ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ
Αποφασίσα να ανοίξω αυτό το θέμα και μάλιστα στην κατηγορία Σχόλια - προτάσεις - προβλήματα γιατί
α) Το γενικά δε νομίζω να ταιριάζει
β) Θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει μία διέξοδος
γ) Η εναλακτική λύση που προβλέπω να εφαρμόσουν οι διευθύνοντες το φόρουμ δε μου πολυαρέσει
Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα ώστε ΕΔΩ (και όχι σε όλα τα άλλα θέματα) να μπορούν να διατυπώνονται όσες αντιρρήσεις υπάρχουν από τα μέλη σχετικά με οτιδήποτε είναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ καθώς και σχετικά με προσωπικές διαφωνίες και συγκεκριμένα
α) Για ότι αναφέρεται μεν σε κάποιο άλλο θέμα αλλά η ανάπτυξή του είναι προφανές ότι δεν αφορά το ίδιο το θέμα
β) Για ότι αναφέρεται μεν σε κάποιο άλλο θέμα από κάποιο μέλος και για το οποίο θέλει κάποιο άλλο μέλος να απαντήσει αλλά ουσιαστικά δεν αφορά κάποια άποψη αλλά τον τρόπο έκφρασης
Αυτό που ουσιαστικά θέλω είναι και τα θέματα να μη \"μπαχαλεύουν\" και ο καθένας να μπορεί να εκφραστεί σχετικά με ότι αναφέρεται σε άλλα θέματα
Παρακαλώ τους διευθύνοντες αν το θεωρούν λάθος να υπάρχει ένα τέτοιο θέμα να το διαγράψουν (ή/και να το τροποποιήσουν κατάλληλα)
Παρακαλώ να μέλη (τον ευατό μου συμπεριλαμβανόμενο) να το χρησιμοποιοείσουν καταλλήλως
(Μία αρχή θα θεωρούσα να μεταφερθούν αυτούσιες οι τελευταίες (σήμερα) σελίδες από το θέμα \"...ολοι εσεις..κι εγω..\")
---------------------------------------------------------------------------------
Εdit : Τροποποιώ το αρχικό μύνημα με σκέψεις που βγήκαν στην πορεία αλλά τις θεωρώ σημαίνοντες για το θέμα οπότε τους αρμόζει να είναι στο αρχικό μύνημα, ως εξής
All i am saying......... is give topics a chance........ (γεια σου ρε John......)
H μεγαλύτερη εικόνα είναι αυτή που με νοιάζει πρωτίστως ή για να το πώ αλλιώς σε 3 χρόνια δε θα γράφω εγώ εδώ αλλά αυτά που έγραψα κάποιοι θα τα σχολιάζουν και δεν θα μπορώ να απαντάω ΚΑΙ το ξέρω ήδη αυτό οπότε δεν γουστάρω κάποιος να πεί \" βρε τον βλάκα τον justme δες πάλι μπαχαλο το έκανε το θέμα\"
(αλλά και να μην αφήσω κανένα κενό όταν νιώθω ότι κάτι με προσβάλλει και θέλω να το απαντήσω)