Καλωσορίζοντας εμάς τους δύο.!! ¨-)
Καλωσορίζοντας εμάς τους δύο.!! ¨-)
Γειά σας,
Τυχαία βρέθηκα στο σάιτ σας, και είπα (μια και το διάβασα σχεδόν όλο (τα πάντα τα κάνω σε βαθμό ¨΄ολο¨)), να προσθέσω και εγώ το δικό μου ¨ειδικό βάρος¨στην παρέα σας. Δεν είμαι υπέρ ούτε υποψήφιος κάποιας επέμβασης, παρ όλα αυτά καλό είναι να συζητώ που και που με ομοιοπαθείς.
Είμαι 40+ στην ηλικία, μανιώδης καπνιστής, επάγγελμα καρέκλας, μετακίνησης μοτοσυκλέττας, και αγνώστου βάρους μια και η ζυγαριά που έχω ζυγίζει μόνο μέχρι 150 κιλά, και τελευταία μου δείχνει error. Έχω μια απίστευτα καλή ζωή αλλά και υγεία, σε βαθμό που υποψιάζομαι πως ο θεός θα μου τραβήξει καμια μέρα καμιά ξαφνική σφαλιάρα για την αχαριστία μου .
Στο παρελθόν δοκίμασα πολλές δίαιτες (με μόναδικό σκοπό το καλό ντύσιμο), καμία δεν έπιασε παρα μόνο αυτή όταν ερωτεύτηκα την leader twv W.W που πήγαινα. Τότε, μέσα σε 9 μήνες απο 130 κιλά έφτασα το στόχο τα 78 (ύψος 1,80), αλλά μόλις παντρεύτηκε .... τα ξαναπήρα.!!
Το πρόβλημά μου (πλέον) είναι το ενδυματολογικό όπως πάντα , μια και μου αρέσουν οι ¨μάρκες¨. Έτσι ψωνίζω απο το www.cabelas.com η απο άλλα τέτοια σάιτς.
Ίσως αναρωτηθέιτε αν ανησυχώ για την εξωτερική εμφάνιση η και την υγεία. Για την εξωτερική μου εμφάνιση δεν δίνω δεκάρα τσακιστή που λένε, μια και θεωρώ πως είμαι αυτός που είμαι, όπως θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι νέγρος, η εσκιμώος, η κοντός, η κοκκαλιάρης. Παλιά ανησυχούσα, ναι, όμως η θεραπεία σ ένα ψυχολόγο μου έμαθε να Αγαπάω (με Α κεφαλαίο) εμένα γι αυτό που έτυχε (εε έσπρωξα και εγω βέβαια την τύχη) να είμαι.
Η γυναίκα μου είναι εξαιρετικά λεπτή και κομψευόμενη. Εξαιρετική μαγείρισα και γλυκατζού, υπεύθυνη κατα 50% της κατάστασής μου. (μέρα παρα μέρα φτιάχνει γλυκα). Δοκίμασα την μέθοδο της ¨εξωτερικής¨φιλενάδας. Μπάς και φάω καμιά αππόριψη και συγκινηθώ. Έκανα σχέση με εξαιρετικά λεπτή (ανορεκτική θα έλεγα) κυρία. Έλεγα που θα πάει... όταν φτάσει το θέμα στο σέξ, θα ντραπώ, θα δυσκολευτώ και ίσως αποφασίσω να διχοτομηθώ. Αμ δέ...... γελάστηκα
Με τάιζε η μία καλά, έλα αρκουδάκι μου να δείς τι σου εφτιαξα η άλλη. Φαύλος κύκλος, και όσο για το σέξ, ας είναι καλά το κάμα σούτρα με τις στάσεις του που ξεπερνά και εμπόδια ελέφαντα.
(Αλήθεια.... δεν είδα πουθενα να συζητάτε περί δυσκολιών η μή στο σέξ. Υπάρχει κάποιο ταμπού η μήπως είστε ακροβάτες.?)
Έτσι λοιπόν περνά η ζωή μέχρι που διάβασα το σάιτ σας. Αποφάσισα να γράψω, έχοντας δύο πιθανούς στόχους. Είτε να πειστώ και εγώ να αποβάλλω τον συνεταίρο μου (2ο μου εαυτό), η να πειστείτε και εσείς ότι η ζωή έχει την δικιά της χάρη σε κάθε έκφανση η εκδοχή. Θα δείξει.
Θυμάμαι η ψυχολόγος μου έλεγε πώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι τόσο πολυσύνθετος, που το μόνο που χρειάζεται είναι μια λεπτή μαεστρία να βρείς τον κατάλληλο διακόπτη που θα κάνει κλίκ σε κάθε απόφαση που θέλουμε να πάρουμε. Είναι πάρα πολύ απλό να γίνει αυτό που θέλουμε (π.χ κόψιμο τροφής και άσκηση) όσο το να την πέσουμε στα ναρκωτικά. Όλα είναι θέμα απόφασης. Το ερώτημα είναι που, και πόσο βαθειά μέσα μας είναι κρυμμένη αυτή η απόφαση. Ψάξαμε καθόλου.?
Επίσης είμαι της Πυθαγόρειας άποψης πώς η σχέση εισόδου-εξόδου δεν είναι μονοσήμαντη, αλλά αμφισήμαντη. Αυτό σημαίνει πως αν ξοδεύουμε περισότερο ααπ όσο εισπράτουμε (έστω και κατα μία θερμίδα) , μοιραία κάποια στιγμή θα χάσουμε βάρος.
Δεν είναι κρίμα να ξοδεύονται 5-10.000 ευρώ επειδή και καλά δεν μπορούμε να επιβληθούμε σε μας.? Μήπως πρέπει να αυτοσφαλιαριστούμε.??? Σκέψεις κάνω.
Επίσης επειδή θεωρώ πως φαγητό και το σέξ είναι δύο ηδονές μου φαντάζει αδιανόητο έως γελοίο (προσοχή δεν κατηγορώ ούτε μιλώ άσχημα για κανέναν) να τρώω 15 cc όσο δηλαδή μία μπανάνα για να χορταίνω (έως να κάνω έμμετους). Είναι σαν στην πράξη του σέξ να βλέπεις ¨μόνο¨. Πάλι σκέψεις κάνω.
Καλώς η κακώς ο σωματότυπός μας δεν είναι αυτός των μοντέλλων, και πρέπει κάποια στιγμή να το δεχτούμε (κάποιος με αντιρήσεις βέβαια θα μου έλεγε γιατί δεν απαντάται αυτός ο σωματότυπος στις χώρες του 3ου κόσμου, παρά μόνο στις αναπτυγμένες). Αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι πως κανείς δεν αναφέρθηκε σε επεμβάσεις στην περιφέρεια παρα μόνο στην πρωτέυουσα. Μόνον εκεί κάνουν.? Τι γίνεται σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πελοπόνησσο.?
Αυτά τα λίγα , έτσι για γνωριμία, και κλείνω λέγοντας πως αφού τρώμε πολύ, ας κάνουμε όλα τα πράγματα στην ζωή μας πολύ.
Την καλημέρα μου σε όλες και σε όλους,
απο την συννεφιασμένη και υγρή Θεσσαλονίκη
j.c.peirce