γεια σας, θα ηθελα την γνωμη σας.
Γεια χαρα σε ολους!
Διαβάζω τα μηνυματα και για πρώτη φορα νιωθω οτι επιτελους καποιοι μιλουν για τις ανησυχιες τους ανοιχτα!Πόσα κιλά είναι, ποσο εφαγε, τι εφαγε , πως ενθαρυνετε ο ενας τον αλλον ειναι καταπληκτικο!
Το προβλημά μου είναι οτι εγώ παντα ημουν η πιο στρουμπουλη απο όλες τις φίλες μου και οποτε γινόταν λογος για τα κιλά μου, μου λεγαν "ραψτο!" Ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις, ειδικά αν εσυ που το λες εισαι κορμάρα...................
Εχει περάσει ένας χρονος που γεννησα το δευτερο παιδί μου και τα κιλά δεν εχουν φύγει.
ειμαι 1,60 και τωρα ειμαι 74κιλα.Μπορει να φαίνονται λίγα για να χαθουν αλλα τα τελευταια χρόνια η ζυγαριά ανεβαινει και εγω μονιμως τρεχω σε διατολογους χωρις αποτελεσμα.Ξέρω οτι πολλοι που μπορει να διαβασουν το μηνημά μου να σκεφτουν - σιγα το προβλημα- αλλα οπως μου είπε ο τελευταίος διαιτολογος, πάσχω απο "αμνησιακη βουλιμία" δηλαδη τρωω τρωω τρωω και μετα δεν θυμαμαι οτι εχω φαει και συνεχιζω τα γευματα κανονικα.Οταν το καταλαβαινω νιωθω ενοχες , πολλες φορες τα βγαζω, εχω εφιαλτες και κλαιω. Συχαινομαι τον εαυτο μου, εχω βγαλει ολους τους καθρεπτες απο το σπιτι, και το μονο που βλεπω ειναι την ζυγαρια να ανεβαινει. Μηπως καποιος ξερει που μπορω να βοηθηθω? Χίλια συγνωμη για την πολυλογια μου. Ευχαριστω