Εδώ κάθε Δευτέρα θα καταγράφουμε την προοδό μας!!!!
Να πέρνουμε παράδειγμα και κουράγιο ο ένας από τον άλλον.
Φιλιά και καλή εβδομάδα ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Printable View
Εδώ κάθε Δευτέρα θα καταγράφουμε την προοδό μας!!!!
Να πέρνουμε παράδειγμα και κουράγιο ο ένας από τον άλλον.
Φιλιά και καλή εβδομάδα ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΔΕΥΤΕΡΑ 13/3/2006
@83@
μπορείς να αναγράφεις το βάρος σου στην υπογραφή σου
και να δημοσιεύετε κάθε φορά που ποστάρεις..
Δεν το ήξερα!
Thanks
!
Εμενα μου ειπε ο γιατρος να το ελεγχω καθε 2 εβδομαδες. Δεν χρειαζεται λεει να αγχωνεσαι...
δευτερα 13/3/2006 (92)
'Aντε όλοι μαζί!!!!!
Είναι θέμα επιμονής και χρόνου!!!!!!
Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε ! ! !
γράψε 86/83/73
αρχικό βάρος/τωρινό/στόχος
με ένα σμπάρο 3 τριγόνια :D
!
73 είπαα :D :D :D
Γιατι 73?
Αφου σύμφωνα με το ύψος μου το ιδανικό είναι 65.
΄
εσύ τι ύψος έχεισ και θέλεις 58?
95-93-73
για να χεις μικρό στόχο και να μην αγχώνεσεQuote:
Originally posted by lollipop
Γιατι 73?
Αφου σύμφωνα με το ύψος μου το ιδανικό είναι 65.
εσύ τι ύψος έχεισ και θέλεις 58?
10 κιλά χάνονται πιο γρήγορα από 20. για αυτό.
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Στην φάση που είμαι τώρα θέλω να αγχώνομαι μπας και τα χάσω.
Πάντως εσύ τα πας πάρα πολύ καλά. Μπράβο σου!!!!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ
80/76/56
lollipop ξεκίνησες σήμερα πως παει η δίαιτα πεινάς?
hop σου έχω στείλει ένα U2U.
Πήγαινε στο θέμα ΔΙΑΙΤΑ
Σημερα ειμαι παρα πολυ χαρουμενος. Μετα απο 6μιση χρονια, καταφερα κ ζυγιστικα σπιτι μου. 150.2 λοιπον κ κατεβαινουμε ! :D:D:D
Γιάννη συγχαρητήρια! αυτές οι επιτυχίες όσο κι αν φαίνονται ασήμαντες ή μικρές
για άλλους, για εμάς είναι τεράστιες! σήμερα σου αξίζει να νοιώθεις υπερήφανος
για τον ευατό σου! εμείς είμαστε για σένα!
Εύχομαι και τα υπόλοιπα κιλά να φύγουν με Ολυμπιακό ρεκόρ ταχύτητας
όπως και αυτά! Μπράβο Γιάννη! Γίνεσε έμπνευση για όλους μας που θέλουμε
να χάσουμε κιλά και διαλέξαμε το δρόμο του χειρουργείου!
Eιμαι! Ειμαι !
Σαν παιδι εκανα μολις εβγαλε το νουμερο η ζυγαρια. χεχεχε
Μπράβο σου YiannisD!!!
Και εις κατώτερα!!!!
20/3/2006
82!!!
εγω σιμερα που ζυγιστικα ειμαι 91 εχασα ι κηλο απο την περσμενι δαυτερα.
Έχω βάλει στόχο αυτην την εβδομάδα τα 2 κιλά.
Τέλος Μαΐου θέλω να είμαι 65!!!
Για να δούμε.
εχασες αυτη τι βδομαδα ?
έχασα 1 κιλό μόνο.
από το σάββατο όμως έχω διάδρομο στο σπίτι και κάνω 1 ώρα την ημέρα και θα προσέξω πάρα πολύ γιατί ο στόχος είναι 25 μαρτίου να είμαι 80.
έτσι όπως τα υπολογίζω μου βγαίνει τέλος μαΐου να είμαι στα 65.
θέλει όμως πολύ χαλινάρι.
137 ήμουν. 90 έγινα. Και αυτήτη βδομάδα κολλημένη στα 90. Ούτε γραμμάριο κάτω. ΓΑΜΟΤΟ!!!
Στόχος: Τα 80. (Μακρινοοοοοοοοοοοοοοοοοο� �οοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςς) ... Σνιφ! Κλαψ!
Δέκα κιλά δεν είναι τίποτα.
Εγώ έχω μπροστά μου 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω εχο 30 κηλα και ποτε θα τα χασο.
αααχχχ Βέρα πώς σε νοιώθω.. στο ίδιο καράβι ταξιδεύουμε :( :(
γειατι εσυ πασ καλητερα απο μενα κοντεβισ στον στοχο σου εγω ακομα ειμαι στην αρχι.
