ΘΥΜΟΣ !!!! ΘΥΜΟΣ!!!! ΘΥΜΟΣ!!!!
Έχω πρόβλημα... Πριν λίγο δεν άντεξα, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και πλακώθηκα στο ξύλο με ένα γείτονα . Είχαμε πάει εγώ και ο πατέρας μου το Φίντο(σκύλος μου) για εμβόλιο και μετα οταν γυρίσαμε μας τη είχε στημμένη ένας γείτονας από την απέναντι πολυκατοικία να μας πει πως θα φωνάξει την αστυνομία επειδή ο Φίντο γαβγίζει όταν καμμιά φορά μένει έξω δεμένος γιατι η μάνα μου φοβάται να μην πλησιάσει την μπουγάδα της...(μιλάμε για γεγονότα πέντε ημερών,δηλαδή, αφού μένω μόνη μου) Λέει ότι θα φωνάξει την αστυνομία και ότι θα πει να μου πάρουν και το σκυλί και πως και καλά όλα είναι καταγεγραμμένα σε βίντεο. Εγώ έλεγα οτι αυτό είναι παράνομο, να τραβάς έτσι βίντεο κάποιον και πως δεν ισχύει η μαλακία που λέει οτι είναι συνέχεια δεμμένος... Αλλα αυτός εξακολουθούσε να λέει τα δικά του και εγω τα πήρα στο κρανίο και του όρμηξα να τον δείρω και αυτός έτρεχε σαν αδερφή , φοβισμένη κότα, και με είπε τρελή και άρχισα να τον βαράω πιο δυνατα και αυτός με πέταξε κάτω μετα τα πήρε ο πατέρας μου και του έρριξε μπουνιά και αυτός έγινε καπνος. Μετά μαζεύτηκαν περαστικοί... Τα κλασσικά... Δεν μπορώ! Όλοι τρελοί ειναι!!! Έχω και μία κωλόχοντρη από κάτω που βάζει τέρμα τα σκυλάδικα και ο γιος της κάνει το σπίτι κερκίδα και ξυπνάω από τις φωνές \"γκολ!!!!\" , αλλα ενοχλείται από τον σκύλο μου που περπατάει επειδη ακούγονται λέει τα νύχια του! Μου βαράει τον τοίχο και μια φορά ήρθε και μου έλεγε οτι και καλά δεν την αφήνω να κοιμηθεί και τέτοια... Ίσως ακούγεται άσχημο αλλα εύχομαι να πεθάνουν, τους έριξα και κατάρα και εμένα πιάνουν οι κατάρες μου! Εκλαιγα υστερικά για ώρες... Θέλω να φύγω από ατή την κωλογειτονιά!
Ο Άγγελος(το αγόρι μου) λέει να προσέχω τις φόλες τώρα, μην μου ρίξουν κάτι στο μπαλκόνι μου... Αν γίνει κάτι ή για οποιοδήποτε λόγο χάσω το Φίντο μου θα τους σκοτώσω όλους και μετα θα πεθάνω, και δεν κάνω πλάκα!