Καλησπέρα! κανα νέο από Domenica? Σήμερα ήταν το χειρουργείο! ελπίζω να μπει σύντομα να μας πει.
Printable View
Καλησπέρα! κανα νέο από Domenica? Σήμερα ήταν το χειρουργείο! ελπίζω να μπει σύντομα να μας πει.
Εγώ πάντως παίδες οταν θα κάνω το χειρουργείο μη με περιμένετε.... Αμα δεν σταματήσουν οι πόνοι εντελώς σιγά μη μπαίνω net... Για να μην ανησυχείτε κιόλας σας το λέω...
Quote:
Originally posted by bionic
ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΡΙΟ Η ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ
Ακόμη κανένα νέο από Domenica?
Λογικά πρέπει να είναι σε φάση ανάρρωσης.
Νίκη αύριο ε? ξέρω ίσως η αδρεναλίνη να χει φτάσει στα ύψη.. ανησυχία, άγχος..
αν ήξερα πως ήταν τόσο απλό θα χα κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ.. δεν θα στριφογύρναγα
στο κρεββάτι μου.. να το θυμάσαι αυτό απόψε.. χαλάρωσε όσο μπορείς και κοιμήσου!
Δεν έχω και πάρα πολύ άγχος. Πιο πολύ με αγχώνει που δεν θα μπορώ να πιώ νερό από τις 12 το βράδυ σήμερα και μέχρι το χειρουργείο.Quote:
Νίκη αύριο ε? ξέρω ίσως η αδρεναλίνη να χει φτάσει στα ύψη.. ανησυχία, άγχος..
αν ήξερα πως ήταν τόσο απλό θα χα κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ.. δεν θα στριφογύρναγα
στο κρεββάτι μου.. να το θυμάσαι αυτό απόψε.. χαλάρωσε όσο μπορείς και κοιμήσου!
Πάντως σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να 'σαι καλά.
μιν φοβασε για αυριο ολα θα πανε καλα. καλη διναμει για αυριο.
ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΠΑΝΩ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ PC ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙ !!!!!!!!!
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια Domenica! χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!
πάρε κανα αναβράζον ντεπόν για τον πόνο στον ώμο..
εμένα με ντεπόν μου πέρναγε! ενοχλητικός αυτός ο πόνος .. I know...
αλλά σε λίγες μέρες φεύγει, όλα θα πάνε καλά!
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ BIONIC ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΕ 2/3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ...............ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ !!!!
Σιδερένια και αδύνατη Domenica!!! Κι εγώ πρόκειται να την κάνω πολύ σύντομα!
Περαστικά Domenica, το καλοκαιρι πιπινάκι σου εύχομαι!! Οποτε περάσουν οι πόνοι μπες να μας πεις πως είσαι καλύτερα να πάρουμε κι εμείς θάρρος....:Ρ
Quote:
Originally posted by DOMENICA
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ PC ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙ !!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ !!
ΜΠΡΑΒΟ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ...
Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ..
Quote:
Originally posted by lakis
Quote:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!
ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ !!
ΜΠΡΑΒΟ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ...
Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ..
laki να΄σαι καλά και ελπιζω και σε εσενα να πηγαινουν ολα ρολοι......εσενα δεν σε ποναγε το χερι σου ??????
εμενα ρε παιδια με εχει πεθανει και γενικα ειμαι πολυ ανθεκτικη στον πονο......ουτε depon ουτε mesulid κανει τιποτα
να πω ένα κρύο αστείο.. μα πόσο αέριο σου βαλε ο χριστιανός για να δουλέψει...
με φουρνέλο σε άνοιξε? υπομονή, υπομονή.. τι να κάνουμε άλλοι πονάνε λιγότερο άλλοι περισσότερο!
είσαι λιγάκι ατυχούλα σ' αυτό! αλλά This Shall Pass!
εδώ είμαστε εμείς κάνε όση γκρίνια θέλεις! :D :D :D
καλισπερα. αυριο θα ειμαι αθηνα θα παω στον γιατρο για σφιξιμο αλλα αυτοσ μου ειπε να μου βαλι 3 εγω θελο καλυτερα 4 να ειμαι σιγουρι
έχεις μόνο 1 cc , είναι πολλά να το σφίγγεις ανα 3 cc καλύτερα 2 cc και κάτσε μια μέρα Αθήνα
να δεις πως θα τα πας.. ξέρεις και μια μέρα λίγο είνα..γιατί το σφίξιμο μπορεί να το καταλάβεις και σε μια βδομάδα.
ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟQuote:
laki να΄σαι καλά και ελπιζω και σε εσενα να πηγαινουν ολα ρολοι......εσενα δεν σε ποναγε το χερι σου ??????
