Originally posted by Nefertari
Quote:
Originally posted by kostakis
Πέραν τούτου δεν καταλαβαίνω το ύφος και την επίθεσή σου ως προς το θέμα που άνοιξα.
Δε θα με πείραζε καθόλου,αν δεν έβλεπα το ίδιο θέμα εδώ και μήνες να περιφέρεται από εσένα και τα υπόλοιπα nicks σε άλλα sites
Όπως σου ανάφερα και πριν δεν έχει να κάνει με κάτι που μπορεί εσύ να φαντάζεσαι, εκτός :
1. αν σε αφορά άμεσα
Oχι ακόμα
2. αν σε ενδιαφέρει
Το έβαλες δημόσια ενδιαφέρει όλους
3. αν έχεις κάτι να κερδίσεις από την όποια υπόθεσή προσωποποιώντας το θέμα που είναι γενικό.
Κοίτα ποιός μιλάει!
Εάν όντως σε αφορά άμεσα σε κάτι, σε ενδιαφέρει τόσο πολύ ή όντως έχεις να κερδίσεις κάτι, τότε αλλάζει το θέμα ! ;)
Θα πρέπει όμως να μας (ή έστω μου) πεις τα κίνητρά σου και σαφώς το νικ σου για να ξέρω με ποιον ή ποιά μιλάω και φυσικά να απαντήσω αντίστοιχα και φυσικά όχι σε public... (γι' αυτό το λόγο υπάρχουν οι θυρίδες !)
Τα δικά σου κίνητρα να περιφέρεις εδώ και μήνες τη "δυστυχία σου" από site σε site και να κατηγορείς ενα σωρό ανθρώπους(μερικούς σε επίπεδο χυδαιότητας)ποιά είναι;
Αν και πιστεύω και όπως θα έχεις δει και εσύ από τις απαντήσεις, ότι είναι ανάλαφρες και δεν έχουν κανένα σκοπό να θίξουν κανέναν ή να παρουσιάσουν κάτι. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν, ξανά το λέω, την επίθεση εκ μέρους σου !
Aσε είδαμε τις δήθεν ανάλαφρες τοποθετήσεις σου που κατέληξαν αλλού.
Αν νομίζεις ότι έχεις να συμβάλλεις στο θέμα, στο ανάλαφρο στυλ που του έχει δοθεί και από τις απαντήσεις έως τώρα, please do so !
Σε αυτό το θέμα,έτσι όπως το επαναλαμβάνεις συνεχώς δεν έχω να συμβάλω.Εχω όμως σκεφθεί κάτι "ανάλαφρα" θεματάκια που θα βάλω εντός των ημερών,όπως "το καλάμι και πως να το αφιππεύσετε",
"ατιμασμένη και εγκατελλειμένη","8 μέρες τα'χουμε,πότε θα με παντρευτείς;"κ.λ.π.
Αν όχι, και πάλι οκ ! Δεν βλέπω όμως το λόγο για οποιαδήποτε επίθεση και προσωποίηση του θέματος από πλευράς σου από την στιγμή που δεν γνωριζόμαστε, εκτός βέβαια ... αν με κάποιο τρόπο γνωριζόμαστε και δεν το ξέρω (λόγω του άγνωστου προς εμένα νικ) !! :o
Και κάποιοι άλλοι δεν έβλεπαν το λόγο για οποιαδήποτε "προσωποποίηση" και "επίθεση" αλλά δέχτηκαν τόνους λάσπης και αισχρής προσωπικής κριτικής.
Δεν έχω λόγο ούτε να ασχοληθώ παραπέρα, ούτε φυσικά χρωστάω εξηγήσεις σε κανέναν για οτιδήποτε.....
Μέχρι να γραφτείς σε νέο φόρουμ και να ανεβάσεις το ίδιο ακριβώς θέμα και εκεί
Αν έχεις κάποια άποψη επί του θέματος σαφώς και την γράφεις, προς Θεού... αλλά κήρυγμα σε προσωπικό επίπεδο δια μέσω μεσολαβήτή, λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω ! :)
Μα...την έγραψα ήδη.Οπως βλέπεις δε "φαίνεται" απλά αλλά ξέρω πολλά για το "θέμα" σου
Αυτά τα ολίγα και καλή συνέχεια !!
Είμαι βέβαιος οτι και η δική σου συνέχεια θα είναι καλύτερη αν αφήσεις τα δήθεν "κοινωνιολογικά" σου θέματα και ασχοληθείς με αυτό που ξέρεις ,Αρχαία Αίγυπτο,Φαραώ,μούμιες κ.λ.π.