Ο Francis Bacon έγραψε:
"Στα μεγάλα ύψη ανεβαίνουμε με περιστρεφόμενη σκάλα"
Μου αρέσουν αφάνταστα τα quote σου Λίνα!! θα προτιμούσα βέβαια να ανέβω στο ύψωμα με ..ασανσέρ :D
Βέρα είμαι 28 κιλά μακρυά από το στόχο :(
Bionic, κι εγώ κοιτάζω πάντα ό,τι γράφεις και τα βρίσκω σοβαρά και εμπεριστατωμένα. Μπράβο σου, αλλά και μπράβο σε όλους σας για το ενδιαφέρον που δείχνετε. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! (ειδικά στη σημερινή... "παλιοκατάσταση και ... παλιοκοινωνία")...
Πείστε με παρακαλώ γιατί δεν θα έπρεπε να πάρω τα reductil (τα οποία φλερτάρω ιδιαιτέρως τελευταίως...)
γιατί.. προκαλούν περισσότερο κακό από το καλόQuote:
Originally posted by lina
Πείστε με παρακαλώ γιατί δεν θα έπρεπε να πάρω τα reductil (τα οποία φλερτάρω ιδιαιτέρως τελευταίως...)
που υπόσχονται :D γιατί είναι μια ακόμη απόπειρα
των φαρμακευτικών εταιριών να τα αρπάξουν από
τους απελπισμένους παχύσαρκους και να κερδίσουν
εις βάρος τους..:-(
γιατί.. το ξέρεις κι εσύ πως δεν είναι η λύση :D
Μια ...περιγραφούλα του "κακού" που κάνουν, μπορώ να έχω;
Λίνα δες εδώ που σου έχει απαντήσει η Λόλιποπ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...tid=289&page=2
Μα τα είδα Bionic και δε μου φαίνεται να γράφει τίποτα κακό!! Μόνον από κάποιον που τα πήρε θα μπορούσα ίσως να μάθω παρενέργειες, γιατί στην απλή παρουσίασή τους δεν γράφεται τίποτα ιδιαίτερο. Διάβασα ότι αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Αυτή αυξάνεται κι όταν τρως κρέας. Οταν τρως υδατάνθρακες πέφτει. Όταν είναι ψηλά, δεν πεινάς και είσαι πιο σπιντάτη, πιο ενεργητική. Όταν πέφτει, είσαι ένα ψιλοχώμα. Αυτά ισχύουν έτσι κι αλλιώς. Υποτίθεται λοιπόν ότι παίρνοντας το reductil, θ' ανέβει η σεροτονίνη σου τεχνητά. ʼρα θα νιώθεις πιο ενεργοποιημένη και δεν θα πεινάς. Το θέμα είναι, μήπως επηρεάζει τόσο την έκλυσή της που μετά, όταν το κόψεις, δεν θα εκλύεται από μόνη της; Μήπως δηλαδή χαλάσει η ισορροπία; Μήπως γι' αυτό λένε ότι μετά τα παίρνεις διπλά τα κιλά; Γιατί τότε πια δεν εκλύεται η κανονική σεροτονίνη που θα έπρεπε να εκλύεται και νιώθεις να πεινάς περισσότερο; Εσύ τα έχεις πάρει; Έχεις εμπειρία; Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου Bionic, γενικώς βοηθάς πάρα πολύ απ' ο,τι βλέπω συνεχώς...
Aγαπητή Λίνα,
θα σου πω κι εγω την εμπειρία μου απο τα Reductil. Tα έπαιρνα 2μιση μήνες περίπου, μου τα έδωσε ο ενδοκρινολόγος μου για να βοηθήσει το μεταβολισμό μου. Στο κουτί, γράφει ένα κατεβατό παρενέργειες (απο ταχυκαρδία και υπέρταση μέχρι διαταραχή της γεύσης, παραισθησίες , κατάθλιψη, σπασμοί, διάρροια, εξάνθημα, διαταραχές των νεφρών, κατακράτηση ούρων μέχρι και...αύξηση της όρεξης!) Προσωπικά, είχα τρομερές ημικρανίες και δύο φορές η πίεσή μου ανέβηκε απότομα με αποτέλεσμα να χάνω τον κόσμο. Τη δεύτερη φορά που είπα οτι θα πεθάνω, τα έκοψα. Είχα επίσης αυπνίες, ταχυκαρδίες, ζάλη, ξηροστομία, επιδείνωση αιμορροίδων, αγγειοδιαστολή (εξάψεις με αίσθημα θερμότητας) και βέβαια, το βάρος μου δε μειώθηκε ούτε γραμμάριο! Η γνώμη μου ειναι, λοιπόν, ΜΑΚΡΙΑ καλή μου! :)