εμενα ρε παιδια με εχει πεθανει και γενικα ειμαι πολυ ανθεκτικη στον πονο......ουτε depon ουτε mesulid κανει τιποτα
ΟΙ 3-5 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ:(:(
ΠΟΝΑΓΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΝΑΓΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Λάκη έχουν φύγει 11 κιλά από πάνω σου τον πρώτο μήνα ε; Keep walking, γράψε μας λίγο πως τρως, αν εχεις συναντήσει κάποια δυσκολία μετά τον δακτύλιο (εκτός της φρυγανιάς) από σένα περιμένουμε να μάθουμε... U r the leader... :P :P :P
ΒΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ.Quote:
Originally posted by bera
καλισπερα. αυριο θα ειμαι αθηνα θα παω στον γιατρο για σφιξιμο αλλα αυτοσ μου ειπε να μου βαλι 3 εγω θελο καλυτερα 4 να ειμαι σιγουρι
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ
ΝΑΙ ΠΑΜΕ 11 ΚΙΛΑ ΚΑΤΩ:D:DQuote:
Originally posted by sad
Λάκη έχουν φύγει 11 κιλά από πάνω σου τον πρώτο μήνα ε; Keep walking, γράψε μας λίγο πως τρως, αν εχεις συναντήσει κάποια δυσκολία μετά τον δακτύλιο (εκτός της φρυγανιάς) από σένα περιμένουμε να μάθουμε... U r the leader... :P :P :P
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΩΩ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΟ
ΣΚΕΨΟΥ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ
ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΙΓΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ
ΤΟ ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΠΙΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ
ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΤΑ 97% ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΖΟΚΙΝΚ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ
ΟΛΑ ΟΚ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ 1ο ΓΕΜΙΣΜΑ
Καλή επιτυχία για αύριο, μετά το γέμισμα θα πρέπει να χάνεις λογικά γύρω στα 4-5 κιλά το μήνα... Αλλά τρως ότι θες... :) E από αύριο λογικά θα τρως λιγότερο. Να σε ρωτήσω έχεις δοκιμάσει να φας ψωμί ή ρύζι ή μακαρόνια, ξέρεις αυτά που λένε ότι κολλάνε;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩQuote:
Originally posted by sad
Καλή επιτυχία για αύριο, μετά το γέμισμα θα πρέπει να χάνεις λογικά γύρω στα 4-5 κιλά το μήνα... Αλλά τρως ότι θες... :) E από αύριο λογικά θα τρως λιγότερο. Να σε ρωτήσω έχεις δοκιμάσει να φας ψωμί ή ρύζι ή μακαρόνια, ξέρεις αυτά που λένε ότι κολλάνε;
ΜΑΛΛΟΝ 4-5 ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ....
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΥΤΑ ΠΟ Υ ΛΕΣ
εγω θα μινο αθηνα μεχρι την πεμτη το μεσιμερη. 2cc εχω τωρα και θα βαλο αλλα 3.
Quote:
να πω ένα κρύο αστείο.. μα πόσο αέριο σου βαλε ο χριστιανός για να δουλέψει...
με φουρνέλο σε άνοιξε? υπομονή, υπομονή.. τι να κάνουμε άλλοι πονάνε λιγότερο άλλοι περισσότερο!
είσαι λιγάκι ατυχούλα σ' αυτό! αλλά This Shall Pass!
εδώ είμαστε εμείς κάνε όση γκρίνια θέλεις! :D :D :D
δεν εχει να κανει με ποσο αέριο σου βάζουν ....μιλησα με τον γιοατρό εχθές και μου είπε οτι μετατοπίζουν ένα νεύρο και το ξανατοποθετούν στην θέση του για αυτο πονάω ...........
πρώτη μου φορά το ακούω/διαβάζω.. καλά απόψε θα πάω στο γιατρό με μια λίστα
ερωτήσεις :D anyway είσαι καλύτερα σήμερα κι αυτό έχει σημασία!
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΥΡΟ?Quote:
πρώτη μου φορά το ακούω/διαβάζω.. καλά απόψε θα πάω στο γιατρό με μια λίστα
ερωτήσεις :D anyway είσαι καλύτερα σήμερα κι αυτό έχει σημασία!
