Quote:
Originally posted by mdion
Καλησπέρα σε όλους,
εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα το δακτύλιο. Χειρουργήθηκα στις 10 Οκτωβρίου και είμαι ήδη 73 κιλά (το ξέρω πρέπει να ανανεώσω το ticker μου). Δεν κουράστηκα ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν έχω εμετούς και ενοχλήσεις. Μπορώ να φάω τα πάντα, αν και τρώω όσο περισσότερα υγιεινά μπορώ και επιτέλους δεν σκέφτομαι ότι θα "τελειώσει" η δίαιτα και θα βάλω πάλι κιλά. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, έκανα ένα τεράστιο κλικ εγκεφαλικά μετά την επέμβαση και ακόμα και αν μπορώ να φάω παραπάνω από οτιδήποτε δεν μπαίνω καν στη διαδικασία, σταματάω μόλις νιώσω ότι μου φτάνει αυτό που έχω φάει (π.χ. τρώω ένα κομμάτι πίτσα σε 30 λεπτά περίπου, παρόλο που δεν αισθάνομαι καμια δυσφορία δεν σκέφτομαι καν να φάω δεύτερο κομμάτι).
Σχετικά με το θέμα της εγκυμοσύνης, όλοι οι γιατροί θεωρούν ότι ένα σώμα που έχει τα σωστά κιλά θα μπορέσει πιο εύκολα να δεχτεί τις αλλαγές μιας εγκυμοσύνης. Εγώ παντρεύτηκα πριν 2 χρόνια και πριν κάνω την επέμβση ήμουν σχεδόν 100 κιλά. Πόσο εύκολα θα μπορούσε η μέση μου να αντέξει τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης όταν ήδη είναι τόσο επιβαρυμένη? Προχθές πήγα για στο γυναικολόγο μου για την καθιερωμένη ετήσια εξέταση και με μεγάλη χαρά συζητήσαμε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο ότι πολύ σύντομα μπορώ να το βάλω μπροστά χωρίς να φοβάμαι τα κιλά, τη μέση μου, τα γόνατά μου κλπ.
Τέλος, θα συμφωνήσω πλήρως στο ότι θα πρέπει ο γιατρός που θα επιλέξετε να είναι Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! Εγώ είχα δει 5 γιατρούς πριν καταλήξω στο γιατρό μου.
Καλή επιτυχία σε όλους, όποια απόφαση και να πάρετε. Εμένα πάντως έχει αλλάξει τελείως όχι μόνο η ζωή μου και η εμφάνισή μου αλλά πάνω απ' όλα η ψυχολογία μου!!!!!!!!!!!
αν και δεν σε ξερω χαιρομαι πολυ που τα καταφερες γιατι καταλαβαινω πως θα ενιωθες πριν την επεμβαση....οπως νιωθω εγω τωρα...δηλαδη..νιωθω οτι ειμαι σε ενα ξενο σωμα και θελω να κανω κατι για να το αλλαξω..ειλικρινα σας το λεω...μπορεις να μου πεις ποιος ειναι ο γιατρος σου ετσι για να παω και σε αυτον μια ερευνα αγορας που λενε!!!!