Sud,σου εύχομαι ολα να πάνε καλά .....να μπείς και να βγείς απο το χειρουργίο με τόση χαρά, όση χαρά είχες και όταν πήρες αυτήν την συμαντική απόφαση για να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου .....
Καλή Αρχή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Sud,σου εύχομαι ολα να πάνε καλά .....να μπείς και να βγείς απο το χειρουργίο με τόση χαρά, όση χαρά είχες και όταν πήρες αυτήν την συμαντική απόφαση για να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου .....
Aντε με το καλο να σε "δεσουν" κ εσενα! Ολα θα πανε καλα! Θα δεις...
Καλή επιτυχία sad και απο εμένα. Δυνατή να μπεις και ποιο δυνατή να βγείς. Θα τα καταφέρεις. Πολλές ευχές για το καλύτερο.
Sad σου εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σου ζωή! Εύχομαι να δεις τον ευατό σου όπως τον ονειρεύεσαι.
με bsb και μινάκια και μπότες μέχρι το γόνατο! εύχομαι να είναι το έναυσμα για να αγαπήσεις
πιο πολύ τον ευατό σου και να πιστεύεις πιο πολύ σε σένα. Να αποκτήσεις ξανά τη χαμένη σου
αυτοπεποίθηση, να ανακαλύψεις πως είσαι δυναμικός άνθρωπος και αξιέπαινος για
την μέχρι τώρα επαγγελματική σου πορεία και να μη δίνεις δεκάρα για το τι νομίζουν οι άλλοι για σένα.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! Ευχαριστώ παιδάκια, δεν σας κρύβω πως έχω τρομερή διάθεση, κάνω από την ώρα που ξύπνησα όνειρα και είμαι μέσα στην τρελή χαρά! Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση, μόνο το τσιγάρο δεν μπορώ να κόψω μέχρι αύριο... πακέτο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΑΑΑΜΕΕΕΕ!!!!!!!
Bionic, με συγκινησες, πραγματικά...Quote:
Originally posted by bionic
Sad σου εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σου ζωή! Εύχομαι να δεις τον ευατό σου όπως τον ονειρεύεσαι.
με bsb και μινάκια και μπότες μέχρι το γόνατο! εύχομαι να είναι το έναυσμα για να αγαπήσεις
πιο πολύ τον ευατό σου και να πιστεύεις πιο πολύ σε σένα. Να αποκτήσεις ξανά τη χαμένη σου
αυτοπεποίθηση, να ανακαλύψεις πως είσαι δυναμικός άνθρωπος και αξιέπαινος για
την μέχρι τώρα επαγγελματική σου πορεία και να μη δίνεις δεκάρα για το τι νομίζουν οι άλλοι για σένα.
Είμαι που' μαι για δέσιμο, ας το κάνουμε και στ'αλήθεια :PQuote:
Originally posted by YiannisD
Aντε με το καλο να σε "δεσουν" κ εσενα! Ολα θα πανε καλα! Θα δεις...
Σ' ευχαριστώ Johnnyyyyyyyy! :****
Domenica, σε ευχαριστώ ρε μωρό, να είσαι καλά μου δώσατε τόσο κουράγιο δεν φαντάζεσαι, καταρχήν μου φτιάξατε τη μέρα, σ'ευχαριστώ για το Topic είσαι θεααααααααααααααααQuote:
Originally posted by DOMENICA
Χριστινάκι σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, εύχομαι με τη βοήθεια σου να μπορέσω να βοηθησω την φίλη μου εκείνη, πιστεύω πως μέσα από αυτό θα βοηθηθείς κι εσύ...Quote:
Originally posted by kxristina
Καλή επιτυχία sad και απο εμένα. Δυνατή να μπεις και ποιο δυνατή να βγείς. Θα τα καταφέρεις. Πολλές ευχές για το καλύτερο.
Σήμερα είσαι εσύ. ʼσε μας εμάς. Να πας σε όλα καλά και θα επιστρέψεις να τακτοποιήσουμε και τα υπόλοιπα. Όλα τακτοποιούνται και όλα φτιάχνουν. Δίνεις εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά ένα πολύ καλό παράδειγμα δύναμης και αυτοπεπίθησης με το βήμα που κάνεις αύριο το πρωι.βοηθάει πολύ αυτό. Και την φίλη σου θα την βοηθήσεις. Μπορείς να το κάνεις και θα το κάνεις. ότι μπορώ να κάνω εγώ θα το κάνω. Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α ! ! ! και πάλι.
