καλέ που εξαφανίστηκε αυτό το κορίτσι?
Printable View
Καλησπέρα σε όλους και ειδικά σε σένα που με σκέφτηκες bionic...Η Σόνια λοιπόν είναι εδώ...μην βλέπεις που δεν μιλάω πολύ...μπαίνω κάθε μέρα..διαβάζω τα νέα όλων και ειδικά του Λάκη...και προσπαθώ να αποφασίσω τι θα κάνω...Δεν έχω κανονίσει εκείνο το ραντεβού που λέγαμε ακόμα...αλλά νομίζω ότι είμαι πολύ κοντά! Φιλιά πολλά!Quote:
Originally posted by bionic
Σόνια καλά κάνεις και σκέφτεσαι.. χρειάζεται χρόνο μια τέτοια απόφαση! μην αγχώνεσαι!
ο Λάκης είναι τρομερός! με τα πόστ του είναι σαν να ξαναζώ την δική μου επέμβαση step by step!
αλλά γιατί μας κρύβει πόσα έχει χάσει μέχρι τώρα?? έλα βρε Λάκη! πεεεες μου! θα σκάσω από περιέργεια :) :) :)
Quote:
Σόνια καλά κάνεις και σκέφτεσαι.. χρειάζεται χρόνο μια τέτοια απόφαση! μην αγχώνεσαι!
ο Λάκης είναι τρομερός! με τα πόστ του είναι σαν να ξαναζώ την δική μου επέμβαση step by step!
αλλά γιατί μας κρύβει πόσα έχει χάσει μέχρι τώρα?? έλα βρε Λάκη! πεεεες μου! θα σκάσω από περιέργεια :) :) :)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ H BIONIC ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ...΄:D:D:D:D:D:D:D:D
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ...ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ SONIA ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ Who is online ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.. ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ Η ΟΧΙ?
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η BIONIC ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙΠΟΤΑ.!
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΒΑΛΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΜΟΝΟ ΕΣΥ BIONIC ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΡΙΧΝΕΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ MSN ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 04:00 ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!:D
Λάκη είμαι σίγουρη ότι θα έχεις κάνει μια καλή αρχή....και καλή θα είναι και η συνέχεια...Δεν έχω ραντεβού ακόμα με γιατρό αλλά είμαι πολύ κοντά νομίζω στο να το κάνω. Θα επισκεφτώ και τον δικό σας γιατρό παιδιά και τον Γαβριήλ.. Θα δω τι θα μου πουν. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θέλω πια να απαλλαγώ...αρκετά ταλαιπωρήθηκα όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχω ζήσει ΠΑΡΑ πολλά πράγματα!! Καιρός για να ζήσω!!Quote:
Originally posted by lakis
Quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ H BIONIC ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ...΄:D:D:D:D:D:D:D:D
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ...ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ SONIA ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ Who is online ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.. ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ Η ΟΧΙ?
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η BIONIC ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙΠΟΤΑ.!
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΒΑΛΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΜΟΝΟ ΕΣΥ BIONIC ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΡΙΧΝΕΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ MSN ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 04:00 ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!:D
Λάκη να σε ρωτήσω κάτι που δεν θυμάμαι αν σε έχω δει να το απαντάς...με ολική νάρκωση το έκανες? Το ιατρείο του Σαχπατζίδη που είναι? Thanks
ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 1 ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗΣ .Quote:
Originally posted by sonia
Λάκη να σε ρωτήσω κάτι που δεν θυμάμαι αν σε έχω δει να το απαντάς...με ολική νάρκωση το έκανες? Το ιατρείο του Σαχπατζίδη που είναι? Thanks
Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΜΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ 2-3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΝΙΩΣΑ 1 ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ.
ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ
ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΧΠΑΖΙΔΗ ΕΙΝΑΙ
Λ.ΚΑΤΕΧΑΚΗ 63Α
Τηλ.: 210-6915007
Κινητό: 6937-076034
http://www.paxysarkia.gr/
Λάκη πρέπει να πω κάτι πάντως που αισθάνομαι...αν δεν είχα μπει σε αυτό το φόρουμ σίγουρα δεν θα είχα αρχίσει να βλέπω τα πράγματα τελείως διαφορετικά... όσο το δουλεύω μέσα μου τόσο ξεφοβάμαι... Σας ευχαριστώ που μου δώσατε μια άλλη οπτική να βλέπω τα πράγματα....