Ρώτησα εγώ τον γιοτρό που είδε τα ράμματά μου :
Μου εξήγησε οτι είναι απο το αέριο που σιγα-σιγα ανεβαίνει απο την κοιλιακή χώρα προς τα πάνω και εχει την δύναμη να μετατοπισει το νεύρο ( μου είπε και πως λέγεται αυτο το νεύρο αλλα δεν θυμάμαι ) /μου είπε επισης οτι δεν ενοχλεί όλους, αλλά αν σε ενοχλήσει .......μετά το παντρεύεσαι ...........ιδικά με τις αλλαγές του καιρου !!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ:D:DQuote:
Μου εξήγησε οτι είναι απο το αέριο που σιγα-σιγα ανεβαίνει απο την κοιλιακή χώρα προς τα πάνω και εχει την δύναμη να μετατοπισει το νεύρο ( μου είπε και πως λέγεται αυτο το νεύρο αλλα δεν θυμάμαι ) /μου είπε επισης οτι δεν ενοχλεί όλους, αλλά αν σε ενοχλήσει .......μετά το παντρεύεσαι ...........ιδικά με τις αλλαγές του καιρου !!!
[quote]Originally posted by DOMENICA
Μου εξήγησε οτι είναι απο το αέριο που σιγα-σιγα ανεβαίνει απο την κοιλιακή χώρα προς τα πάνω και εχει την δύναμη να μετατοπισει το νεύρο
άρα σωστό είναι ότι είναι από το αέριο της εγχείρησης.
πάντως μετά την πρώτη βδομάδα που χα ενοχλήσεις
στον ώμο όλο αυτό τον καιρό δεν με ενόχλησε ποτέ
[quote]Originally posted by bionic
Quote:
Μου εξήγησε οτι είναι απο το αέριο που σιγα-σιγα ανεβαίνει απο την κοιλιακή χώρα προς τα πάνω και εχει την δύναμη να μετατοπισει το νεύρο
άρα σωστό είναι ότι είναι από το αέριο της εγχείρησης.
πάντως μετά την πρώτη βδομάδα που χα ενοχλήσεις
στον ώμο όλο αυτό τον καιρό δεν με ενόχλησε ποτέ
ναι είχες δίκιο αλλα τι να πιστέψω άλλα μου είχε πει ο Γιατρός που ειχε έρθει να με δει μετα ο χειρουργείο και αλλα μου είπε ο γιατρός που με είδε εχθες !!!!!!
ουτε ο ένας ουτε και ο άλλος ηταν αυτος που με χειρουργησε ..........που θα μου παει θα τον πετυχω καποια στιγμη και τον Γιατρό μου .....
μήπως σε είδε κι ένας μελαχροινός με μουστακάκι?
Quote:
μήπως σε είδε κι ένας μελαχροινός με μουστακάκι?
Μάλλον με ρωτας για τον Σαχπαζίδη που είναι ενας γλυκίτατος ανθρωπος ...................
Οχι δεν με ειδε αυτος αλλα τον ξέρω τον είχα δει πριν 3 μηνες που ήταν η πρώτη μου επαφη με το κεντρο παχυσαρκίας....θα μου πεις τωρα .....και γιατι δεν μου το έκανε αυτος??????? ( Ε! οταν εχεις στην οικογένεια σου γιατρους και μπαινουν στην μεση) τι να σου πω !!!
.
αχ δεν είναι πολύ γλυκούλης? εμένα Domenica με κυνηγούσεQuote:
Μάλλον με ρωτας για τον Σαχπαζίδη που είναι ενας γλυκίτατος ανθρωπος ...................
2 μήνες στο τηλέφωνο να πάω να το σφίξω..
όταν τον πρωτοσυναντήσαμε με τον άντρα μου, μου είπε τελείωσε
σε αυτόν θα πας να το κάνεις.. και λίγο που έχουμε μιλήσει
μου φαίνετε απλός και προσιτός.. νομίζω πως ο Γαβριήλ την έχει δει λίγο και εγώ αυτά δεν τα αντέχω..
έχεις πληρώσει κι έχει υποχρέωση να είναι συνεπής μαζί σου.
καθόλου! κι εγώ κουφάθηκα που δεν το ξερες.Quote:
ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ
ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΩ 3cc?
ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ!
ΑΔΙΚΟ ΕΧΩ ?
τον πήρες να τον ρωτήσεις τελικά έχεις για δεν έχεις 3 cc??
μα να μάθω εγώ για τα μέσα σου?? μπουχαχα :P :P
Λάκη έχω πεθάνει στο γέλιο..με έχει πιάσει νευρικόQuote:
ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ...ΕΧΕΙΣ 3
και θα ξυπνήσω τη γειτονειά..μήπως σκέφτηκε άσε θα το πω στον επόμενο .. Λάκη σορυ έχω πάθει νευρικό γέλιο αυτή
τη στιγμή...
.
λοιπόν να δεις που ο Λάκης όντως δεν έχει καθόλου ορό, πρέπει να μπερδεύτηκε αυτός..
ήταν και 7 και δέκα και ήμουν η τελευταία.. ήταν πολύ κουρασμένος..
περίεργο όμως γιατί ήμουν σαφέστατη..τον ρώτησα για τον φίλο μου από το ιντερνετ..
τι να πω?