Παιδάκια εγώ μπαίνω το πρωί του Σαββάτου και θα φύγω Κυριακή μεσημέρι, όποιος θέλει να έρθει για καφεδάκι στο νοσκομείο θα χαρώ, αρκεί να μη φέρετε γλυκά... :P
SAD σου ευχομαι και εγω με την σειρα μου καλη επιτυχια!!!!! να πανε ολα καλα να μην αγχωθεις καθολου. η σκεψη μας θα ειναι μαζι σου..Θα αλλαξει η ζωη σου και δεν θα το πιστευεις!!!!
επειδη ειμαι και εγω καινουρια εδω πες μου που θα χειρουργηθεις και απο ποιον?????
καλη επιτυχια και απο μενα να ερθις στην ροδο αδινατι να παμε για ψονια. και καλη διναμι μιν φοβασε τιποτα ολα θα πανε καλα. φιλακια
Α, ρε Βέρα ΘΕΑ υποκλίνομαι!!! Θα 'ρθω Ροδο το καλοκαίρι και θα μας γράψουν οι τοπικές εφημερίδες σου λεω! Αντε θα μαστε και αδυνατες, να βρούμε και κανα ιταλικο αγοράκι, σαν και κεινο στη φωτο που σου στειλα... και ειναι ωραιοι οι ιταλοί... μιαμ μιαμ...Quote:
Originally posted by bera
καλη επιτυχια και απο μενα να ερθις στην ροδο αδινατι να παμε για ψονια. και καλη διναμι μιν φοβασε τιποτα ολα θα πανε καλα. φιλακια
Sugar σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, είμαι σίγουρη πως με τόσες ευχές όλα θα πάνε καλά... :) Θα χειρουργηθώ στην Κεντρική Κλινική από τον Γρηγορόπουλο ΠαναγιώτηQuote:
Originally posted by sugar
SAD σου ευχομαι και εγω με την σειρα μου καλη επιτυχια!!!!! να πανε ολα καλα να μην αγχωθεις καθολου. η σκεψη μας θα ειναι μαζι σου..Θα αλλαξει η ζωη σου και δεν θα το πιστευεις!!!!
επειδη ειμαι και εγω καινουρια εδω πες μου που θα χειρουργηθεις και απο ποιον?????
sou steila u2u sad. to pires?
Δεν το πήρα γλυκιά μου...Quote:
Originally posted by sugar
sou steila u2u sad. to pires?
mporeis na mpeis ligo sto chat??
sad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΑ.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
Hop σ'ευχαριστώ πολύ, όταν θα ξυπνήσω και θα είμαι καλά θα στείλω μήνυμα στα παιδιά από το φόρουμ εδώ να σας πως οτι ολα είναι ok...Quote:
Originally posted by hop
sad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΑ.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
Καλη επιτυχια sad!!
18-3-2006 και ώρα 2:47 μμ.
η sad θα βγει σε 10 λεπτά από το χειρουργείο, όλα πήγαν καλά μώλις μου είπε η μαμά της!
Μπράβο Sad! you did it!
ναι πιρα και εγω τηλ και μου το ειπε.
ειναι καλα η sad και μου ειπε οτι δεν ποναη τον ομω τησ καθολου μονο λιγω τα ραματα στο στομαχι.
ΜΠΡΑΒΟ SAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!!!
Στους αρχαίους καιρούς, ο Βασιλιάς Σολομώντας, κάποια στιγμή ένιωσε μια μεγάλη εσωτερική αναταραχή και λαχτάρισε την επιστροφή σε πιο απλούς και ειρηνικούς καιρούς. Διέταξε λοιπόν σε έναν έμπειρο κοσμηματοποιό να του φτιάξει ένα μαγικό δαχτυλίδι και να χαράξει επάνω του τέτοια λόγια που να μπορούν να είναι αληθινά και κατάλληλα για ΚΑΘΕ εποχή και για ΚΑΘΕ περίσταση. Λόγια που να έχουν τη δύναμη να ανακουφίζουν από τον πόνο και να δίνουν μεγάλη σοφία και προοπτική σ' αυτόν που θα το φορά. Αυτός έφτιαξε ένα ξεχωριστό δαχτυλίδι αλλά δεν ήξερε τι να γράψει επάνω. Ταξίδεψε στην ανατολή, βρήκε ένα σοφό που του δίδαξε τον διαλογισμό και μετά από μήνες κατάφερε να βρει την έμπνευση για τις λέξεις δύναμης. Όταν τελικά παρουσίασε το δαχτυλίδι στον Σολομώντα, πάνω του ήταν χαραγμένα τα εξής λόγια: "Κι αυτό θα περάσει"!