Ερώτηση: Το έχετε πει στον κύκλο σας ότι κάνατε δακτύλιο??
ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.Quote:
Originally posted by sonia
Λάκη πρέπει να πω κάτι πάντως που αισθάνομαι...αν δεν είχα μπει σε αυτό το φόρουμ σίγουρα δεν θα είχα αρχίσει να βλέπω τα πράγματα τελείως διαφορετικά... όσο το δουλεύω μέσα μου τόσο ξεφοβάμαι... Σας ευχαριστώ που μου δώσατε μια άλλη οπτική να βλέπω τα πράγματα....
Ερώτηση: Το έχετε πει στον κύκλο σας ότι κάνατε δακτύλιο??
ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΠΡΙΝ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ...
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ...ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΨΗ...
Κάπως έτσι έχω αρχίσει και εγώ και το σκέφτομαι..Σήμερα το συζήταγα με τον άντρα μου και ενώ πριν σκεφτόμουν την ιδέα του χειρουργείου με τρόμο τώρα αισθάνομαι ότι έχω αρχίσει και δεν φοβάμαι τόσο πολύ. Και εγώ νομίζω ότι δεν θα θέλω να το πω από δω και από εκεί. Νομίζω ότι θα το κρατήσω για μένα και 2-3 ανθρώπους πολύ δικούς μου.
Προσπάθησα να σου στείλω μήνυμα στον messenger αλλά δεν τα κατάφερα...
Κάπως έτσι έχω αρχίσει και εγώ και το σκέφτομαι..Σήμερα το συζήταγα με τον άντρα μου και ενώ πριν σκεφτόμουν την ιδέα του χειρουργείου με τρόμο τώρα αισθάνομαι ότι έχω αρχίσει και δεν φοβάμαι τόσο πολύ. Και εγώ νομίζω ότι δεν θα θέλω να το πω από δω και από εκεί. Νομίζω ότι θα το κρατήσω για μένα και 2-3 ανθρώπους πολύ δικούς μου.
Προσπάθησα να σου στείλω μήνυμα στον messenger αλλά δεν τα κατάφερα...
Γειά σου Σόνια
Εγώ έχω προγραμματίσει την εγχείρηση για τις 2 Μαρτίου και επέλεξα να ενημερώσω μόνο τους πολύ δικούς μου ανθρώπους.Quote:
Νομίζω ότι θα το κρατήσω για μένα και 2-3 ανθρώπους πολύ δικούς μου.
Δεν βλέπω για ποιο λόγο να γίνω θέμα συζήτησης σε διάφορους γνωστούς "φίλους" και συνεργάτες.
Θεωρώ ότι είναι κάτι αυστηρά προσωπικό και αφορά μόνο τους οικείους μας.
Παιδιά καλησπέρα,
εγώ το έχω πει παντου! Δηλαδη δεν ξέρω το βλέπω ως εξής:
Αν δεν το πω και τηρήσω άκρα μυστικότητα ίσως μου δημιουργηθεί κανα είδος κόμπλεξ και δεν θέλώ, ούτως η άλλως δεν ντρέπομαι, αντίθετα θέλω να παίρνω πολλές γνώμες μήπως και κάτι μού έχει ξεφύγει. Θα μου πεις κοπελια, είναι προσωπικό θέμα κλπ κλπ. Ε, εγώ γενικότερα δεν είμαι κλειστός άνθρωπος και δεν μπορώ να κρατήσω μυστικά και τετοια, είμαι λίγο αφθόρμητη... :P
Αnyway
Kαλή τύχη σου έυχομαι flirim και ο Θεός να δώσει δύναμη και σε μας...
ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ...Εγώ νομίζω ότι δεν θα το πω...και παιδιά ξέρουμε όλοι πάρα πολύ καλά... ότι ο κόσμος πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κακός...δεν θέλω να ακούσω πίσω από την πλάτη μου δεν μπορούσε να το ράψει και το έδεσε...ωραίο ποιηματάκι κάνει αυτό....γιατί κανείς δεν ξέρει τι έχω πληρώσει εγώ για να είμαι εδώ και ποιοι είναι οι λόγοι......Quote:
Originally posted by flirim
Γειά σου Σόνια
Εγώ έχω προγραμματίσει την εγχείρηση για τις 2 Μαρτίου και επέλεξα να ενημερώσω μόνο τους πολύ δικούς μου ανθρώπους.Quote:
Νομίζω ότι θα το κρατήσω για μένα και 2-3 ανθρώπους πολύ δικούς μου.
