταλάβεις τί κάνεις λάθος....(στη δουλειά μιλάω πάντα,την περίεργη αυτή δουλειά)....μήπως ήρθε η ώρα που περιμένεις να αρχίσουν τα ωραία?.....Πιο χάλια πάντως δεν έχει....Πολύ μπερδεμένος φίλε..!
1.Οταν δε βρίσκεις το λάθος... σημαίνει ότι μπορεί και να μην υπάρχει λάθος!Quote:
Originally posted by xathanas
Πές μου τί κάνεις όταν όλα σου φαίνονται να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και δεν μπορείς να καταλάβεις τί κάνεις λάθος....(στη δουλειά μιλάω πάντα,την περίεργη αυτή δουλειά)....
2. Δες τη ζωή με άλλο μάτι, είναι πιο εύκολο από όσο φαίνεται!
Γιαυτό σε πάω ρε φιλε...είσαι μεγάλη ψυχή! Δεν σου κρύβω ότι άπειρες φορές και στο παρελθόν ακόμη μ'έχεις βοηθήσει με τις σοφίες σου...ας αρχίσω να βλέπω λοιπόν διαφορετικά....κι έχεις δίκιο δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται...βλέπω :o α..! χαιρετισμούς κι από την Μπέτυ..θα στηρίξουμε την προσπάθεια όσο μπορούμε. Πές κανένα καινούριο ανέκδοτο γιατί στερέψαμε....
Γειά σας κι από μένα.
Εύχομαι το site να πάει καλά και θα πάει. Θα τα λέμε.
Καλώς μας ήλθες. Σε λίγο θα περάσει η latin pig να σε τρατάρει ένα γλυκάκι.
Wellcome ταξειδιώτη!
Κάθησε αναπαυτικά και απόλαυσε το ταξείδι!
Είδες? Στα λεγα voyager.... άμεση εξυπηρέτηση.... 8.13 σε ενημέρωσα.... 8.13 ήρθε και το γλυκάκι!!!!
χαίρεστε, χαίρεστε, χαίρεστε
Αφήστε μου κανά δυο μέρες καιρό (βασικά να πάω στη δουλειά με την isdn μου την πανγρήγορη) για να μπορέσω να... κατατοπιστώ.
Ξανάρθα!
(Έλειψα σε κανέναν; :P)
Ωωωωωω!
Να φέρω τις μπύρες ή το τάβλι??? ;)
και τα δύο
;)
Καλά, για την ώρα θα ξεκινήσουμε με ένα χαπάκι!!!
Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε...
Eίμαι πάντα stand by και παραμονεύω τις αφίξεις των καλεσμένων με τα φερερο ροσε στο χέρι!Quote:
Είδες? Στα λεγα voyager.... άμεση εξυπηρέτηση.... 8.13 σε ενημέρωσα.... 8.13 ήρθε και το γλυκάκι!!!!
Εκλεκτοί, οι σημερινοί καλεσμένοι πάντως!:)
Καλώς ήρθες κι εσύ "απεταξάμην". Πιστεύω ότι θα σ' αρέσει το πάρτυ.
Από τη στιγμή που μοιράζονται χαπάκια δε φοβόμαστε τίποτα!! Είμαστε πάντα καλά! Αυτό μάλιστα το δηλώνουμε και στη θέση "mood" κάτω από το αβατάρ μας για να το βλέπει και ο χαπακογιατρός και να χαίρεται για τη κοινωνική του προσφορά :D
ναι μωρέ εντάξει...
το μόνο κακό είναι πως τα χάπια...
.............τα δίνει ένα - ένα
Μα έτσι πρέπει!!
Μη ξεχνάς ότι και τα χάπια προκαλούν εξάρτηση... Βρε ξέρει τη δουλειά του, τι τον πέρασες. Θέλει να μας έχει για πάντα πελάτες του !!! :o
Και στο κάτω κάτω εδώ απ' 'ο,τι κατάλαβα κυκλοφορουν αρκετοί χαπακογιατροί. Δε σου δίνει ο ένας? πας στον άλλο!!;)
Παιδάκια, γιατί όλο το πρωί που προσπαθώ να μπω (κι εχθές και σήμερα) μου βγάζει μήνυμα πως ... ΔΕΝ!!!
Δεν ανοίγετε τα πρωινά????
(πολλοί χαπακογιατροί;;;;; Εδώ! Εγώ! Η Περιπτωσάρα για το μάστερ!!! Εσείς; Πόσα χαπάκια μοιράζετε ημερησίως;;;;;;;;;)
Γιατί ο χαπακογιατρός είναι "μεταλλαγμένο" Μέλος κι εγώ είμαι απλώς "Νέο Μέλος";;;;;
....θέλω να γίνω Τοξικό Μέλος!!!!!!!!!!
:mad:
[Edited on 2/12/02 by apetaksamin]
[quote]Originally posted by apetaksamin
Γιατί ο χαπακογιατρός είναι "μεταλλαγμένο" Μέλος κι εγώ είμαι απλώς "Νέο Μέλος";;;;;
....θέλω να γίνω Τοξικό Μέλος!!!!!!!!!!
Το κόλπο είναι να τα έχεις καλά με τον webmaster! :D:D