Δεν βλέπω για ποιο λόγο να γίνω θέμα συζήτησης σε διάφορους γνωστούς "φίλους" και συνεργάτες.
και εγώ είμαι από αυτούς που ΔΕΝ το είπαν και ούτε πρόκειται! είναι αυστηρά προσωπικό θέμα.
άσε που θα με άγχωνε να ακούω ερωτήσεις .. και άντε πόσο έχασες? μόνο τόσο? αυτό μήπως
δεν έπρεπε να το φας? έχω δηλώσει πως γενικά κάνω μια δίαιτα ..
Quote:
Originally posted by flirim
Γειά σου Σόνια
Εγώ έχω προγραμματίσει την εγχείρηση για τις 2 Μαρτίου και επέλεξα να ενημερώσω μόνο τους πολύ δικούς μου ανθρώπους.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΕΞΩ
ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ, ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΑΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ? ...Κ.Α. ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΟΙΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Η κακία του κόσμου είναι μεγαλύτερη από την καλοσύνη του.Quote:
ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ, ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΑΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ? ...Κ.Α. ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΟΙΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
Εκφράζεται πηγαία, αυθόρμητα, αβίαστα, σε μεγάλες ποσότητες και εντελώς αβασάνιστα.
Πολλές φορές δε είναι στενή φίλη της βλακείας.
Γιατί για να σαι καλος, ή έστω αντικειμενικός, πρέπει να κατανοήσεις.
Για να κατανοήσεις πρέπει να διαθέτεις στοιχειώδη εξυπνάδα που θα σου επιτρέψει να επεξεργαστείς σε χρόνο dt τα στοιχεία που σου δίνονται για να κρίνεις έναν άνθρωπο.
Βλέποντας έναν ναρκομανή να τυραννιέται σ' ένα κέντρο απεξάρτησης είναι πιο εύκολο να ασκήσεις δριμεία κριτική για την κατασταση του και πιο δύσκολο να σκεφτείς τις παραμέτρους του προβλήματος που τον οδήγησαν σ' αυτή τη λύση.
Any way, μεγάλο θέμα και ατέρμονο.
Lakis keep loosing weight :) :) :)
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ
Ο ΔΕΜΕΝΟΣ...Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ :D:D:D:D
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΣΕ 1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΑΧΥΝΑ ΑΡΚΕΤΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ..
ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ?
ΚΟΙΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ %^&*&%$@...
ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ... :(
ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...
Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.....
ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ.... ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ Α ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ???
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ.... ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ...
TO KAKO EINAI OTI ΟΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ :(
ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ...ΧΑΧΑΧΑ
geia sonia eisai kala. emena edw pou eimai sthn rodo meno se xwrio kai otan elipa athhna gia thn epembasi olh tous nomizan oti epatha kath asximo kai eimoun arosti kai otan girisan olh tous me eblepan perierga mexri twra mou lene otan me doun esu eisai pou eisoun sthn athhna kai th eixes den ksero ti na po meta kai xwris na pw egw oti ebala daktylio me rotane an to ekana exasa auta ta khla kai lew kano dieta kai oti eimoun athhna gia psonia alla den to pisteboun.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ...
,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !!
nai to ksero pantos egw pote den tha rotousa kanenan gia kati sobaro kai prosopiko
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥQuote:
Originally posted by bera
nai to ksero pantos egw pote den tha rotousa kanenan gia kati sobaro kai prosopiko
ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝΕ...
Πες τους πως έκανες αφαίρεση χολής και έτσι θα δικαιολόγησεις και τα σημαδάκια το καλοκαίρι χεχεχεχεQuote:
geia sonia eisai kala. emena edw pou eimai sthn rodo meno se xwrio kai otan elipa athhna gia thn epembasi olh tous nomizan oti epatha kath asximo kai eimoun arosti kai otan girisan olh tous me eblepan perierga mexri twra mou lene otan me doun esu eisai pou eisoun sthn athhna kai th eixes den ksero ti na po meta kai xwris na pw egw oti ebala daktylio me rotane an to ekana exasa auta ta khla kai lew kano dieta kai oti eimoun athhna gia psonia alla den to pisteboun.
to exw pei oti ekana petres alla twra pou xano ta khla tha nomizoun oth exw tipota allo mpori kai na lene oth exw kati kako
οπως με την ʼννα Βίσση! Βέρα ο κόσμος έτσι κι αλλιώς λέει.. και για κούρεμα να πήγαινες στην Αθήνα πάλι
θα λεγε ..ας τους να λένε λοιπόν
nai den asxoloume alla twra eimai axomeni giati exw ena mina pou fouskosa ton daktylio kai oute khlo den exasa th na kano
τότε πιθανόν να μη βρήκες ακόμη το ... sweet spot που λένε και οι Αμερικάνοι Bandsters!
πιθανόν να θέλεις κι άλλο σφύξιμο.. πόσα cc έχεις τώρα?
γράψε αύριο ότι φας σ ένα χαρτί και μεθαύριο γράψε εδώ να δούμε μήπως τρως πολλούς υδατάνθρακες
και κάνεις κατακράτηση υγρών .. μήπως άρχισες γυμναστική?
den ksero poso akribos exw nomizo 6 prepi na einai kai den pino sxedon kathlou nero les na einai auto
Παιδιά είναι αλήθεια οτι μέχρι να σου κλείσουν τον δακτύλιο δεν χάνεις τίποτα; Κάτι τέτοιο έγραφε στο αρχείο που μας έδωσε ο Lakis με τις οδηγίες. Μα πως είναι δυνατόν με μόνο σούπες, γιαούρτια και πουρέδες να μη χάνεις;
6 cc έχεις? ποιο δακτύλιο σου βάλανε όμως? έχει σχέση κι αυτό..
νεράκι πρέπει να πίνεις πολύ πολύ πολύ! :) δοκίμασε να προσθέσεις στην διατροφή σου
φαγητά με πολλές πρωτείνες πχ. αυγά, μπριζόλα, μπιφτέκια, φακές, cottage cheese κτλ.
πρωτείνες + νερό = ξεμπλοκλάρει ο μεταβολισμός και χάνεις πιο γρήγορα.
μείωσε για λίγες μέρες τα γαλακτομικά και τα φρούτα/χυμούς να δούμε.
Υπάρχει η πιθανότητα λογω του σοκ του οργανισμου από την εγχείρηση να κρατάει ... απόθεματα και η ζυγαριά να δείχνει πως δεν χάνεις.. εγώ έχασα 8 κιλά τις πρώτες 10 μέρες :)Quote:
Originally posted by sad
Παιδιά είναι αλήθεια οτι μέχρι να σου κλείσουν τον δακτύλιο δεν χάνεις τίποτα; Κάτι τέτοιο έγραφε στο αρχείο που μας έδωσε ο Lakis με τις οδηγίες. Μα πως είναι δυνατόν με μόνο σούπες, γιαούρτια και πουρέδες να μη χάνεις;
ο οργανισμός έχει ανάγκη να αναρρώσει κι ίσως αντιδράσει έτσι.. όμως δεν συμβαίνει συχνά αυτό..
ξαφνικά εκεί που το τάιζες το ταλαίπωρο σώμα με κάποια
Α ποσότητα τροφής ..ξαφνικά το χεις με χυμούς και χαμομήλια..εε θα πει τι μου κάνεις αυτός? για να κρατήσω λίγες δυνάμεις.. κτλ
ti pion daktylio den katalaba les na min mou ebalan kalo kai na mou ebalan kanena ftiniariko? oso gia to nero pino kai den paw sthn toualeta kai h zigaria anebeni me to polh nero giauto den pino
Quote:
Originally posted by sad
ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ...
όχι καλέ ... δεν υπάρχουν "φτηνιάρικοι" δακτύλιοι όλοιQuote:
ti pion daktylio den katalaba les na min mou ebalan kalo kai na mou ebalan kanena ftiniariko? oso gia to nero pino kai den paw sthn toualeta kai h zigaria anebeni me to polh nero giauto den pino
όσοι υπάρχουν στην Ελλάδα είναι εγκεκριμένοι από τον ΕΟΦ
και δοκιμασμένοι! απλώς υπάρχουν κάποιοι που χωράνε 10 cc Και άλλοι 4 cc.
το νεράκι δεν παχαίνει, μην ανεβαίνεις κάθε μέρα στη ζυγαριά,
θα σε βοηθήσει στο αδυνάτισμα :)
πανω απ' ολα καλή ψυχολογία θέλει πιστεύω και ο κατήφορος ξεκινάει...
ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ...:D:D:D